o as tais visais prietarais netikiu
.Viska galima moksliskai paaiskint.Juokingai man atrodo,kai apstoja mane "patyre"ir svarsto,gincijasi kas bus
o man darė echo 30.5 sav, ir nerodo. nu net pikta jau. susipirkau geltonus-žalius rūbelius, nes jaučiu, taip ir nesužinosiu, kol neišlįs
QUOTE(tanitausa @ 2007 03 09, 06:20)
na o man visi tie testai ir bobuciu prietarai sake , kad tureciau mergyte tureti, o vat vakar suzinojom, kad laukiames berniuko 
Tik ziurek, kad tas echoskopas neapgautu, zinau ne viena atveji kai gydytojai suklydo. Geriau laukit tiesiog sveiko leliuko, o ne berniuko ar mergaites
Siandien ziurinejau sliaustukus, geltoni tokie mieli, tokie kaip visciukai
ir mes laukiam sveiko vaikučio, kas bus tas...vyras sako, kad bus mergaitė, nors žinau, kad labai nori sūnelio.
QUOTE(tanitausa @ 2007 03 09, 07:20)
na o man visi tie testai ir bobuciu prietarai sake , kad tureciau mergyte tureti, o vat vakar suzinojom, kad laukiames berniuko 
na va mums tas pats nutiko
QUOTE(Inga28 @ 2007 03 14, 09:35)
na va mums tas pats nutiko
visi pozymiai 100% mergaitiski buvo, o padare echo ir suzinojom, kad turesim berniuka
nors pykino begalybiskai ir sake nu cia tai jau tikrai mergyte
o pasirodo, visai ne mergaite 
Pas mane tas pats
QUOTE(laizanika @ 2007 03 12, 21:54)
Tik ziurek, kad tas echoskopas neapgautu, zinau ne viena atveji kai gydytojai suklydo. Geriau laukit tiesiog sveiko leliuko, o ne berniuko ar mergaites
Mums echo rodė berniuką. Pasitikiu 100 %, nes matėme taip aiškiai, kad aiškiau nebūna.
Kai laukiesi pirmagimio dažniausiai lytis būna nesvarbi, bet su antru kitaip. Mes turėsim antrą berną. Labai norėjau mergaitės, todėl iš pradžių nusiminiau. Daug kas manęs nesuprato, bet nejau kvaila norėti porelės?
QUOTE(nireglina @ 2007 03 14, 11:00)
Mums echo rodė berniuką. Pasitikiu 100 %, nes matėme taip aiškiai, kad aiškiau nebūna.
Kai laukiesi pirmagimio dažniausiai lytis būna nesvarbi, bet su antru kitaip. Mes turėsim antrą berną. Labai norėjau mergaitės, todėl iš pradžių nusiminiau. Daug kas manęs nesuprato, bet nejau kvaila norėti porelės?
Žinoma greitai su ta naujiena susitaikiau ir labai laukiu 
Oi kaip aš tave suprantu
Sveta03, nesinervuok, mano vyras turi 2 dukras iš pirmos santuokos, tai jei bus mergica namie bus keturios moterys, o kur dar uošvienė
tad labai tikiuos, kad sūnelis
Che... Man tai berniukas turetu but pagal echo
Nium... Gal r bus, nes aiskiai parode kur kiausiukai baby
Ir siaip pagal visokius ten prietarus, tai dauguma ju atitinku, kad berniukas
Ir siaip pati kazkaip is kart tikejaus berniuko ir bum taip ir bus
Tik vat visi kiti man sake, bus mergaite... Kai kurie net suderejo... Nium... Laukiam stebukliuko
Nium... Gal r bus, nes aiskiai parode kur kiausiukai baby
Ir siaip pagal visokius ten prietarus, tai dauguma ju atitinku, kad berniukas
Ir siaip pati kazkaip is kart tikejaus berniuko ir bum taip ir bus
Tik vat visi kiti man sake, bus mergaite... Kai kurie net suderejo... Nium... Laukiam stebukliuko
atrodo kad nesvarbu pirmagymio lytis...bet istikruju kai pasake kad echo mato berna biski nusivyliau, nes labai norejau mergytes
QUOTE(laizanika @ 2007 03 12, 21:54)
Arba baltus galima pirkti ivairiai pamargintus, gi yra ne tik raudona ar melyna, yra daug spalvu
Mes kazko su vyru turim nuojauta kad bus mergaite, kazkoks sestas jausmas, bet kaip yra is tiesu nezinom
Laukiam liepos pabaigos, bus siurprizas
Tiesiog laukiam, o kas bus tikrai nera svarbu 
Sveika, o kodėl pas mus liepinukes neapsilankai