aha neapsilanko

Aš dar prieš pastojimą maniau, kad pirmą turėsim bachuriuką.
Dabar visi aplinkui kartoja, kad turėsiu mergaitę. Bet aš kažkaip ir toliau manau, kad bernužėlis. Echo po savaitės. Nu žiūrėsim, jei pamatysim
Nors iš tikrųjų juokinga. Iki pastojimo galvojau, kad noriu mergaitės. O dabar nu taip nesvarbu, kad net faina
Dabar visi aplinkui kartoja, kad turėsiu mergaitę. Bet aš kažkaip ir toliau manau, kad bernužėlis. Echo po savaitės. Nu žiūrėsim, jei pamatysim

Nors iš tikrųjų juokinga. Iki pastojimo galvojau, kad noriu mergaitės. O dabar nu taip nesvarbu, kad net faina

QUOTE(Irunia @ 2007 03 17, 22:40)
Aš dar prieš pastojimą maniau, kad pirmą turėsim bachuriuką.

na pries apstojima maniau kad nesvarbu, bele sveikas

Pirmojo nėštumo metu mano dukrytė taip duodavosi per echoskopijas, kad gydytoja vos spėdavo pažiūrėti tai, kas priklauso. O savo lytį mažulė slėpė iki pat gimimo, nors mano pačios nuojauta pasitvirtino.
Dabar laukiuosi dvynių ir jie (jos) taip pat slapukai, nenorėjo išsiduoti per echoskopiją 19 sav. Labiau man norėtųsi porelės, nors vaikučiams manau smagiau augti būnant vienos lyties.
Ai, turbūt pasikartosiu tūkstantąjį kartą - svarbiausia sveiki
Dabar laukiuosi dvynių ir jie (jos) taip pat slapukai, nenorėjo išsiduoti per echoskopiją 19 sav. Labiau man norėtųsi porelės, nors vaikučiams manau smagiau augti būnant vienos lyties.

Mano draugė kai laukėsi mergaitės irgi echo niekaip negalėjo nieko įžiūrėti.
O aš jai visad sakydavo - na ką tu ten pamatysi, jei nieko nėra - gi mergaitė
O aš jai visad sakydavo - na ką tu ten pamatysi, jei nieko nėra - gi mergaitė

QUOTE(Lime @ 2007 03 18, 12:54)
Pirmojo nėštumo metu mano dukrytė taip duodavosi per echoskopijas, kad gydytoja vos spėdavo pažiūrėti tai, kas priklauso. O savo lytį mažulė slėpė iki pat gimimo, nors mano pačios nuojauta pasitvirtino.

pritariu 100% kad svarbu sveikas (tau sveiki)

bet sveikai pasvarstyti apie lyti manau visai gerai

QUOTE(Inga28 @ 2007 03 18, 17:28)
pritariu 100% kad svarbu sveikas (tau sveiki) 

Tai tame ir esmė, kad neturu ką svarstyti, nes labai jau daug tų variantų. O gydytoja mus su MB gerai išdūrė per echo. Sako taip - berniukas ir mergytė. Dabar pažiūrim berniuką, o dabar mergytę ir t.t. O pačioj pabaigoje tyrimo sako, o jūs tik nepagalvokit, kad aš čia rimtai, aš tik juokavau

Tai su MB išėjom nei tokie, nei šokie

QUOTE(Lime @ 2007 03 18, 20:44)
Tai tame ir esmė, kad neturu ką svarstyti, nes labai jau daug tų variantų. O gydytoja mus su MB gerai išdūrė per echo. Sako taip - berniukas ir mergytė. Dabar pažiūrim berniuką, o dabar mergytę ir t.t. O pačioj pabaigoje tyrimo sako, o jūs tik nepagalvokit, kad aš čia rimtai, aš tik juokavau
, tipo dar nieko nesimato

geras

as tai matai pora kartu dar nezinodama sapnavau, kad berniuka turesiu, viena karta ryskiai susapnavau, akd pagimdau berniuka vardu JULIUS , svere 4200gr ir buvo 59cm! ir taip guliu savo lovoj ir galvoju nei daktaru nei vyro ir kaip as toki giganta pagimdziau be jokio skausmo!
tai maniskis sako as seniai zinojau, kad berniukas bus

paskui kazkas pasake kad jei sapnuoji berniuka bus mergyte
nu zodziu...
paskui sapnavau, kad pardej vaikstau i atlapa toki velykini gaidi isisegus nu toki dideli ir berysio!

nu va ir nuejom echo, dar vis kazkaip pupa pupa vadinom pilvelio gyventoja, o pasirodo ne pupa o zirnis

QUOTE(Inga28 @ 2007 03 18, 19:50)
geras
as tai matai pora kartu dar nezinodama sapnavau, kad berniuka turesiu, viena karta ryskiai susapnavau, akd pagimdau berniuka vardu JULIUS , svere 4200gr ir buvo 59cm! ir taip guliu savo lovoj ir galvoju nei daktaru nei vyro ir kaip as toki giganta pagimdziau be jokio skausmo!
nu zodziu...
paskui sapnavau, kad pardej vaikstau i atlapa toki velykini gaidi isisegus nu toki dideli ir berysio!
nu va ir nuejom echo, dar vis kazkaip pupa pupa vadinom pilvelio gyventoja, o pasirodo ne pupa o zirnis

nu zodziu...

Prajuokinai su tuo gaidžiu

Aš tai sapnuoju, kad gimdau mergytę

QUOTE(Irunia @ 2007 03 19, 00:02)
tai va, arba mergaite arba berniuka turesi

QUOTE(Inga28 @ 2007 03 19, 09:26)
Nu tu matai. Tu tiesiog aiškiaregė

O mums genetikos centre pasakė,kad turėsim sesę.Kaip gerai,tiek visokių rūbelių liko,bei žaislų.Gaunasi,kad lyg ir taupiau kai auga tos pačios lyties vaikučiai.