Įkraunama...
Įkraunama...

Berniukas ar mergaitė?

Lali, jei eisi, veskis ir vyra, pamatysi liks apakes thumbup.gif ir jei turit filmavimo kamera pasiimkit wink.gif ir foto paprasyk jei i privatu eisi.
Atsakyti
tai mes jau kartu buvom, kai 8 savaite ziurejo. tai vyras toks apsales buvo... Dar nebuvau jo tokio laimingo maciusi.... tada dar nieko net dorai nesimate - tik konturai ir gydytojas sirdeles plakima parode, bet jam to visiskai pakako, kad apsvaigtu is laimes... Tai nujauciu kokia dabar butu veido israiska, jei pamatytu vyresni smile.gif

Jauciu nekeisiu as tos gydytojos, nunesiu jai saldainiu ir gal pavyks susitarti be smurto wink.gif del ultragarso smile.gif
Atsakyti
jo, maniskis kai pamate rankytes, kojytes, sirdele, tai ziurejo issiziojes su TOKIA veido israiska... wub.gif isivaizduoju tada kai gimusi pamatys... heart.gif
saldainiai kartais labai padeda geriau su gydytoja sutarti pradeti wink.gif tu pasidomek, sakyk skaiciau kad privalu 18-20ta sav echo padaryti, o man turbut pamirsot paskirt wink.gif
Atsakyti
mamos ,prasykit gydytoju ,kad duotu tas nuotraukytes,as dabar labai gailiuosi ,kad neturiu
Atsakyti
Man dave ta nuotraukyte, bet jau labai prasyt teko... Sake, tipo poliklinika tokiu paslaugu neteikia (net ir mokamu), kad to popieriaus mazai turi...
Papildyta @ [mergetime]1102671521[/mergetime]
be to, gal yra patarimu, kaip gydytojai tuos saldainius paduoti? Neisivaizduoju...Kada juos jai iteikti? Tik iejus? nemoku as tokiu dalyku daryti...
Atsakyti
saldainiai yra labai nekaltas dalykas, paduok ir sakyk cia prie arbatos. o jau polikliniku problemos su popieriais tai atsiprasau dry.gif sakyciau aparato neturi, o cia-popieriaus dry.gif
Atsakyti
Cia gal ne polikliniku problema, o mano dakteres... Ji turbut taip norejo pasakyti, kad man daro DIDELE paslauga ir, kad as kuo greiciau jai ka nors skanaus ar sezancio atnesciau...
Atsakyti
Lali, yra tokiu, ir as va dabar nauja gydytoja gavau, nes maniske i pensija isejo unsure.gif tai TOKIA, kai pamaige pilva, galvojau maziuka ji ten man sutrins mad.gif irgi kaip supratau bus bjauri, kol nepamaloninsiu dry.gif nu jau ne, uz tokia prieziura net nemanau mad.gif
Atsakyti
As irgi galvojau savo gydytojos nemalonint... Jos maloninimas man nemalonus... wink.gif bet, kad jau kitaip neiseina...
Papildyta @ [mergetime]1102674095[/mergetime]
Ir dar va klausimas kilo... Daugelis nesciuju zino gan tiksliai savo vaikiuko svori... Is kur? huh.gif kas tai nustato?
Atsakyti
QUOTE (Lali @ 2004 12 10, 12:20)
Papildyta @ [mergetime]1102674095[[b]*Slyvute rgetime] [/b]
Ir dar va klausimas kilo... Daugelis nesciuju zino gan tiksliai savo vaikiuko svori... Is kur? huh.gif kas tai nustato?

Aš visada maniau, kad svorį iš knygučių pažiūri pagal echoskopu išmatuotą 2.gif dydį.
Atsakyti
QUOTE (Lali @ 2004 12 10, 12:20)
As irgi galvojau savo gydytojos nemalonint... Jos maloninimas man nemalonus... wink.gif bet, kad jau kitaip neiseina...
Papildyta @ [mergetime]1102674095[[b]*liepsnele rgetime] [/b]

g.gif o mano draugei svorį tai nustatinėjo atsižvelgdami į jos priaugtą svorį, išmatavimus (pilvo) ir pagal echoskopą.
Atsakyti
man niekada jokio svorio nenustatinejo. viena karta ismatavo visus kauliukus, pasake kad viskas norm, atitinka savaites ir tiek. o svori as supermamos nestumo kalendoriuje pasiskaitau ir zinau apytiksliai tongue.gif
Atsakyti