tai mes jau kartu buvom, kai 8 savaite ziurejo. tai vyras toks apsales buvo... Dar nebuvau jo tokio laimingo maciusi.... tada dar nieko net dorai nesimate - tik konturai ir gydytojas sirdeles plakima parode, bet jam to visiskai pakako, kad apsvaigtu is laimes... Tai nujauciu kokia dabar butu veido israiska, jei pamatytu vyresni 
Jauciu nekeisiu as tos gydytojos, nunesiu jai saldainiu ir gal pavyks susitarti be smurto
del ultragarso
Jauciu nekeisiu as tos gydytojos, nunesiu jai saldainiu ir gal pavyks susitarti be smurto
jo, maniskis kai pamate rankytes, kojytes, sirdele, tai ziurejo issiziojes su TOKIA veido israiska...
isivaizduoju tada kai gimusi pamatys...
saldainiai kartais labai padeda geriau su gydytoja sutarti pradeti
tu pasidomek, sakyk skaiciau kad privalu 18-20ta sav echo padaryti, o man turbut pamirsot paskirt
saldainiai kartais labai padeda geriau su gydytoja sutarti pradeti
mamos ,prasykit gydytoju ,kad duotu tas nuotraukytes,as dabar labai gailiuosi ,kad neturiu
Man dave ta nuotraukyte, bet jau labai prasyt teko... Sake, tipo poliklinika tokiu paslaugu neteikia (net ir mokamu), kad to popieriaus mazai turi...
Papildyta @ [mergetime]1102671521[/mergetime]
be to, gal yra patarimu, kaip gydytojai tuos saldainius paduoti? Neisivaizduoju...Kada juos jai iteikti? Tik iejus? nemoku as tokiu dalyku daryti...
Papildyta @ [mergetime]1102671521[/mergetime]
be to, gal yra patarimu, kaip gydytojai tuos saldainius paduoti? Neisivaizduoju...Kada juos jai iteikti? Tik iejus? nemoku as tokiu dalyku daryti...
Cia gal ne polikliniku problema, o mano dakteres... Ji turbut taip norejo pasakyti, kad man daro DIDELE paslauga ir, kad as kuo greiciau jai ka nors skanaus ar sezancio atnesciau...
As irgi galvojau savo gydytojos nemalonint... Jos maloninimas man nemalonus...
bet, kad jau kitaip neiseina...
Papildyta @ [mergetime]1102674095[/mergetime]
Ir dar va klausimas kilo... Daugelis nesciuju zino gan tiksliai savo vaikiuko svori... Is kur?
kas tai nustato?
Papildyta @ [mergetime]1102674095[/mergetime]
Ir dar va klausimas kilo... Daugelis nesciuju zino gan tiksliai savo vaikiuko svori... Is kur?
| QUOTE (Lali @ 2004 12 10, 12:20) |
| Papildyta @ [mergetime]1102674095[[b]*Slyvute rgetime] [/b] Ir dar va klausimas kilo... Daugelis nesciuju zino gan tiksliai savo vaikiuko svori... Is kur? |
Aš visada maniau, kad svorį iš knygučių pažiūri pagal echoskopu išmatuotą
| QUOTE (Lali @ 2004 12 10, 12:20) |
| As irgi galvojau savo gydytojos nemalonint... Jos maloninimas man nemalonus... Papildyta @ [mergetime]1102674095[[b]*liepsnele rgetime] [/b] Ir dar va klausimas kilo... Daugelis nesciuju zino gan tiksliai savo vaikiuko svori... Is kur? |