ir beje, kiek zinau, poliklinikoje visada galima ginekologe pakeisti.
gal reiktu nueiti pas priuvatu gydytoja, ten jau jie maldaus padaryti ultragarsa
tai as zinau, kad galima pakeisti, bet as labai pastovus zmogus ir kazkaip nenoriu keisti... Labai ne kaip jausciausi atejusi pas kita gydytoja 5 nest. menesi...
Beje, tie privatininkai labai daug pinigu uz tai nulups?
Beje, tie privatininkai labai daug pinigu uz tai nulups?
Beja, kviečiu apsilankyti balandukių skyrelyje
Nueik kur nors privačiai, ten tikrai padarys echoskopiją (žinoma reiks susimokėti, bet vieną kartą juk nieko čia baisaus)
.
Teisingai ringa sako - apie 20 savaite privalo ziuret 
Taigi, patariu tai "priminti" gydytojai
Taigi, patariu tai "priminti" gydytojai
net jei ir issiverksi kazkur, kad paziuretu, absoliuciu garantiju tikrai nebus. kartais gydytojai galva duoda nukirst kad mato viena, o buna kitka
su ziedu graviravimais tai jau tikrai patariu neskubet, nes mazius gali padaryt siurpriza. siaip apie 18-20 savaite ziuri echoskopu paprastai, bet kiti gydytojai i lyti paprasciausiai nesikisa echoskopuodami. is dalies gal nenori apsirikt, nezinau. mano gydytoja net neziurejo, o man ir nesinorejo kad ji ta darytu. o vaikiuko kambari gi galima kokia neutralia grazia spalva irengt, arba paderinti netgi mergaitiska su berniukiska
na, as linkusi i krastutinumus ir jokiu tarpiniu,neutraliu variantu nenoriu... Jei berniukas - tai melsvai kambari dazysiu, jei mergaite - ruzavai.
As gerai zinau, kad gydytoja 100% nepasakys, kokia lytis vaikelio, bet man svarbu bent jau dali tiesos suzinoti... O tai kokia as kalta jausciausi pries vaikeli, jei gimtu berniukas, o as i ji visa laika kreipiausi: "Mano mergaite...". Tada bent kalte ant gydytojos galesiu suversti...
As gerai zinau, kad gydytoja 100% nepasakys, kokia lytis vaikelio, bet man svarbu bent jau dali tiesos suzinoti... O tai kokia as kalta jausciausi pries vaikeli, jei gimtu berniukas, o as i ji visa laika kreipiausi: "Mano mergaite...". Tada bent kalte ant gydytojos galesiu suversti...
privataus gydytojo konsultacija kainuoja apie 50lt, plius reikes paklot uz procedura kazkiek.
Tiesa, ar 20-21 savaite matysis vaikelio lytis jau?
Ech, greiciau as pagimdyciau...
Ech, greiciau as pagimdyciau...
| QUOTE (Lali @ 2004 12 10, 10:05) |
| Labai noreciau suzinoti savo maziuko lyti... Mano pussesere jau 17 savaite zinojo, kad gimdys mergaite... Mano gydytoja tikra ragana... Ji atsisako mane tirti ultragarsu. Sake, viso tirs 2 kartus. Pirmas kartas buvo, kai vaikeliui buvo tik 8 savaites, tada dar nieko nebuvo imanoma pasakyti, o dabar sake, tik pries gimdyma paziures. Pries gimdyma man sita informacija jau bus neaktuali... Noriu irengti vaiko kambareli - melsva arba rausva... Noriu vyrui iteikti dovana - zieda su isgraviruotais zodziais :"Dukrytes/sunelio gimimo proga". Be to, as dabar nuolat kreipiuosi i vaikeli lyg i mergaite, o jei ten berniukas? Gal turite patarimu kaip man susizinoti mano vaikelio lyti, apeinant poliklinika? As daugiau toskarves nebeprasynesiu ir nemaldausiu, kad echoskopija atliktu ... |
Suprantamas tavo noras zinoti kas gims.Bet nereikia pamirsti ,kad ir gydytojai kartais klysta.Zinau daug tokiu atveju.Manyciau graviruoti ant ziedo zodzius nereiktu skubeti.Man echoskopa dare per visa nestuma irgi 2 kartus.Bet apie 20 sav.tai daryti gydytoja privalo.Nepagailek pinigeliu ir nueik 1-ai kolsultacijai i privatu kabineta.Ten tau ir pasakys, zinoma jei matysis.Buna vaikuciu pasislepe ir nerodo savo lyties.O tu ir toliai galesi lankytis pas savo gydytoja, jei jau taip megsti pastovuma.Sekmes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Tai tada melsvame fone pripaisysim ruzavu, raudonu geliu...
Nu siaip man svarbu zinoti vaiko lyti... Net jei nedazysiu as tu kambariu, net jei graviuros ant ziedo nedarysiu, net jei i savo galima berniuka kreipiuosi Emilija. Ne del to... Tiesiog as noriu zinoti. Ir jei yra galimybe patenkint nors dali savo smalsumo - kodel as ja negaliu pasinaudoti?
Nu siaip man svarbu zinoti vaiko lyti... Net jei nedazysiu as tu kambariu, net jei graviuros ant ziedo nedarysiu, net jei i savo galima berniuka kreipiuosi Emilija. Ne del to... Tiesiog as noriu zinoti. Ir jei yra galimybe patenkint nors dali savo smalsumo - kodel as ja negaliu pasinaudoti?