QUOTE(rytorasa @ 2010 08 27, 08:13)
sveikutė, junkis drąsiai..

Būtinai papasakok apie save, labai įdomu..
As susidomejau Raw food pries mazdaug pusmetuka, netycia nusipirkusi zurnala 'Get Fresh'.
Vienas is dalyku, kuris mane uzkabino(cia nekalbant apie sveika sio gyvenimo budo puse) buvo tai, kad nereikia gaminti. Nes valgio gaminimas man visad buvo laiko svaistymas
Kolkas nesu 100% zaliavalge, bet bandau

Mano didziausia beda- 'priklausomybe' ledams.... Galiu visa diena but laiminga tik valgydama vaisius ir darzoves, bet vakare butinai nusiperku ir privalgau ledu. Visa laime, kad suprantu jog tai priklausomybe(kaip kietiems alkoholis, cigaretes ar sokoladas) ir su tuo kovoju
Tiesa, praejusi savaitgali 'atradau' mano rajone esanti raw food bariuka(gyenu ne Lietuvoje) ir pasimegavau raw ledais
Siaip gan senokai(dar pries suzinant apie raw food) pastebejau, kad mano skonio receptoriai yra linke prie paprasto maisto. T.y. net ir vaikysteje maista is lekstes valgydavau atskirai- pvz. pirma salotos, tad bulves,o tik tada mesa. Man tiesiog skaniau valgyti kiekviena maisto rusi atskirai. Galbut todel ir dabar nesu labai susidomejusi raw food receptais.
Kai tik suzinojau apie si gyvenimo buda isigijau 'blender'i'. Taciau labai retai ji naudoju(man maloniau darzoves paciai sukramtyti ir jomis megautis, nei jas sumaltas isgerti). Nors velgi prisiskaiciu apie nauda organizmui, kuri gauna is sublenderiuto maisto, tad bandysiu savo prietaisa naudoti dazniau
Siam karteliui tiek. Kai dar ka prisiminsiu is savo stovyklos- butinai pasidalinsiu
Geros dieneles
Papildyta:
QUOTE(chufu @ 2010 08 27, 19:08)
Sveikos merginos,
noriu prisijungti prie jusu burio.
As kol kas nesu zaliavalge, tik mastau apie tai. Nebevalgau mesos, valgau daug zalio maisto. Mano tevai jau 2,5 metu yra zaliavalgiai

Labai patenkinti...
Turiu toki klausimuka, gal kuri auginat maziuka vaikiuka? Kaip maitinate savo vaikus?
as turiu suneli, kuriam greit bus 7 men. Aisku jau pradejome primaitinima. Kol kas maziui duodu tik darzoves, vaisius. Darzoves stengiuos duoti tik trumpai virtas. daznai sumaisau virtas su zaliom. Mesos neduodu. Kol kas labai galvoju, ar apskritai duoti.
Gal kuri galite patarti, kaip darytumete? ar pratintumet vaika prie "normalaus" maisto, ar prie zalio?
Labuka,
savos patirties neturiu siuo klausimu, bet galiu parekomenduoti pora knyguciu jeigu skaitote anglu kalba.
1. 'Evie's Kitchen' by Shazzie. Kiek zinau si moteris jau 10 metu yra zaliavalge, jos dukrytei si menesiuka suejo seseri metukai.
2. 'Creating Healthy Children' by Karen Ranzi.
Tikiuos pades
Geros dieneles