Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(JaLooSion @ 2008 07 29, 14:27)
doh.gif  niu, as jau 100 testu turbut isnaudojau per paskutinius kelis menesius smile.gif kazkaip kol kas nesiseka  doh.gif
aj tiesa, dar norejau paklaust, ar gali buti nestumas su mmm? ir kada vaisingiausios dienos po mmm?  4u.gif

gali būti retais atvejais mmm pastojus, o vaisingiausios tai maždaug tavo ciklo vidurys, pati gali pastebėti 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 07 29, 15:37)
gali būti retais atvejais mmm pastojus, o vaisingiausios tai maždaug tavo ciklo vidurys, pati gali pastebėti 4u.gif

na, mes tik neseniai planuoti pradejom, ir tiesa pasakius nesu skaiciusi apie tai nieko, zinau tikis bendro isprusimo, kaip sakoma blush2.gif Meina, o kaip tas jauciasi?
Atsakyti
merginos o tas puodelis, taip ir vadinasi "puodelis neštumui nustatyti"? blush2.gif na kaip jo vaistineje paprašyti? ir butinai rytinis šlapimas turi būti? beja, kokia jo kaina? ar dar galvoju palaukt kokia savaitėle ir tada vėl pasikartot tyrimą g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo fainnka: 29 liepos 2008 - 14:57
QUOTE(JaLooSion @ 2008 07 29, 14:43)
na, mes tik neseniai planuoti pradejom, ir tiesa pasakius nesu skaiciusi apie tai nieko, zinau tikis bendro isprusimo, kaip sakoma  blush2.gif  Meina, o kaip tas jauciasi?

Vaisingiausios dienos būna per ovuliaciją, tada išskyros būna skaidrios, tąsios ir bazalinė temperatūra prieš o nukrinta, o kai jį įvyksta šokteli per kelias padalas. Bet čia reikia nuolat save stebėti, matuoti BT, tada žinosi, kada mylėtis geriausiai rolleyes.gif yra temų apie tai prie nėštumo planavimo 4u.gif

QUOTE(fainnka @ 2008 07 29, 14:56)
merginos o tas puodelis, taip ir vadinasi "puodelis neštumui nustatyti"?  blush2.gif na kaip jo vaistineje paprašyti? ir butinai rytinis šlapimas turi būti? beja, kokia jo kaina? ar dar galvoju palaukt kokia savaitėle ir tada vėl pasikartot tyrimą  g.gif

va čia pažiūrėk, jis taip ir vadinasi, geriausiai rytinis šlapimas
Puodelis
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 29 liepos 2008 - 15:18
Noriu paklaust: ar ginekologė būtų pastebėjus, kad aš nėščia per apžiūrą? Vakar buvau... o mėnesinės jau trečią dieną vėluoja... (bet aš jai apie tai nieko nebuvau užsiminus)
Atsakyti
QUOTE(xelA @ 2008 07 29, 15:59)
Noriu paklaust: ar ginekologė būtų pastebėjus, kad aš nėščia per apžiūrą? Vakar buvau... o mėnesinės jau trečią dieną vėluoja... (bet aš jai apie tai nieko nebuvau užsiminus)

o tu nepasakei, kad vėluoja? g.gif šiaip galėjai pasakyti, nes pradžioj nėštumo geriau ten nelįsti... vienas iš nėštumo požymių - padidėjusi gimda, bet gal ir galėjo nepastebėti unsure.gif

oi, nepaskaičiau atidžiai blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 29 liepos 2008 - 16:03
QUOTE(Meina @ 2008 07 29, 17:03)
o tu nepasakei, kad vėluoja? g.gif šiaip galėjai pasakyti, nes pradžioj nėštumo geriau ten nelįsti... vienas iš nėštumo požymių - padidėjusi gimda, bet gal ir galėjo nepastebėti unsure.gif

oi, nepaskaičiau atidžiai blush2.gif

Pasakiau, kad: "Va šiandien turėjo prasidėti mėnesinės...", ji atsakė, kad "Kol kas aš jų nematau..." genialu... aš jų irgi nematau. Ot šūdas... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(xelA @ 2008 07 29, 16:09)
Pasakiau, kad: "Va šiandien turėjo prasidėti mėnesinės...", ji atsakė, kad "Kol kas aš jų nematau..." genialu... aš jų irgi nematau. Ot šūdas...  verysad.gif

tai pasidaryk testą ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 07 29, 17:47)
tai pasidaryk testą ax.gif

Agam... ryt iš ryto darysiuos... bet tikiuosi, kad tos nelemtos mėnesinės mane aplenks. Sėkmės jums visoms wink.gif
Atsakyti
QUOTE(fainnka @ 2008 07 29, 15:56)
merginos o tas puodelis, taip ir vadinasi "puodelis neštumui nustatyti"?  blush2.gif na kaip jo vaistineje paprašyti? ir butinai rytinis šlapimas turi būti? beja, kokia jo kaina? ar dar galvoju palaukt kokia savaitėle ir tada vėl pasikartot tyrimą  g.gif

tu nueik į "drogą", ten prie prezervatytvų sudėti tie puodeliai, pasimsi pati, nereikės pardavėjos prašyti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(xelA @ 2008 07 29, 16:51)
Agam... ryt iš ryto darysiuos... bet tikiuosi, kad tos nelemtos mėnesinės mane aplenks. Sėkmės jums visoms wink.gif

sėkmės tau, linkiu II 4u.gif
Atsakyti
na prie tokių požymių kaip krutinės skausmas, pilvo apačios skausmas prisidėjo ir pilna burna seilių blink.gif nesuprantu kas čia man yra g.gif palauksiu kitos savaitės, pasidarysiu NT dar vieną, jeigu bus I, šiaušiu pas gydytoja unsure.gif
Atsakyti