Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Meina @ 2008 07 29, 23:15)
sėkmės tau, linkiu II 4u.gif

Oj ne ne bijau.gif nereikia smile.gif man ir I užteks... (aš neplanuoju) wink.gif rezultatas ir buvo I. Reiks dar vieną pasidaryt, nes jau nebesuprantu, ko tos mėnesinės tiek vėluoja doh.gif
Atsakyti
QUOTE(xelA @ 2008 07 30, 09:29)
Oj ne ne bijau.gif nereikia smile.gif man ir I užteks... (aš neplanuoju) wink.gif rezultatas ir buvo I. Reiks dar vieną pasidaryt, nes jau nebesuprantu, ko tos mėnesinės tiek vėluoja  doh.gif

oi blush2.gif čia visos taip nori, tai nepagalvojau doh.gif
na ir liuks, kad buvo, kaip nori 4u.gif
Atsakyti
[visoms linkiu teigiamu rezultatu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(cerepaska @ 2008 07 30, 12:12)
[visoms linkiu teigiamu rezultatu smile.gif

tai kad ne visos teigiamų nori smile.gif
Atsakyti
Vakar pasidariau NT, pamačiau I, mm turėtų pasirodyti šiandien, labai tikiuosi,kad nesulauksiu blush2.gif O man besivaidenantys požymiai temperatūra aukštesnė nei įprastai,spaudimas, pilvas išpūstas,seilių krūva,bet gal čia tik vaidenasi,nors labai tikiuosi,kad neklystu wub.gif
Atsakyti
po kiek mazdaug dienu NT gali parodyt, kad esi nescia? temperatura yra aukstesne nei paprastai, bet daugiau tai lig ir nieko nepastebiu...nors ir praejo dar tik 5 dienos...o taip noreciau nestuke.gif wub.gif
Atsakyti
gal galit padeti as cia naujokia 4u.gif praita men sirgau pora dienu negausiai. o db laukiu kitu kurie turetu buti uz penkiu dienu,bet man pastioviai ta pati temperatura 37,4-37,5. jau pora savaiciu taip nugara skauda sonus patemp ir pivo apaacia padidejus. bet krutines neskauda tik speneliai jautrus ir manau kad jiem pigmencija. ir ka paturtumet ar gali buti nestumas? laukiulb atsakymu blush2.gif
Atsakyti
santuke, visko gali buti kad nestuke.gif
Pasidaryk testa manau jau turetu rodyti smile.gif
Atsakyti
QUOTE(santuke @ 2008 07 31, 09:43)
gal galit padeti as cia naujokia 4u.gif  praita men sirgau pora dienu negausiai. o db laukiu kitu kurie turetu buti uz penkiu dienu,bet man pastioviai ta pati temperatura 37,4-37,5. jau pora savaiciu taip nugara skauda sonus patemp ir pivo apaacia padidejus. bet krutines neskauda tik speneliai jautrus ir manau kad jiem pigmencija. ir ka paturtumet ar gali buti nestumas? laukiulb atsakymu blush2.gif

temperatūra aukštoka, ar nerodo uždegimo kokio nors? spenelių pigmentacija iškart nesikeičia, su laiku jie patamsėja, atsiranda ruda juosta ant pilvo ir pan., bet čia daug vėliau. Kiti požymiai panašūs ir į nėštumo, ir įartėjančių mmm rolleyes.gif rašot, kad paskutinės mmm negausios buvo, tai spėjat, kad jau tuomet galėjot būti pastojus? jei taip, tai darykite NT ryt ryte, o jei ne, tai po 6 dienų 4u.gif n
Papildyta:
QUOTE(amusante20 @ 2008 07 31, 09:34)
po kiek mazdaug dienu NT gali parodyt, kad esi nescia? temperatura yra aukstesne nei paprastai, bet daugiau tai lig ir nieko nepastebiu...nors ir praejo dar tik 5 dienos...o taip noreciau  nestuke.gif  wub.gif

nuo ko praėjo 5 dienos? g.gif NT galima darytis kitą dienų po turėjusių prasidėti mmm, kitom, kai tikrai yra pastoję, rodo ir anksčiau 4u.gif
Atsakyti
o jei apvaisinimas ivyksta 5 dienos iki mmm? jei pastoji, tai jau ir gali iskart ju nebebuti? pvz man jos buna nereguliarios, tai dabar as galiu galvoti, kad arba pastojau, arba veluoja.. kada tada man reikia darytis ta NT? kazkaip man viskas cia sudetinga g.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 07 31, 11:45)
o jei apvaisinimas ivyksta 5 dienos iki mmm? jei pastoji, tai jau ir gali iskart ju nebebuti? pvz man jos buna nereguliarios, tai dabar as galiu galvoti, kad arba pastojau, arba veluoja.. kada tada man reikia darytis ta NT? kazkaip man viskas cia sudetinga g.gif  biggrin.gif

jei pastojai, teoriškai (dažniausiai ir praktiškai) kitų mmm neturėtų būti (gali pateplioti vos vos, kai vyksta implantacija), jei vėluoja dažnai, NT daryk kuo vėliau, nes nežinai, kada vyko ovuliacija, turi nereguliarias mmm.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 31 liepos 2008 - 17:31
O kas man darosi tai as nebesuprantu doh.gif Kai su tomis tabletemis susimakalavau, po to susimaisymo keliu dienu turejau lytiniu santykiu.Papildomai nesisaugojom. Net nezinau ka galvoti unsure.gif Teplioja bet tai galetu buti nuo neisgertos KT ir dar 2 dienu isgerimo ne laiku, bet kita vertus, man jau teplioja apie 8-10d. verysad.gif Pastarosiomis dienomis taip skauda piva, ir nugara, net sakyciau ganetinai stiprokai, aisku vaistu nesigriebiu doh.gif Buna ir paviduriuoju. Nezinau ka ir galvoti. Galbut tai tik artejancio PMS pozymiai g.gif ax.gif Jos turetu buti siomis dienomis.
Atsakyti