Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Meina @ 2008 07 31, 18:31)
jei pastojai, teoriškai (dažniausiai ir praktiškai) kitų mmm neturėtų būti (gali pateplioti vos vos, kai vyksta implantacija), jei vėluoja dažnai, NT daryk kuo vėliau, nes nežinai, kada vyko ovuliacija, turi nereguliarias mmm.

kad tos kantrybes pas mane nera blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 07 29, 15:19)
nenoriu aš čia nieko varažinti, bet kai pirmą kartą pastojau du kartus dariausi tuos RapiPreg, bet gerai rodė, gal kokia brokuota partija buvus, bet dėl visa ko pirkis puodelį, sako, kad jis parodo netgi mažą nėštumą

Na kai aš pastojau, tai paprastas eurovaistinės testukas 9 DPO parodė nėštumą, o kad labiau įtikėčiau tuo faktu 11 DPO nusipirkau puodelį, visi čia SM jį taip išgyre buvo, tikėjaus kad II net akins nuo ryškumo doh.gif ir kur tau. Antra juostelė vos įžiūrima, nors prieš 2 dienas, kaip minėjau kitas testukas aiškiai rodė teigiamą ax.gif Tad kad jie patys jautriausi, bent jau mano atveju - mitas 4u.gif

QUOTE(fainnka @ 2008 07 29, 15:56)
merginos o tas puodelis, taip ir vadinasi "puodelis neštumui nustatyti"?  blush2.gif na kaip jo vaistineje paprašyti? ir butinai rytinis šlapimas turi būti? beja, kokia jo kaina? ar dar galvoju palaukt kokia savaitėle ir tada vėl pasikartot tyrimą  g.gif

Na nueik į kokią savitarnos vaistinę, ten tarp NT atskirsi pagal dėžutę, kur visas puodelis telpa o kur tik kasetė. Ir dar jis pats brangiausias - tai pagrindinis jo skiriamasis ženklas lotuliukas.gif

QUOTE(amusante20 @ 2008 07 31, 10:34)
po kiek mazdaug dienu NT gali parodyt, kad esi nescia? temperatura yra aukstesne nei paprastai, bet daugiau tai lig ir nieko nepastebiu...nors ir praejo dar tik 5 dienos...o taip noreciau  nestuke.gif  wub.gif

5 dienos dar per mažai, kai man buvo praėję 7 d. kadangi ėjau į didelį balių kur šampanas liejasi laisvai, pasidariau testuką, nors ir žinojau, kad per anksti. Jis buvo neigiamas. O nuotykiai dar po 2 d. aprašyti auksčiau biggrin.gif 4u.gif Bet man likus 5 d. iki mm tai jau testas rodė nestuke.gif , tad tikrai nebūtinai reikia laukti kol vėluos mm, jei pastoji laiku, hormonas pradeda gaminti ir jį rodo, tik būna atvejų, kai žirniuko kelionė iki implantacijos užtrunka ilgiau nei įprasta, tada ir testas kiek pavėluoja 4u.gif
Tiesa dar pamiršau pasakyti, kad dariausi O testukus, tad tiksliai žinojau, kada ji pas mane įvyko 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Loxxy: 01 rugpjūčio 2008 - 08:54
Ar pastojus gali pamausti pilvo apačią tuo metu, kai turi būti mėnesinės? (mmm neprasideda, o jau šiandien turėtų prasidėti)
Atsakyti
man irgi idomu pasidare sis klausimas g.gif
Atsakyti
Taip maudzia pilvo apacia kokia savaite ir atrodo, kad prasides mm. toks maudimas gali pasikartoti iki 12 savaites tuo metu kai turetu buti mm pagal cikla. vienu metu gali kiek pakraujuoti, vos vos, kai apvaisintas kiausinelis isitvirtina gimdoje. jei smarkiau kraujuoja, rekia krieptis i gydytoja
Atsakyti
Siandien (13 d. po Ovuliacijos) pamaciau toki nerysku vaiduokliuka, ar juo tikėti? bigsmile.gif
Atsakyti
O koks tas kraujavimas daug? g.gif As asmeniskai nuo susimaysiusio tableciu gerimo laiko kraujuoju, na is pradziu rudai, dabar raudoniau. Bet atrodo tai nera daug pas mane, pakanka dieninio ikloto. Tik aisku as juos daznai keiciu. Ir pilva man maudzia, nugara... manau jau rytoj prasides tikrosios mmmm ax.gif tikiuosi rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lina_Linute: 01 rugpjūčio 2008 - 18:40
QUOTE(stilka @ 2008 08 01, 17:40)
Siandien (13 d. po Ovuliacijos) pamaciau toki nerysku vaiduokliuka, ar juo tikėti?  bigsmile.gif

manau, kad taip bigsmile.gif

QUOTE(Lina_Linute @ 2008 08 01, 18:40)
O koks tas kraujavimas daug?  g.gif As asmeniskai nuo susimaysiusio tableciu gerimo laiko kraujuoju, na is pradziu rudai, dabar raudoniau. Bet atrodo tai nera daug pas mane, pakanka dieninio ikloto. Tik aisku as juos daznai keiciu. Ir pilva man maudzia, nugara... manau jau rytoj prasides tikrosios mmmm  ax.gif  tikiuosi  rolleyes.gif

pastojus tepliojimas apskritai nėra gerai, išsk. tai ką minėjo Alchemie (implantaciją)
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 08 01, 23:37)
manau, kad taip bigsmile.gif

wub.gif ačiū
Atsakyti
QUOTE(stilka @ 2008 08 02, 07:04)

parašykit naujienas 4u.gif
Atsakyti
mane jau beria spuogais, kaip pries visas mmm... verysad.gif jei pastoji gal nebeberia? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(drieze @ 2008 08 02, 13:32)
mane jau beria spuogais, kaip pries visas mmm... verysad.gif  jei pastoji gal nebeberia? blush2.gif

Beria beria...bet kiekvienai skirtingai smile.gif
Atsakyti