QUOTE(Meina @ 2008 07 29, 15:19)
nenoriu aš čia nieko varažinti, bet kai pirmą kartą pastojau du kartus dariausi tuos RapiPreg, bet gerai rodė, gal kokia brokuota partija buvus, bet dėl visa ko pirkis puodelį, sako, kad jis parodo netgi mažą nėštumą
Na kai aš pastojau, tai paprastas eurovaistinės testukas 9 DPO parodė nėštumą, o kad labiau įtikėčiau tuo faktu 11 DPO nusipirkau puodelį, visi čia SM jį taip išgyre buvo, tikėjaus kad II net akins nuo ryškumo

ir kur tau. Antra juostelė vos įžiūrima, nors prieš 2 dienas, kaip minėjau kitas testukas aiškiai rodė teigiamą

Tad kad jie patys jautriausi, bent jau mano atveju - mitas
QUOTE(fainnka @ 2008 07 29, 15:56)
merginos o tas puodelis, taip ir vadinasi "puodelis neštumui nustatyti"?

na kaip jo vaistineje paprašyti? ir butinai rytinis šlapimas turi būti? beja, kokia jo kaina? ar dar galvoju palaukt kokia savaitėle ir tada vėl pasikartot tyrimą
Na nueik į kokią savitarnos vaistinę, ten tarp NT atskirsi pagal dėžutę, kur visas puodelis telpa o kur tik kasetė. Ir dar jis pats brangiausias - tai pagrindinis jo skiriamasis ženklas
QUOTE(amusante20 @ 2008 07 31, 10:34)
po kiek mazdaug dienu NT gali parodyt, kad esi nescia? temperatura yra aukstesne nei paprastai, bet daugiau tai lig ir nieko nepastebiu...nors ir praejo dar tik 5 dienos...o taip noreciau
5 dienos dar per mažai, kai man buvo praėję 7 d. kadangi ėjau į didelį balių kur šampanas liejasi laisvai, pasidariau testuką, nors ir žinojau, kad per anksti. Jis buvo neigiamas. O nuotykiai dar po 2 d. aprašyti auksčiau

Bet man likus 5 d. iki mm tai jau testas rodė

, tad tikrai nebūtinai reikia laukti kol vėluos mm, jei pastoji laiku, hormonas pradeda gaminti ir jį rodo, tik būna atvejų, kai žirniuko kelionė iki implantacijos užtrunka ilgiau nei įprasta, tada ir testas kiek pavėluoja

Tiesa dar pamiršau pasakyti, kad dariausi O testukus, tad tiksliai žinojau, kada ji pas mane įvyko