Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(Aidutea @ 2008 08 06, 13:27)
tai gydytoja man sake, jei dar tik kokia trecia ar ketvirta savaite tai gali ir nematyt. o echoskopu ziurinejo ilgokai, ir zvilgsni keista mete i monitoriu, bet nk nepasake, gal gerai nesimato, gal suabejojo, sake po poros savaiciu pasirodyt, ir tyrimu jokiu nepaeme. na as jau visai pasimeciau  blink.gif  teks laukt mmm kol ateis, arba gimdymo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

bet jei mėnesinės buvo tik geg. 22 d., tai ji turėjo ieškoti, kur jos pas tave (pagal kiaušidžių veiklą ir pan.). Jei echoskopu nenustatė, kad laukiesi, galėjo kraują paimti g.gif linkiu kantrybės laukiant 4u.gif žinau, kaip jos reikia 4u.gif
Atsakyti
Sveikutes,

na man irgi labai keistas dalykas atsitiko su tom mm...
man dare ultragarso tyrima liepos 22d. (del kitu priezasciu) dakatre taip apziurejo apziurejo mane ir atrodo sunerimus paklause kelinta mano ciklo diena, sakau 12, gerai sako tada viskas normalu kaip 12 ciklo dienai.
tada 23 ciklo diena po smileysex.gif is karto pasirode lyg ir mm bet kraujavo tik pusdieni o dvi dienas tepliojo tamsiai rudai.
ryt poryt turetu prasideti mano tikrosios mm (28-29d) g.gif jokiu pozymiu nei pirmai nei dabar nera, nors paprastai buna kad pamaudzia pilva, krutine...
net nzn ka galvoti, mes tai saugomes tai ne blush2.gif gali ir uzkibti... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(astushke @ 2008 08 06, 18:17)
Sveikutes,

na man irgi labai keistas dalykas atsitiko su tom mm...
man dare ultragarso tyrima liepos 22d. (del kitu priezasciu) dakatre taip apziurejo apziurejo mane ir atrodo sunerimus paklause kelinta mano ciklo diena, sakau 12, gerai sako tada viskas normalu kaip 12 ciklo dienai.
tada 23 ciklo diena po  smileysex.gif is karto pasirode lyg ir mm bet kraujavo tik pusdieni o dvi dienas tepliojo tamsiai rudai.
ryt poryt turetu prasideti mano tikrosios mm  (28-29d) g.gif jokiu pozymiu nei pirmai nei dabar nera, nors paprastai buna kad pamaudzia pilva, krutine...
net nzn ka galvoti, mes tai saugomes tai ne  blush2.gif  gali ir uzkibti...  rolleyes.gif

kaip as pavydziu (geraja prasme) toms, kurios jau nestuke.gif o man prasidejo tikru tikriausios mmm ir testas jau antras neigiamas verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2008 08 06, 13:38)
tau cia priesvestuvines parkes.

Tu pasirodo buvai teisi. Vakar atėjo mmm ... cray.gif
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2008 08 07, 07:57)
Tu pasirodo buvai teisi. Vakar atėjo mmm ...  cray.gif

Oho kaip gaila, kai zmones planuoja ir nesulaukia. Stiprybes! biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo emilka: 07 rugpjūčio 2008 - 08:50
QUOTE(Ismene @ 2008 08 07, 07:57)
Tu pasirodo buvai teisi. Vakar atėjo mmm ...  cray.gif

na, as pati tik pora savaiciu kai istekejus, tai zinau ka tai reiskia. smile.gif
Atsakyti
O man siandien jau kazkokie simptomai reiskiasi, kaip ir pilva maudzia... turbut ateis tos nelemtosios... doh.gif
siandien eidama i darba kaip niekad daug leliuku "sutikau" lotuliukas.gif
ir visi tokie grazus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(emilka @ 2008 08 07, 09:50)
Oho kaip gaila, kai zmones planuoja ir nesulaukia. Stiprybes! biggrin.gif

Neplanuojam, nes dar ne laikas. Bet kai pradėjo vėluot mmm, viduje apsidžiaugiau. Reiškias jau laikas, mus pasirinko, būsim jauni tėveliai. bigsmile.gif Tai jau ir tikėjaus ir nebelaukiau mmm, ir su MB juokėmės, kad būsim patys laimingiausi ax.gif
O čia pairodo nervai. Nors man niekada nėra taip buvę, kad mmm tiek vėluotų. Bet gal taip tyčia organizmas padarė, kad per vestuves nebūtų "mano dienos". Nes kaip tik per jas ir turėčiau vargelio doh.gif
QUOTE(Atidela @ 2008 08 07, 10:11)
na, as pati tik pora savaiciu kai istekejus, tai zinau ka tai reiskia. smile.gif

Ar labai jaudulys ima likus kokiai savaitei ar dienai iki šios šventės? Man kaip užeina. Kartais ramu ir gera, labai laukiu. O kartais nors sienom lipk iš jaudulio mirksiukas.gif lotuliukas.gif Matyt tas jaudulys ir padarė savo 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ismene @ 2008 08 07, 11:31)
Neplanuojam, nes dar ne laikas. Bet kai pradėjo vėluot mmm, viduje apsidžiaugiau. Reiškias jau laikas, mus pasirinko, būsim jauni tėveliai.  bigsmile.gif Tai jau ir tikėjaus ir nebelaukiau mmm, ir su MB juokėmės, kad būsim patys laimingiausi  ax.gif
O čia pairodo nervai. Nors man niekada nėra taip buvę, kad mmm tiek vėluotų. Bet gal taip tyčia organizmas padarė, kad per vestuves nebūtų "mano dienos". Nes kaip tik per jas ir turėčiau vargelio  doh.gif

Ar labai jaudulys ima likus kokiai savaitei ar dienai iki šios šventės? Man kaip užeina. Kartais ramu ir gera, labai laukiu. O kartais nors sienom lipk iš jaudulio  mirksiukas.gif  lotuliukas.gif  Matyt tas jaudulys ir padarė savo  4u.gif

na savaite iki vestuviu tai buvo milionas reikalu, lakstymo ir nervavimosi kad viskas butu gerai, kad butu kaip kad norim. Nors kartais jau nervai prieidavo iki tiek, kad atrodo nu ir kas, nieko cia ypatingo. viena diena. ateis ir praeis kaip ten bebutu.
bet siaip viskas vyko pagal plana. tik pora smulkmenyciu gal dabar keisciau. bet siaip ju niekas apart manes nepastebejo, tai irgi gerai.
bet ta diena, nors galvojau kad bus jaudulys, bet buvo labai gera, ramu ir linksma. todel dabar labai geda video ziuret, nes ten as mirksiu, vilioju tipo, begioju, sokineju, su puoste mojuoju ir kt. nesamones blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(saulyte2 @ 2008 08 05, 17:10)
siulyciau prisiduoti krauja ir bus aisku ar  nestuke.gif ,o jei nera nestumo tai pas gine ieskoti kur prapuole mmm ,nes kitom nerodo testai, o pilvo apimtis nedideja o ciklas visados budavo reguliarus  g.gif

Mano ciklas niekad nebuvo reguliarus, bet tokių ilgų pauzių tarp mmm irgi nėra buvę. Kai atsikeliu, tai pilvas atrodo lygus, bet tik pavaikštau, atsigeriu konors, tuoj išpučia pilvą ir vaikštau kaip arbūzą prarijus doh.gif . Pilvą dažnai maudžia (kaip prieš mmm) ir nugarą paskaudena, bet mmm nėr. Sulauksiu trečiadienio ir žiūrėsiu ką man pasakys, tikiuosi, kad nebus kas negerai.
Atsakyti
QUOTE(Agniux`s @ 2008 08 07, 19:20)
Mano ciklas niekad nebuvo reguliarus, bet tokių ilgų pauzių tarp mmm irgi nėra buvę. Kai atsikeliu, tai pilvas atrodo lygus, bet tik pavaikštau, atsigeriu konors, tuoj išpučia pilvą ir vaikštau kaip arbūzą prarijus doh.gif .  Pilvą dažnai maudžia (kaip prieš mmm) ir nugarą paskaudena, bet mmm nėr. Sulauksiu trečiadienio ir žiūrėsiu ką man pasakys, tikiuosi, kad nebus kas negerai.

tikrai nueik pas gine,tikiuosi viskas bus gerai 4u.gif
Atsakyti
mes kai tik pradejo planuot, tai man jau buvo visi simptomai pradeje vaidentis....bet po 3 menesiu atsirado ir tikru simptomu, dingo menesines, pykino, ir t.t. ax.gif ax.gif ax.gif
Atsakyti