QUOTE(Ismene @ 2008 08 07, 11:31)
Neplanuojam, nes dar ne laikas. Bet kai pradėjo vėluot mmm, viduje apsidžiaugiau. Reiškias jau laikas, mus pasirinko, būsim jauni tėveliai.

Tai jau ir tikėjaus ir nebelaukiau mmm, ir su MB juokėmės, kad būsim patys laimingiausi
O čia pairodo nervai. Nors man niekada nėra taip buvę, kad mmm tiek vėluotų. Bet gal taip tyčia organizmas padarė, kad per vestuves nebūtų "mano dienos". Nes kaip tik per jas ir turėčiau vargelio
Ar labai jaudulys ima likus kokiai savaitei ar dienai iki šios šventės? Man kaip užeina. Kartais ramu ir gera, labai laukiu. O kartais nors sienom lipk iš jaudulio

Matyt tas jaudulys ir padarė savo
na savaite iki vestuviu tai buvo milionas reikalu, lakstymo ir nervavimosi kad viskas butu gerai, kad butu kaip kad norim. Nors kartais jau nervai prieidavo iki tiek, kad atrodo nu ir kas, nieko cia ypatingo. viena diena. ateis ir praeis kaip ten bebutu.
bet siaip viskas vyko pagal plana. tik pora smulkmenyciu gal dabar keisciau. bet siaip ju niekas apart manes nepastebejo, tai irgi gerai.
bet ta diena, nors galvojau kad bus jaudulys, bet buvo labai gera, ramu ir linksma. todel dabar labai geda video ziuret, nes ten as mirksiu, vilioju tipo, begioju, sokineju, su puoste mojuoju ir kt. nesamones