Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

QUOTE(drieze @ 2008 08 02, 13:32)
mane jau beria spuogais, kaip pries visas mmm... verysad.gif  jei pastoji gal nebeberia? blush2.gif

mane kaip tik pastojus taip bėrė, atrodo, lyg išsivalė oda, o paskui lygi lygi buvo bigsmile.gif
Atsakyti
ir vel viltis uzsidege bigsmile.gif oi, kaip as nelakiu tu mmm doh.gif
Atsakyti
man pradejo kaire kiauside durt kaip su peiliu ir per diena kokius 5 kartus. g.gif
Atsakyti
merginos, o kaip buna, kd moterys tik jau kelintam menesi pastebi kad laukiasi? ar jom buna mmm?

as taaaip tikejau kad mum uzkibo. aisku tai kruopelei buvo daug maximaliu isbandymu nes mes atostogavome kretoje, bet as vis tiek tikejau kad jis stiprus ir laikosi. o grizus man prasidejo mmm sad.gif prablioviau visa diena. o dabar nezinau ar dar tiketis ar tikrai gi neber maziaus? sad.gif
Atsakyti
O tai kokie tie nestumo pozymiai buna? Mes planavom praejusi menesi, tai labai tempe krutine, skaudejo pilvo apacia, jau tikrai galvojau kad nescia. Prisisvajojau iki pakol prasidejo mm. Liepa buvo antras planavimo menuo. Tai man atrodo, kad tikrai ne nescia, nes absoliuciai jokiu pozymiu. Nei ko skauda, nei krutine tempia, o va mm jau veluoja savaite. Dariau NT pries 4 dienas, tai rode neigiama, bandysiu ryt ryte dar karteli pasidaryt. Be to praejusi testa dariau ne naktinio slapimo, o diena, manot del to gali buti netikslus?
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2008 08 04, 09:53)
merginos, o kaip buna, kd moterys tik jau kelintam menesi pastebi kad laukiasi? ar jom buna mmm?

as taaaip tikejau kad mum uzkibo. aisku tai kruopelei buvo daug maximaliu isbandymu nes mes atostogavome kretoje, bet as vis tiek tikejau kad jis stiprus ir laikosi. o grizus man prasidejo mmm sad.gif prablioviau visa diena. o dabar nezinau ar dar tiketis ar tikrai gi neber maziaus? sad.gif

tai tau testas buvo teigiamas ir susirgai? ar ne taip supratau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 08 04, 19:48)
tai tau testas  buvo teigiamas ir susirgai? ar ne taip supratau blush2.gif

nea, man siaip krutus buvo laabai jautrios (ko niekad nebudavo pries mmm), pilvo apacioje keistas jausmas. testo rezultatai gi gali buti tik kelios dienos kai jau veluoja mmm.
Atsakyti
QUOTE(Atidela @ 2008 08 04, 19:07)
nea, man siaip krutus buvo laabai jautrios (ko niekad nebudavo pries mmm), pilvo apacioje keistas jausmas. testo rezultatai gi gali buti tik kelios dienos kai jau veluoja mmm.

Nebūtinai, kai vėluoja, man pvz. rodė teigiamą likus 2 dienom iki mmm. Bet jei turi abejonių, pasidaryk testą.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Meina: 04 rugpjūčio 2008 - 19:45
Dariausi testa pries mmm kelios dienos tai buvo neigiamas, bet tada suzinojau kad dar ir negali nieko rodyt. o dabar jau mm i pabaiga. tai kazkaip gal jau beprasmiska darytis testa..
Atsakyti
Sveikutes, as visiskai pasimetusi, paskutines mmm.. buvo geguzi, vis nesuergu, nestumo testa darausi kas savaite ir rono neigiama, vakar nuejau pas ginekologe, pasake, kad nei taip nei ne, gali buti jog dar nematyt, kankina mane tokia nezinia... o kaip jus manot kokia tikimybe kad as jau nestuke.gif ? ar buvo dar kam nors panasiai? blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(lasvegiete @ 2008 08 04, 19:45)
O tai kokie tie nestumo pozymiai buna? Mes planavom praejusi menesi, tai labai tempe krutine, skaudejo pilvo apacia, jau tikrai galvojau kad nescia. Prisisvajojau iki pakol prasidejo mm. Liepa buvo antras planavimo menuo. Tai man atrodo, kad tikrai ne nescia, nes absoliuciai jokiu pozymiu. Nei ko skauda, nei krutine tempia, o va mm jau veluoja savaite. Dariau NT pries 4 dienas, tai rode neigiama, bandysiu ryt ryte dar karteli pasidaryt. Be to praejusi testa dariau ne naktinio slapimo, o diena, manot del to gali buti netikslus?

nevisoms parodo testas,geriausia butu krauja priduot, bandyk rytiniu slapimu gal parodys, kitoms jokiu nestumo pozymiu nera,sekmes kad butum nestuke.gif mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2008 08 05, 12:57)
Sveikutes, as visiskai pasimetusi, paskutines mmm.. buvo geguzi, vis nesuergu, nestumo testa darausi kas savaite ir rono neigiama, vakar nuejau pas ginekologe, pasake, kad nei taip nei ne, gali buti jog dar nematyt, kankina mane tokia nezinia... o kaip jus manot kokia tikimybe kad as jau  nestuke.gif ? ar buvo dar kam nors panasiai? blush2.gif

mane ir kamuoja panasus klausimas ax.gif paskutines mmm turejau per jonines, niekaip dabar nesulaukiu, nestuke.gif pozymiu kaip ir nejauciu, o testas rodo neigiama, gal dar sia savaite reiks padaryti g.gif

nezinau, ar gali buti vienas is pozymiu, kad maudzia nugara (strenas kitaip sakant) g.gif
Atsakyti