Įkraunama...
Įkraunama...

Pirmieji nėštumo požymiai

Aš ir prie tų nežiniukių jungiuosi. Paskutinės mmm buvo gegužės 22 d, o iki šiol nesergu. Galvojau, kad jau nestuke.gif , bet testas neigiamas. Dažnai pamaudžia pilvą, atrodo tuoj susirgsiu, bet nieko. Dabar prisigalvojau visokių ligų. Užsirašiau pas gydytoją, kad pažiūrėtų kur mano mmm prapuolė(viduje dar vistiek kirba, o gal visdėlto nestuke.gif blush2.gif )
Atsakyti
QUOTE(Agniux`s @ 2008 08 05, 17:57)
Aš ir prie tų nežiniukių jungiuosi. Paskutinės mmm buvo gegužės 22 d, o iki šiol nesergu. Galvojau, kad jau  nestuke.gif , bet testas neigiamas. Dažnai pamaudžia pilvą, atrodo tuoj susirgsiu, bet nieko. Dabar prisigalvojau visokių ligų. Užsirašiau pas gydytoją, kad pažiūrėtų kur mano mmm prapuolė(viduje dar vistiek kirba, o gal visdėlto  nestuke.gif  blush2.gif )

siulyciau prisiduoti krauja ir bus aisku ar nestuke.gif ,o jei nera nestumo tai pas gine ieskoti kur prapuole mmm ,nes kitom nerodo testai, o pilvo apimtis nedideja o ciklas visados budavo reguliarus g.gif
Atsakyti
Na va as ne viena cia tokia blush2.gif
Bet kad gine ir nepaguode, nei taip nei ne, gali namatyt dar, o gali buti kad ir nera, paklausiau, kokios priezastys dar gali but mmm nebuvimo, atsake kad galima visa paskaita pravest biggrin.gif bet labai maloni buvo tai negazdino kad kas blogo ax.gif
o kur butu galima siauliuose ta kraujo tyrimuka pasidaryt? gal jis ka parodytu? siaip buvau poliklinikoj, tai man padare paprasta kraujo tyrima, tai sake jis labai geras, niekas nerodo kad butu kas blogo, bet tas tyrimukas, ne nestumui nustatyti buvo daromas...

o istikruju tai lb lb lb noreciau kad buciau nestuke.gif 4u.gif ir busimasis vyras to paties nori... kaip butu faina rolleyes.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidutea: 05 rugpjūčio 2008 - 22:34
Merginos, ar gali po pastojimo praejus 3 dienoms atsirasti okie nors pozymiai? Daznai buna isikalbejimas turbut: niekada isskyrus pirma nestuma neskaudedavo nugaros - skauda, jauciu sleikstuli, kaupiasi seiles, verzia siek tiek krutine.

BETGI turbut negaletu taip anksti buti tiek pozymiu?

Pima nestuma buvo panasus pozymiai, taciau po 2 savaiciu turbut...

g.gif g.gif g.gif
Papildyta:
QUOTE(Aidutea @ 2008 08 05, 22:28)
Na va as ne viena cia tokia  blush2.gif
Bet kad gine ir nepaguode, nei taip nei ne, gali namatyt dar, o gali buti kad ir nera, paklausiau, kokios priezastys dar gali but mmm nebuvimo, atsake kad galima visa paskaita pravest biggrin.gif  bet labai maloni buvo tai negazdino kad kas blogo  ax.gif
o kur butu galima siauliuose ta kraujo tyrimuka pasidaryt? gal jis ka parodytu? siaip buvau poliklinikoj, tai man padare paprasta kraujo tyrima, tai sake jis labai geras, niekas nerodo kad butu kas blogo, bet tas tyrimukas, ne nestumui nustatyti buvo daromas...

o istikruju tai lb lb lb noreciau kad buciau  nestuke.gif  4u.gif ir busimasis vyras to paties nori... kaip butu faina rolleyes.gif

norit, kad vestuvese ir vaikelis dalyvautu wub.gif wub.gif wub.gif
betgi pacios savijauta po menesio sunkoka bus...
Atsakyti
Na, as taip pat esu viena is laukianciuju blink.gif Ne nezinau, gal daugiau bijau, nei noriu permainu blush2.gif Nors bus matyti, mano mm veluoja 4 dienas, susirupinusi, nes jos visada reguliarios, o beto kiek supratau pati vakar, nelabai gerai vaisngas dienas suskaiciavau, si menesi, na bus matyti, dar bus galima palaukti i tongue.gif ki savaites galo, o tada ziuresime...
Atsakyti
QUOTE(Antarė @ 2008 08 05, 23:44)
Merginos, ar gali po pastojimo praejus 3 dienoms atsirasti okie nors pozymiai? Daznai buna isikalbejimas turbut: niekada isskyrus pirma nestuma neskaudedavo nugaros - skauda, jauciu sleikstuli, kaupiasi seiles, verzia siek tiek krutine.

BETGI turbut negaletu taip anksti buti tiek pozymiu?

Pima nestuma buvo panasus pozymiai, taciau po 2 savaiciu turbut...

g.gif  g.gif  g.gif
Papildyta:
norit, kad vestuvese ir vaikelis dalyvautu  wub.gif  wub.gif  wub.gif
betgi pacios savijauta po menesio sunkoka bus...

na bet supranti, nera mmm jau nuo geguzes, 2 men ju jau nera, o nei testai nei gyditoja nieko nesako... o vestuves aisku geriau butu atsokt be pilvuko, butu paciai ramiau ir tiek saugotis nereiketu smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Aidutea @ 2008 08 05, 14:03)
na bet supranti, nera mmm jau nuo geguzes, 2 men ju jau nera, o nei testai nei gyditoja nieko nesako... o vestuves aisku geriau butu atsokt be pilvuko, butu paciai ramiau ir tiek saugotis nereiketu  smile.gif

Cia idomus variantas ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo blaxtiena: 05 rugpjūčio 2008 - 23:09
QUOTE(Aidutea @ 2008 08 05, 23:03)
na bet supranti, nera mmm jau nuo geguzes, 2 men ju jau nera, o nei testai nei gyditoja nieko nesako... o vestuves aisku geriau butu atsokt be pilvuko, butu paciai ramiau ir tiek saugotis nereiketu  smile.gif

Kokia čia gydytoja, jei nieko nesako blink.gif blink.gif jei būtum nėščia, gydytoja jau turėtų matyti vaisiaus plakančią širdelę, taigi bent kad nenėščia tai turėjo pasakyti..... siūlau eiti pas kitą gydytoją, tegu pažiūri echoskopu normaliai.... tai gal nors tyrimus paėmė?
Atsakyti
Sveikutės 4u.gif

Nežinau jau kur dėtis, tai nusprendžiau parašyti jums rolleyes.gif
Niekada neseku mmm ir žinau tik apytiksliai kada turi prasidėt: "mėnėsio gale". O dabar jau kito mėnesio pradžia, o aš dar jų nesulaukiu. Krūtinė kaip visada prieš mmm padidėjus ir paskausta. Ir papilvę pamaudžia. Visi simptomai kaip prieš mmm. Bet va vis kažkas priverčia sunerimti. Neseniai lankiausi pas daktarus, nes širdutę skaudėt pradėjo. Ji juokauja: "nėštukėms taip būna". Aš purtau galvą, dar ne laikas unsure.gif Tėvukai skambina ir juokias "prie sodo gyvatvorės gandrai vaikšto" doh.gif Draugės krizena" jei nerūkytum, sakyčiau neščia, nes stovi į nugara rankas atrėmus" g.gif Dariausi testukus. Jau gal tris blush2.gif Vis I brūkšnelis. Negaliu darbe padirbti, reikia juk pasiskaityt kaip nėštukėms būna, kaip gimdymai vyksta. book.gif Rudenį dveji mokslai laukia, suprantu, kad dar nelaikas (bet juk ir saugomės) mastau.gif Beskaitant širdutė tyliai krizena, o kas jei jau ne viena? hihihi.gif wub.gif Ir čia protas atsibunda: "neseniai darbą pakeitei; vestuvės už mėnesio; šiandien eini suknelę matuotis; neprisigalvok nesąmonių" dry.gif Ir bėgu vėl į WC žiūrėti ar neparėjo tos mano dienos doh.gif
Atsakyti
tau cia priesvestuvines parkes.

QUOTE(Ismene @ 2008 08 06, 13:15)
Sveikutės 4u.gif

Nežinau jau kur dėtis, tai nusprendžiau parašyti jums  rolleyes.gif
Niekada neseku mmm ir žinau tik apytiksliai kada turi prasidėt: "mėnėsio gale". O dabar jau kito mėnesio pradžia, o aš dar jų nesulaukiu. Krūtinė kaip visada prieš mmm padidėjus ir paskausta. Ir papilvę pamaudžia. Visi simptomai kaip prieš mmm. Bet va vis kažkas priverčia sunerimti. Neseniai lankiausi pas daktarus, nes širdutę skaudėt pradėjo. Ji juokauja: "nėštukėms taip būna". Aš purtau galvą, dar ne laikas  unsure.gif  Tėvukai skambina ir juokias "prie sodo gyvatvorės gandrai vaikšto"  doh.gif  Draugės krizena" jei nerūkytum, sakyčiau neščia, nes stovi į nugara rankas atrėmus"  g.gif  Dariausi testukus. Jau gal tris  blush2.gif  Vis I brūkšnelis. Negaliu darbe padirbti, reikia juk pasiskaityt kaip nėštukėms būna, kaip gimdymai vyksta.  book.gif Rudenį dveji mokslai laukia, suprantu, kad dar nelaikas (bet juk ir saugomės)  mastau.gif  Beskaitant širdutė tyliai krizena, o kas jei jau ne viena?  hihihi.gif  wub.gif  Ir čia protas atsibunda: "neseniai darbą pakeitei; vestuvės už mėnesio; šiandien eini suknelę matuotis; neprisigalvok nesąmonių"  dry.gif  Ir bėgu vėl į WC žiūrėti ar neparėjo tos mano dienos  doh.gif

Atsakyti
sveikutes 4u.gif

mane ir neramina mm velavimas... jos mazdaug men gale turejo prasideti, bet ju vis dar ner... unsure.gif su draugu saugomes, prezervatyvas niekad nenusmuko, neplyso. siaip mano mm visad nereguliarios buna, bet vistiek neramina. tiesa, praejusi menesi pradejau dirbti valytoja, net pora naktu dirbau.. gal tai prisidejo. fizinis kruvis, stresas.. unsure.gif neramu... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Meina @ 2008 08 06, 10:53)
Kokia čia gydytoja, jei nieko nesako blink.gif  blink.gif jei būtum nėščia, gydytoja jau turėtų matyti vaisiaus plakančią širdelę, taigi bent kad nenėščia tai turėjo pasakyti..... siūlau eiti pas kitą gydytoją, tegu pažiūri echoskopu normaliai.... tai gal nors tyrimus paėmė?

tai gydytoja man sake, jei dar tik kokia trecia ar ketvirta savaite tai gali ir nematyt. o echoskopu ziurinejo ilgokai, ir zvilgsni keista mete i monitoriu, bet nk nepasake, gal gerai nesimato, gal suabejojo, sake po poros savaiciu pasirodyt, ir tyrimu jokiu nepaeme. na as jau visai pasimeciau blink.gif teks laukt mmm kol ateis, arba gimdymo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aidutea: 06 rugpjūčio 2008 - 13:31