QUOTE(U.JELENA @ 2009 10 12, 12:44)
Jus per visas temas dabar diskutuosite i vienus vartus ir netgi su savimi? Tai tuomet atsiprasau, kad isikisu, bet sioje temoje diskusijos nebevyksta.
Nors bendrai koks jums skirtumas

QUOTE(RedLady @ 2009 10 12, 13:53)
Jus per visas temas dabar diskutuosite i vienus vartus ir netgi su savimi? Tai tuomet atsiprasau, kad isikisu, bet sioje temoje diskusijos nebevyksta.

Tamsta pati saves nepastebit!!!
Ar yra dar kokia nors tema, kurioje Jūs galėtumėte pasisakyti

O as nieko blogo tame nematau, jaigu abiems gerai tai ir nesisituokus gali gyvanti

QUOTE(erikute72 @ 2009 10 16, 13:12)
O as nieko blogo tame nematau, jaigu abiems gerai tai ir nesisituokus gali gyvanti 

QUOTE(TuteSun @ 2009 10 12, 22:49)
Ar yra dar kokia nors tema, kurioje Jūs galėtumėte pasisakyti
? Ar toks suvokimas siauras, kad galima kalbėti tik apie gyvenimą kartu prieš vestuves ir koks tai blogis? Ką man dabar daryti, kad atrodo, kad tuoktis turint vaiką yra "lieva"
? Kad tai vis tiek atrodo kaip iš reikalo (net ir po visų "oi, čia tikrai iš didelės meilės" ir etc.)? Eisiu per visas temas ir skelbsiu, kad tai labai blogai 

Jelena turetu pasikeisti savo nica i "NEsugyventine"

bet nu tikrai ka man dabar daryt jei as nenoriu zenytis? gydytis negi

man įdomu,visos tos kurios sako,kad joms gerai ir nesusituokus,kad vestuvės nieko nekeičia ir tt.-ar jums piršosi?
QUOTE(ulyja @ 2009 10 18, 11:37)
man įdomu,visos tos kurios sako,kad joms gerai ir nesusituokus,kad vestuvės nieko nekeičia ir tt.-ar jums piršosi?
taip pirsosi. As ne uz tai, kad iki grabo lentos gyventi susimetus, bet uz tai, kad kuri laika pagyventi susimetus

QUOTE(RedLady @ 2009 10 18, 12:07)
taip pirsosi. As ne uz tai, kad iki grabo lentos gyventi susimetus, bet uz tai, kad kuri laika pagyventi susimetus 

ir jūs atsisakėt?
QUOTE(ulyja @ 2009 10 18, 12:37)
Idomus klausimas