Įkraunama...
Įkraunama...

Sugyventinės

O as nenoriu tapti tik sugyventine smile.gif
Atsakyti
QUOTE(U.JELENA @ 2009 10 12, 12:44)

Jus per visas temas dabar diskutuosite i vienus vartus ir netgi su savimi? Tai tuomet atsiprasau, kad isikisu, bet sioje temoje diskusijos nebevyksta.
Nors bendrai koks jums skirtumas hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 10 12, 13:53)
Jus per visas temas dabar diskutuosite i vienus vartus ir netgi su savimi? Tai tuomet atsiprasau, kad isikisu, bet sioje temoje diskusijos nebevyksta.
Nors bendrai koks jums skirtumas  hihihi.gif

Tamsta pati saves nepastebit!!!
Atsakyti

Ar yra dar kokia nors tema, kurioje Jūs galėtumėte pasisakyti biggrin.gif ? Ar toks suvokimas siauras, kad galima kalbėti tik apie gyvenimą kartu prieš vestuves ir koks tai blogis? Ką man dabar daryti, kad atrodo, kad tuoktis turint vaiką yra "lieva" biggrin.gif ? Kad tai vis tiek atrodo kaip iš reikalo (net ir po visų "oi, čia tikrai iš didelės meilės" ir etc.)? Eisiu per visas temas ir skelbsiu, kad tai labai blogai biggrin.gif
Atsakyti

O as nieko blogo tame nematau, jaigu abiems gerai tai ir nesisituokus gali gyvanti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(erikute72 @ 2009 10 16, 13:12)
O as nieko blogo tame nematau, jaigu abiems gerai tai ir nesisituokus gali gyvanti mirksiukas.gif

smile.gif zinoma smile.gif Daug draugu gyvena kartu,ir po 10 ir 15 metu jau,ir bendrus vaikus augina,ir nieko keisti nenori,nes jauciasi gerai.Bendrai butus, ar nama isigyja,susitvarko savo gyvenima taip,kad jaustusi konfortabiliai.Nors jie(dauguma)uzsienieciai yra,gal todel truputi kitaip i gyvenima ziuri (daugiau tokie atsipalaidave). wub.gif
Atsakyti
QUOTE(TuteSun @ 2009 10 12, 22:49)
Ar yra dar kokia nors tema, kurioje Jūs galėtumėte pasisakyti biggrin.gif ? Ar toks suvokimas siauras, kad galima kalbėti tik apie gyvenimą kartu prieš vestuves ir koks tai blogis? Ką man dabar daryti, kad atrodo, kad tuoktis turint vaiką yra "lieva" biggrin.gif ? Kad tai vis tiek atrodo kaip iš reikalo (net ir po visų "oi, čia tikrai iš didelės meilės" ir etc.)? Eisiu per visas temas ir skelbsiu, kad tai labai blogai biggrin.gif

Jelena turetu pasikeisti savo nica i "NEsugyventine" lotuliukas.gif kazi kiek laiko nuodemej gyveno kad tokia placia isminti zarsto g.gif
bet nu tikrai ka man dabar daryt jei as nenoriu zenytis? gydytis negi lotuliukas.gif
Atsakyti
man įdomu,visos tos kurios sako,kad joms gerai ir nesusituokus,kad vestuvės nieko nekeičia ir tt.-ar jums piršosi?
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 10 18, 11:37)
man įdomu,visos tos kurios sako,kad joms gerai ir nesusituokus,kad vestuvės nieko nekeičia ir tt.-ar jums piršosi?

taip pirsosi. As ne uz tai, kad iki grabo lentos gyventi susimetus, bet uz tai, kad kuri laika pagyventi susimetus ax.gif
Atsakyti
QUOTE(RedLady @ 2009 10 18, 12:07)
taip pirsosi. As ne uz tai, kad iki grabo lentos gyventi susimetus, bet uz tai, kad kuri laika pagyventi susimetus  ax.gif

ir jūs atsisakėt?
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 10 18, 12:18)
ir jūs atsisakėt?

Ne, sutikau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ulyja @ 2009 10 18, 12:37)

Idomus klausimas smile.gif
Atsakyti