QUOTE(Naktine @ 2009 10 19, 09:57)
Pagyvenau ir aš kurį laiką nesusituokus.Nedaug, tik kokius 9 metus

.Užgyvenom su sugyventiniu 2 vaikus.Kai registravom antrąjį,nusprendėm,kad tuo pačiu ir pareiškimus paduodam,kad atskirai lakstyti nereikėtų.Kodėl padavėm? Nes giminės visas ausis išūžė per tiek metų , kaip čia mes netvarkingai gyvenam.Man tų vedybų nereikėjo, MB irgi, giminėm tik labai rūpėjo.Tai dėl šventos ramybės sutvarkėm tą klausimą.Dabar visiems ramu.Tik pinigų nemažai išleista (nors didelio baliaus nedarėm - tik patys artimiausi žmonės dalyvavo) ir geros vakaruškos pirtyje su jacuzzi ir vandens pramogom atsiminimai liko.Na, dar žiedai ant pirštų - prieš vestuves dar svarstėm ,ar verta pirkti,nes turbūt nenešiosim pastoviai.Bet nešiojam abu,nors MB dievagojosi,kad po vestuvių iš karto nusimaus.
Pavardės nekeičiau,man ir maniškė labai patinka

.
Keistas jausmas buvo kokią savaitę po vestuvių, o dabar statuso pagerėjimo ar kažkokių pasikeitimų gyvenime nuo tų parašų padėjimo tikrai nejaučiu.Gyvenam kaip gyvenom iki tol ir būtume puikiai gyvenę ir be viso šito.Tik dėl geros baliuškos vertėjo vestuves kelti,nes kita proga nesiryžtum tiek pinigų paprastam pasilinksminimui išleisti.
na bet vistiek kazka jautei po vestuviu, ir tikrai tikiu kad vestuviu diena jauteis pasakiskai
as turejau sitacija, moteris pasakojo, kai ji gyveno su vyru daugeli metu, ir sake niekada nesizenys ir ji tam nemato reikalo, ir visai nenori, bet galiausiai prieme sprendima isteketi, ir ji pasakojo kaip jautesi vestuviu diena, sake
negalvojo kad taip gali buti,[SIZE=7] kad viduje viskas apsiverte lyg , nors zinoma po kiek laiko viskas atsistoja i tas pacias vezias kaip ir pries vestuves
o kaip jum uztikrintumas finansines padeties ir pan.?
P.S. as irgi sugyventine