Balta,

100% tesingas postas
Asai, zinia, esu sugyventine, tiesa, dabar virtuali, mat isnesiau kudlas uzsienin uzsidirbti pinigo.
SM'e esu prirasius paklodziu paklodes apie tai, kad dieds nesipersa, kodel nesipersa, paskui, kad Uzsiminiau, paskui, kad Darkart Uzsiminiau...etc etc, paskui, kad galiausiai viskas virto Skype isterijom, man buvo pasakyta, kad sneketi apie vestuves turi pradeti diedas, o ne moteriske, t.y., sedek, lauk ir tylek - antraip bus Neromantiska.
(O kad neramu ir nezinai, ko tiketis - ziedo, "Susiradau Kita" arba, hm...arba nieko, nes Ir Taip Gerai - tai tas matyt yra dideliai romantiska?...)
Anyway, ka noriu pasakyt: diedai daznai siauteja - nu va, norejot Lygiu Teisiu, bet duris jums visvien reikia atidaryti. Siekiat karjeros, bet savaitgali Egipte, Paryziuj ar Druskininkuose jums visvien reikia dovanoti.Megstat futbola ir kashi, bet kvietku jums visvien reikia atnesti.Vatafak?
Jo - modernus laikai gerokai sujauke, sakant, konceptus. Santykiu, seimos, apskritai bendravimo.
Bet, mano peroksidine galvele, esminiai dalykai vienok keistis neturetu - tobish meila, rupestis delei kitos zmogystos ir civilizuotas bendravimas. Ar ne?
Taip, idealiam pasauly gyveni gyveni pora ar trejeta metu kartu, viena diena diedas tik hops ir klumpa ant kelio. Eh bien, nei vienai mano pazistamu taip nera nutike. Jei pati imi klausinetis - net jei visiskai teoriniam lygmeny, - kaip dj gerbiamas MB ziuri i visa vestuviu reikala, elgiesi Neromantiskai. Jei tu apie tai nesneki, yra tikimybe sugyventine likti 10, 20 metu ar apskritai suvisam - tada esi Durne, Nevertoji ir dar visokia kitokia.Jei paklausinejus teoriskai ir nebeteoriskai vyriskis visvien nesusikaupia, o tu susikrauni smutkes ir isvarai pakeliaut/po velniu/namo, esi arba velgi Durne, kuri padare skubotas isvadas, arba Siaip *****. Jei klausineji apie vestuves per daug - esi isterike zyzla, traiskanti ir taip trapu vyriska ego. Jeigu bjauriesi vestuviu ideja apskritai - velgi esi kazkokis antisocialus elementas arba, again, Siaip *****.
Jeigu moteriske pasiulo tuoktuviu ideja, jin yra suizulejus karve, tuo tarpu jeigu vyriskis siaip ne taip islemena "gal jau butu laikas pagalvoti..." - tai jis yra Didis?
Tai daba as klausiu: vatafak?...
Pasitinkant 2010: galima tu vestuviu noret ar ne? Ar dar verta noret? O gal, jei tie vyriski ego is tiesu tokie trapus, gal laikas juos apskritai pamirst (tiek vyriskius, tiek ju ego)?