Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

QUOTE(Ice tea @ 2009 06 02, 16:25)
Sodina  mirksiukas.gif Ir dar zinok jie nuodingi  doh.gif

aš jų į salotas nepjaustysiu lotuliukas.gif
mano difenbachija irgi nuodinga,o aš dar gyva tongue.gif kaži yra nenuodingų gėlių??
Atsakyti
[IMG]http://keep4u.ru/imgs/b/2009/06/02/44/44f5079de781fe0f12ce76c293cf97f1.jpg[/IMG mano ziedukai vazose rolleyes.gif
Papildyta:
nesupratau kas cia gavos
Atsakyti
QUOTE(Mantilė @ 2009 06 02, 15:17)
augimo eigoje galėsim lyginti brolius-tik taviškis pamenu gerokai didesnis tongue.gif

o juos dar į lauką sodina?  g.gif

Na taip,didesnis biggrin.gif vyresnysis biggrin.gif Galesim lygint mirksiukas.gif
As visada amarilius ir kalijas sodinu darze,iki pat velyvo rudens ten prabuna,tik va labai saugau nuo sraigiu,kuriu pas mane tikrai daug.Tai kiekviena diena vis patikrinu smile.gif
Atsakyti
gerai jeigu sakoma,kad amarilius reik lieti i lekstute,tai kaip darze?gi lietus lyja tai ant svogunu,tai jie nesupuna g.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 06 02, 19:53)
gerai jeigu sakoma,kad amarilius reik lieti i lekstute,tai kaip darze?gi lietus lyja tai ant svogunu,tai jie nesupuna  g.gif

Man dar nera nei vienas supuves,gal kad zeme laidi g.gif Gal ten i koki moli isodinus ir suputu g.gif
Atsakyti
Lauke visai kitas reikalas, juk vejelis pakedena sukneles ir isdziovina per dienele, kad ir nelabai laidi zeme, bet prapucia ir geriau kvepuoja
Atsakyti
prisiziurejau jusu auginamu grozybiu wub.gif galvoju gal pas jus reiktu pasidalinti dabar zydinciu mano groziu, nes tokios temos apie mano gelyte nera rolleyes.gif o ji is amariliniu seimos ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(agnir @ 2009 06 02, 21:41)
prisiziurejau jusu auginamu grozybiu wub.gif galvoju gal pas jus reiktu pasidalinti dabar zydinciu mano groziu, nes tokios temos apie mano gelyte nera rolleyes.gif  o ji is amariliniu seimos ax.gif
user posted image
user posted image
user posted image

vaje ,kas cia per gele? g.gif ,kokia ydomi ir laaaaaaabai grazi blink.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 06 02, 21:50)
vaje ,kas cia per gele? g.gif ,kokia ydomi ir laaaaaaabai grazi  blink.gif

Manau, kad čia grakščioji gašiokė (sprekelia). Kažkada auginau, bet.... verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 06 02, 21:50)
vaje ,kas cia per gele? g.gif ,kokia ydomi ir laaaaaaabai grazi  blink.gif

aciuks.gif aciuks.gif

QUOTE(jediara @ 2009 06 02, 21:57)
Manau, kad čia grakščioji gašiokė (sprekelia). Kažkada auginau, bet.... verysad.gif

teisingai manot mirksiukas.gif tai Spekelia Formosissima
Atsakyti
o is kur tokiu groziu gavot?cia svogunine?
Atsakyti
QUOTE(egleja @ 2009 06 02, 22:11)
o is kur tokiu groziu gavot?cia svogunine?

gavau dovanu svoguneli bigsmile.gif
Atsakyti