Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

QUOTE(agnir @ 2009 06 02, 22:13)
gavau dovanu svoguneli bigsmile.gif

cia truputi paguglinau,tai rase ,kad pernai ju buvo pirkt zalioj palapinej,reiks uzlekt paziuret rolleyes.gif
Atsakyti
labas rytas smile.gif

gražūs žiedai wub.gif
o mano visi trys svogūnai sau balkone veši, vienas net vaikiuką išleido nestuke.gif
o juos dabar reikia tręšti?
Atsakyti
agnir labai grazus geliukas wub.gif wub.gif
muminukas,as tai savo amarilius rets nuo reto palieju trasomis skirtomis pomidorams(kazkur skaiciau kad gerai,tai jau kelinti metai jomis lieju..atrodo patinka ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 06 03, 07:32)

muminukas,as tai savo amarilius rets nuo reto palieju trasomis skirtomis pomidorams(kazkur skaiciau kad gerai,tai jau kelinti metai jomis lieju..atrodo patinka ax.gif )

aciuks.gif turiu ir kelis pomidorus, gal reiks trąšų nusipirkti mastau.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo muminukas: 03 birželio 2009 - 07:50
QUOTE(agnir @ 2009 06 02, 21:41)
prisiziurejau jusu auginamu grozybiu wub.gif galvoju gal pas jus reiktu pasidalinti dabar zydinciu mano groziu, nes tokios temos apie mano gelyte nera rolleyes.gif  o ji is amariliniu seimos ax.gif
user posted image

Oi tu ka tu bigsmile.gif wub.gif karsta.gif As irgi tokios noriu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 03, 07:50)
Oi tu ka tu  bigsmile.gif  wub.gif  karsta.gif As irgi tokios noriu  ax.gif

labai įdomus žiedas, ania? man lyg moterį primena unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 03, 08:15)
o juos dabar reikia tręšti?

Oi neskaitot pirmo puslapio nono.gif "ziedstiebiui pasiekus 20 cm aukštį reikia tręšti. Meileniai tręšiami kas savaitę arba dvi žydinčioms gėlėms skirtomis trąšomis. Tręšti iki migdymo" mirksiukas.gif

Papildyta:
O va mano Dublis pasirodo mirksiukas.gif

user posted image

Dabar laukiam- dar kazkoks ziedstiebi augina mirksiukas.gif
Atsakyti
pala, Ice tea, tai ir svogūnus vis tiek žydinčioms gėlėms tręšti? mano jau visi nužydėję, be kotų mastau.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 03, 07:55)
Oi neskaitot pirmo puslapio  nono.gif "ziedstiebiui pasiekus 20 cm aukštį reikia tręšti. Meileniai tręšiami kas savaitę arba dvi žydinčioms gėlėms skirtomis trąšomis. Tręšti iki migdymo"  mirksiukas.gif
Papildyta:
O va mano Dublis pasirodo  mirksiukas.gif

user posted image

Dabar laukiam- dar kazkoks ziedstiebi augina  mirksiukas.gif

Aciu :4u:Neskaitom blush2.gif Reiskia as per anksti pradedavau trest,kai tik ziedkotis nosyte parodydavo ax.gif
NEREALUS wub.gif thumbup.gif O gal kartais vaikiuku turi? blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zebrina: 03 birželio 2009 - 07:59
Del tesimo as, tai juos tresiu labai fainais zaliais burbuliukais kur is manos pasivogiau, labai jau man jie patinka, paberiu i lekstute,palieji,o jie po biskiuka patirpsta ir taip ju visai ilgai uztenka g.gif
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 06 03, 08:58)
NEREALUS wub.gif  thumbup.gif O gal kartais vaikiuku turi? blush2.gif

Nemaciau dar, nebent LABAI mazas dar nestuke.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif O siaip, tai svogunas po operacijos, nes visi jie pas mane is palapines eina anksciau ar veliau ant operacines palanges doh.gif
Papildyta:
QUOTE(muminukas @ 2009 06 03, 08:57)
pala, Ice tea, tai ir svogūnus vis tiek žydinčioms gėlėms tręšti? mano jau visi nužydėję, be kotų mastau.gif

Taigi jinai zydinti gele, tai jai tinka ir zydinciu geliu trasos. O jei tresi kitomis, tai irgi nematau problemos mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(teska @ 2009 06 03, 09:04)
Del tesimo as, tai juos tresiu labai fainais zaliais burbuliukais kur is manos pasivogiau, labai jau man jie patinka, paberiu i lekstute,palieji,o jie po biskiuka patirpsta ir taip ju visai ilgai uztenka  g.gif

thumbup.gif thumbup.gif As irgi juos anksciau turejau. Dabar laistau su tom is palapines trasom mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 03, 08:18)
Nemaciau dar, nebent LABAI mazas dar  nestuke.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  O siaip, tai svogunas po operacijos, nes visi jie pas mane is palapines eina anksciau ar veliau ant operacines palanges doh.gif
Papildyta:

Taigi jinai zydinti gele, tai jai tinka ir zydinciu geliu trasos. O jei tresi kitomis, tai irgi nematau problemos  mirksiukas.gif

Tai jei kartais butu nestuke.gif ar galiu stot i eile del "isivaikinimo" lotuliukas.gif
Atsakyti