Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

QUOTE(zebrina @ 2009 06 03, 09:20)
Tai jei kartais butu nestuke.gif ar galiu stot i eile del "isivaikinimo" lotuliukas.gif

Aha rolleyes.gif Tik tu pasek pati, nes as galiu ir uzmirsti ax.gif O kad laukt nereiktu, tai ju yra palapinej bigsmile.gif Galeciau nupirkti ir atsiusti, jei tu nesi kauniete mirksiukas.gif
Atsakyti
O kaip del bobulencijos turgui stoties, gal kas mate, gal kas pirko?
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 03, 08:28)
O kaip del bobulencijos turgui stoties, gal kas mate, gal kas pirko?

tai gal jau bobulencija numiro g.gif g.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 03, 09:28)
tai gal jau bobulencija numiro  g.gif  g.gif

Tai kad ta bobulencija ne tokia ir bobulencija kad mirti lotuliukas.gif lotuliukas.gif Jai kokie 60 metu dar tik tongue.gif
Kad man baisiai nepakeliui, nu reiks gal kuria diena uzlekti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 03, 09:32)
Tai kad ta bobulencija ne tokia ir bobulencija kad mirti  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif Jai kokie 60 metu dar tik  tongue.gif
Kad man baisiai nepakeliui, nu reiks gal kuria diena uzlekti  mirksiukas.gif

Po paskutinio mano apsilankymo, tai besikaciuojancios kates gelbejimas visai nebevilioja, tai nevaziuosiu, tik kai jin bus uzfiksuota SM zvalgybos lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 03, 09:44)
Po paskutinio mano apsilankymo, tai besikaciuojancios kates gelbejimas visai nebevilioja, tai nevaziuosiu, tik kai jin bus uzfiksuota SM zvalgybos  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Priėmei gimdymą bigsmile.gif Ar čia juokauji tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 03, 09:48)
Priėmei gimdymą  bigsmile.gif Ar čia juokauji  tongue.gif

Ne paskambinau pifui.org ir jos ten susitvarke, bet teko atlaikyt kritikos, kad neparsitempiau namo, neaiskios, gal kuo sergancios gimdyves, nors turiu suni ir vaika, tai is gatves gyvunai nepageidaujami namuose, o tai tokiu zarazu atnest gali, kad tada visa seimyna gydysimes, bet gi super buper gyvunu myletojoms to nepaaiskinsi.
Va cia biski tik labiau pagrazinta, nei buvo, bet panasu http://www.pifas.org...page=new&id=484
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 03 birželio 2009 - 09:02
user posted imageMANO ZIEDUKAI VAZOSE biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Renita456 @ 2009 06 03, 09:16)

bigsmile.gif wow bigsmile.gif thumbup.gif wub.gif

-----------
o jeigu ką, tai be be be - aš savatgalį iš brolio bijūnų parsivešiu, va cool.gif
Atsakyti
Renita 456,

nuostabūs žiedai - ypač tas baltas toks keistai išsigarbanojęs. Labai gražus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 03, 08:26)
Aha rolleyes.gif Tik tu pasek pati, nes as galiu ir uzmirsti  ax.gif O kad laukt nereiktu, tai ju yra palapinej  bigsmile.gif Galeciau nupirkti ir atsiusti, jei tu nesi kauniete  mirksiukas.gif

Ne,as is Biržu smile.gif o kokios ten kainytes?Orchideju manija trumpam praejo,tai dabar ant amariliu ir kaliju persimeciau doh.gif lotuliukas.gif (neskaitant darzelio kvietku ax.gif )
Atsakyti
QUOTE(zebrina @ 2009 06 03, 11:17)
Ne,as is Biržu smile.gif o kokios ten kainytes?Orchideju manija trumpam praejo,tai dabar ant amariliu ir kaliju persimeciau doh.gif  lotuliukas.gif (neskaitant darzelio kvietku ax.gif )

Pasižiūrėk čia
Papildyta:
QUOTE(Renita456 @ 2009 06 03, 10:16)

NEREALIAI wub.gif thumbup.gif clap.gif clap.gif O jau ta bordo, tai vapščė karsta.gif
Atsakyti