Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

Mano Redas ir pasadena, bet kadangi tokio neturiu, tai tegul sau zydaliojasi :mirksiukas
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 29 birželio 2009 - 10:44
Va mano ziedukai
[attachmentid=180087] kolibriukas
[attachmentid=180088] Lady Jane
[attachmentid=180092] Pasadena
[attachmentid=180093]Visi ziedai
Cia seip pasididziavimas mano ne i tema
[attachmentid=180090] Pomidoriukai
[attachmentid=180091] karnisonai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 29 birželio 2009 - 11:03
o jau paskutiniai du augalėliai kokie wub.gif lotuliukas.gif

šiaip labai gražūs žiedai wub.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 29, 12:06)
o jau paskutiniai du augalėliai kokie  wub.gif  lotuliukas.gif

šiaip labai gražūs žiedai  wub.gif

Tu cia is mano agurku zvengi blush2.gif Mes jau tris suvalgem ir jau balkono lubas pasieke, o dabar baigia iki zemes nusileisti su vyru sukam galva kaip priristi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo teska: 29 birželio 2009 - 11:13
QUOTE(teska @ 2009 06 29, 11:13)
Tu cia is mano agurku zvengi  blush2.gif  Mes jau tris suvalgem ir jau balkono lubas pasieke, o dabar baigia iki zemes nusileisti su vyru sukam galva kaip priristi  g.gif

niu biggrin.gif žiedai žiedai - bac jums pomidorų biggrin.gif ai, šiandien iš viso labai man kažkaip juokinga daug kas doh.gif o prasidėjo krizenimai nuo šito...

bet jeigu rimtai, tai mano darželyje tai vargelį vargsta pomidorai verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 29, 12:20)
niu  biggrin.gif žiedai žiedai - bac jums pomidorų  biggrin.gif ai, šiandien iš viso labai man kažkaip juokinga daug kas  doh.gif o prasidėjo krizenimai nuo šito...

bet jeigu rimtai, tai mano darželyje tai vargelį vargsta pomidorai  verysad.gif

As labai didziuojuos tokiais agurkais, pirmi metai auginu balkone ir puikiai auga ir jau paragauti teko thumbup.gif
Labai gaila kolibriuko viena ziedkoti su 5 ziedais praziopsojau doh.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 29, 11:39)
As labai didziuojuos tokiais agurkais, pirmi metai auginu balkone ir puikiai auga ir jau paragauti teko  thumbup.gif
Labai gaila kolibriuko viena ziedkoti su 5 ziedais praziopsojau  doh.gif

o kaip pomidorai užsimezgė? patys ten kažkaip juos apdulkinot? g.gif mes kartą darbe auginom, tai neužmezgė vaisių verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 29, 12:50)
o kaip pomidorai užsimezgė? patys ten kažkaip juos apdulkinot?  g.gif mes kartą darbe auginom, tai neužmezgė vaisių  verysad.gif

Jie patys dulkinosi blush2.gif Mes nagu nekisom blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 29, 12:17)
Jie patys dulkinosi  blush2.gif Mes nagu nekisom  blush2.gif

mastau.gif tai kodėl kažin mūsiškiai neapsidulkino? g.gif nes vešėjo tai tikrai gražiai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(muminukas @ 2009 06 29, 13:28)
mastau.gif tai kodėl kažin mūsiškiai neapsidulkino?  g.gif nes vešėjo tai tikrai gražiai  ax.gif

Gal vienu nei minutei nepalikot, cia gi ne viesas veiksmas sarmatlyvi buvo lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 29, 12:33)
Gal vienu nei minutei nepalikot, cia gi ne viesas veiksmas sarmatlyvi buvo  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

viešoj erdvėj augo hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 29, 10:59)
Va mano ziedukai

grazuoliai ziedukai thumbup.gif (ir kiti augintiniai), o kolibriukas tai vos nedidziausias uz visus, blink.gif o turetu but atvirksciai
Atsakyti