labarytis...
QUOTE(jediara @ 2009 07 02, 20:27)
labai graži

Ar čia iš Eurogėlės?
taip, čia iš EG, pernai turėjau, tai išaugo vidutinio dydžio, o šiemet kažką čia susigalvojo ir tokia va žema dancing queen... bet vistiek labai
vakar buvau nuvažiavus, tai žydinčių ten jie turi nemažai. Norėjau LADY JANE, bet labai daug jų buvo ir paėmiau kitą, bus proga dar LADY JANE nulėkt kurią dieną. O tas KITAS, tai neaišku, kaip žydės, EG nežino

žiedukas truputį vietinės faunos paskanautas, sako pagal olandus turėtų būti LEMON LIME, bet aš sakau, kad ne, o ir pardavėja pritarė, kad nepanašus. Tai kitą savaitę, gal jau bus matyt, ką ten įdomaus nupirkau
QUOTE(*irma* @ 2009 07 02, 23:17)
labai grazios gelytes

mažiausia labai neiprasta,nematyta
sveika prisijungus
nežinau, iš kur tokia instrukcija, bet amarilius tai reik sodint kaip ir pati jau inai 1/3 žemėse. Aš kažkada labai seniai gavau "palikimą" tokį naujam bute - amarilių. Jie buvo pasodinti į tokį pailgą vazoną ir visi pilnai užkasti. Bet aš tada nežinojau, kaip turi būti ir nesigilinau, nes man jie visai nepatiko kažkodėl. Liejau per viršų ir labai gausiai ir žydėjo man jie kuo puikiausiai.
Va dabar jau man visi mariliai gražūs.... ir paprasti, ir pilnaviduriai, bet ne visus norėčiau turėt
šiandein gal kaip nors iki babulės nuvažiuosiu, bus matyt, ar turi ji kokio gėrio