Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

QUOTE(Ice tea @ 2009 06 30, 09:43)

O va mano Pasadena, kuri iškeliavo atgal į EG, ir vietoj jos pasiimtas Elvas  thumbup.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:

Abu gražuoliai thumbup.gif wub.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE(kambliukas @ 2009 06 30, 19:58)
Nu, bet kad ten su dideliausiais žiedkočiais ir 4 žiedais - ar taip būna, kad visiškai be vienos šaknelės?  unsure.gif

Aš bent tikrai esu turėjusi kelis tokius variantus mirksiukas.gif
O jei sukištas svogūnas į žemę giliai, tai ir per svogūną jis pasiima "maisto". Kai tik patupdai arba lengvai pakasi (1/3 į žemę), tada leidžia šaknis greičiau, kad turėtų per kur "maitintis". Manyčiau taip mirksiukas.gif
Atsakyti
O per kiek laiko išlenda šaknelės? (nu, gal bendrai durnas klausimas... biggrin.gif ) blush2.gif tongue.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo kambliukas: 02 liepos 2009 - 11:13
QUOTE(kambliukas @ 2009 07 02, 12:12)
O per kiek laiko išlenda šaknelės? (nu, gal bendrai durnas klausimas...  biggrin.gifblush2.gif  tongue.gif

Aha bigsmile.gif - durnas klausimas lotuliukas.gif lotuliukas.gif Tikrai nežinau mirksiukas.gif
Atsakyti
Gražu į žiedelius čia pasižiūrėti, o aš ant saviškių svogūnų supykau - iulsėjos ilsėjos o sulaukiau tik gigantiškų lapų ;( kitas žiūriu ir nieko nerodo tik iš vidurįiuko lapų galiukai kyšo... SOS ką daryti - kaip juos išprovokuot žydėti ? blink.gif
Atsakyti
va kokios gražuolės sulaukiau...

user posted image
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2009 07 02, 20:25)

Liuks! Labai gražu!! thumbup.gif Aš dar pilnavidurių nedrįstu auginti, su paprastais vos susitvarkau hihihi.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2009 07 02, 20:25)

user posted image

labai graži wub.gif Ar čia iš Eurogėlės?
Atsakyti
sveikutes 4u.gif
priimsit i bureli,neseniai ir as nusipirkau svoguneli per ispardavima senukuose uz lita tongue.gif bet net neisivaizdavau kas per gelyte,dabar tai labai dziaugiuosi thumbup.gif

cia ziuriu jusu gelytos isodintos tik 1/3 o as ikisau visa kaip ir buvo nurodyta ant pakuotes unsure.gif kazin ar blogai? blush2.gif

labai grazios gelytes wub.gif mažiausia labai neiprasta,nematyta wub.gif bigsmile.gif

parodysiu ir as savaja,deja siemet nudziugino tik dvejiais ziedeliais rolleyes.gif
user posted image
Atsakyti
labarytis...

QUOTE(jediara @ 2009 07 02, 20:27)
labai graži  wub.gif  Ar čia iš Eurogėlės?

taip, čia iš EG, pernai turėjau, tai išaugo vidutinio dydžio, o šiemet kažką čia susigalvojo ir tokia va žema dancing queen... bet vistiek labai wub.gif
vakar buvau nuvažiavus, tai žydinčių ten jie turi nemažai. Norėjau LADY JANE, bet labai daug jų buvo ir paėmiau kitą, bus proga dar LADY JANE nulėkt kurią dieną. O tas KITAS, tai neaišku, kaip žydės, EG nežino doh.gif žiedukas truputį vietinės faunos paskanautas, sako pagal olandus turėtų būti LEMON LIME, bet aš sakau, kad ne, o ir pardavėja pritarė, kad nepanašus. Tai kitą savaitę, gal jau bus matyt, ką ten įdomaus nupirkau rolleyes.gif

QUOTE(*irma* @ 2009 07 02, 23:17)
labai grazios gelytes wub.gif mažiausia labai neiprasta,nematyta wub.gif  bigsmile.gif

sveika prisijungus 4u.gif
nežinau, iš kur tokia instrukcija, bet amarilius tai reik sodint kaip ir pati jau inai 1/3 žemėse. Aš kažkada labai seniai gavau "palikimą" tokį naujam bute - amarilių. Jie buvo pasodinti į tokį pailgą vazoną ir visi pilnai užkasti. Bet aš tada nežinojau, kaip turi būti ir nesigilinau, nes man jie visai nepatiko kažkodėl. Liejau per viršų ir labai gausiai ir žydėjo man jie kuo puikiausiai.
Va dabar jau man visi mariliai gražūs.... ir paprasti, ir pilnaviduriai, bet ne visus norėčiau turėt tongue.gif

šiandein gal kaip nors iki babulės nuvažiuosiu, bus matyt, ar turi ji kokio gėrio g.gif
Atsakyti
mažiausia, ar buvai pas babulę? biggrin.gif
Atsakyti
buvau, nieko gero ji neturi, palyginus su pernai schmoll.gif

turėjo vieną tokį...

user posted image

bet aš ir pati jį turėjau, tik jos jau labai pavargęs atrodė. Ir dar pagal mane buvo viena dancing queen - irgi neįpatingai atrodė. Sudėtos į kartoninę dėžę abi žydinčios, stiebai neaukšti. Gal ji likučius pardavinėja nuo pernai, nežinau schmoll.gif
Atsakyti