Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

QUOTE(Livai @ 2009 06 29, 16:17)
grazuoliai ziedukai thumbup.gif (ir kiti augintiniai), o kolibriukas tai vos nedidziausias uz visus, blink.gif  o turetu but atvirksciai

Mano kolibriukas mega kolibris lotuliukas.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(teska @ 2009 06 29, 15:26)
Mano kolibriukas mega kolibris  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

lotuliukas.gif
bet man jie visai patinka, tik spalvu galetu ivairesniu but, panemunej maciau daug po 5lt prikrauta buvo "roziu patale" tokie faini visi su ziedukais wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 29, 11:06)

Esu baisiai patenkinta eurogėlėmis  thumbup.gif  thumbup.gif

O aš baisiai nepatenkinta Eurogėlėmis... verysad.gif Nes pirkau iš jų pasodintą Clown, grįžusi namo pakrapštinėjau luštą - pamačiau puvinį, tada nupjoviau žiedus, dar pakrapščiau - swoon.gif ogi jis įkištas visiškai be šaknų! Tada jau nulupau kaip reikiant į 'margancovkę', zelionka - žiūrėsiu kas bus su juo toliau unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 29, 11:06)
O štai mano istorija- šeštadienį vis dėl to nuvažiavau į EG ir nuvežiau savo "Red Peacok'ą" kuris pražydo Pasadena ir kažkokį (spėju kad Picotee), kuris sužydo Dancing queen. Kadangi ir vieną ir kitą tokius jau turiu, tai už svogūnų ir į EG. Buvau maloniai priimta ir namo išlydėta su Picotee (jau pasodintu) ir Elvu (jau su žiedu, tik truputį susisukęs) plius geltonos kalijos gumbelį gavau  clap.gif  clap.gif  clap.gif

Kaip gaila, kad nežinojau , jog turi "Pasadeną" ir "Dancing queen" doh.gif - būčiau iš Tavęs nupirkusi, nes labai man jos patinka wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo jediara: 29 birželio 2009 - 18:17
gražuolės visos gėlytės wub.gif

Ice tea, šaunuolė, kad netingėjai sulakstyk iki EG ir kad gavai, ko norėjai 4u.gif

Kaži, kaip babulia gyvena ir ar ką turi. Išeinu atostogų šią savaitė, riekės visus aplankyt: ir babulią ir EG lotuliukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo mažiausia: 29 birželio 2009 - 19:18
QUOTE(mažiausia @ 2009 06 29, 19:17)
gražuolės visos gėlytės  wub.gif

Ice tea, šaunuolė, kad netingėjai sulakstyk iki EG ir kad gavai, ko norėjai  4u.gif

Kaži, kaip babulia gyvena ir ar ką turi. Išeinu atostogų šią savaitė, riekės visus aplankyt: ir babulią ir EG  lotuliukas.gif

Ice tea šaunuolė, kad sulakstė, o va kaip sulakstyt, kai esi už 300 km doh.gif Pinigai sukišti, o rezultatas... doh.gif

Ar kas patars, ar galima amariliui lapus nupjovinėt, kol jis žiedų neleidžia, ar lapai būtinai augt turi? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Jucy @ 2009 06 29, 20:44)
Ice tea šaunuolė, kad sulakstė, o va kaip sulakstyt, kai esi už 300 km  doh.gif Pinigai sukišti, o rezultatas...  doh.gif

Ar kas patars, ar galima amariliui lapus nupjovinėt, kol jis žiedų neleidžia, ar lapai būtinai augt turi?  4u.gif

Siūsk paštu atgal ir surašyk ko norėtum vietoj tų mirksiukas.gif Su visais tik kalbėtis reikia tongue.gif
O lapų JOKIU BŪDU negalima nupjaudinėti. Šiaip pirmam lape rašiau, kad amarilį keliam, kai pradeda lįsti žiedkotis. Na, o jei taip atsitiko, kad pirma lenda lapai, o ne žiedkotis, tai auginam lapus ir tikimės, kad subres ir žiedkotis. Nors šiais metais gali tekti pasitenkinti ir tik lapais - sustiprės svogūnas ir kitais metais bus žiedų thumbup.gif thumbup.gif

O va mano Pasadena, kuri iškeliavo atgal į EG, ir vietoj jos pasiimtas Elvas thumbup.gif

user posted image

user posted image
Papildyta:
QUOTE(kambliukas @ 2009 06 29, 17:13)
O aš baisiai nepatenkinta Eurogėlėmis...  verysad.gif  Nes pirkau iš jų pasodintą Clown, grįžusi namo pakrapštinėjau luštą - pamačiau puvinį, tada nupjoviau žiedus, dar pakrapščiau - swoon.gif ogi jis įkištas visiškai be šaknų! Tada jau nulupau kaip reikiant į 'margancovkę', zelionka - žiūrėsiu kas bus su juo toliau  unsure.gif

Kai pradeda lįsti žiedkotis, tada reikia amarilį ir sodinti- nesvarbu ar yra šaknys ar ne. Šaknis vėliau išaugina.

O puvėkas DAŽNAS palydovas verysad.gif Su puviniu esu ir svogūną (ta prasme nepasodintą) nusipirkusi- puvinys viduje po keliais sluoksniais buvo. Bet čia jau loterija.
Aš su BAISIULINIAIS puvėkais esu iš Maximos prisipirkus, bet pasigydai ir augini sau toliau mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Livai @ 2009 06 29, 17:09)
lotuliukas.gif
bet man jie visai patinka, tik spalvu galetu ivairesniu but, panemunej maciau daug po 5lt prikrauta buvo "roziu patale" tokie faini visi su ziedukais wub.gif

Vazonuose pasodinti ir tik po 5 lt bigsmile.gif bigsmile.gif
Atsakyti
Elvas koks grazus wub.gif , as tai noriu naujo geliuko, tik vel isvaziuot planuoju, tai bijau ziedu nepamatyt eilini karta doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 30, 08:43)
Siūsk paštu atgal ir surašyk ko norėtum vietoj tų  mirksiukas.gif Su visais tik kalbėtis reikia  tongue.gif

Kaip gi juos siųst, jei jie jau vazonuose susodinti ir žydi doh.gif Be to kiek už pašto išlaidas sumokėsiu, kad jiem nusiųst ir kad jie man dar atsiųstų, jau 2 geri nauji amariliai už tą kainą gausis doh.gif
Atsakyti
Ir as jungiuos pas jus. tik mum nutiko kazkas nemalonaus, uzpuole mano amarili kazkoks parazitas, dabar merdi verysad.gif nezinau ka daryt, gal reikia bandyt lapus nupjaut unsure.gif lapai raudonais raupsiukais isberti ir zieda sunaikino unsure.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo agniukee: 30 birželio 2009 - 11:55
QUOTE(Jucy @ 2009 06 30, 12:34)
Kaip gi juos siųst, jei jie jau vazonuose susodinti ir žydi  doh.gif  Be to kiek už pašto išlaidas sumokėsiu, kad jiem nusiųst ir kad jie man dar atsiųstų, jau 2 geri nauji amariliai už tą kainą gausis  doh.gif

Tada belieka pykti ir keikti lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Aš tai tokiu atveju perdovanoju kitiems tongue.gif Visi juk turi nuo paprastų raudonų pradėti thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(agniukee @ 2009 06 30, 12:54)
Ir as jungiuos pas jus. tik mum nutiko kazkas nemalonaus, uzpuole mano amarili kazkoks parazitas, dabar merdi  verysad.gif  nezinau ka daryt, gal reikia bandyt lapus nupjaut  unsure.gif lapai raudonais raupsiukais isberti ir zieda sunaikino  unsure.gif

Bus raudonligė garantuotai blink.gif Siūlau svogūną apipurkšti arba su visu vazonu į fungicido tirpalą pamirkyti mirksiukas.gif O dėl lapų nemanau, kad reikia nupjauti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Ice tea @ 2009 06 30, 09:43)

Kai pradeda lįsti žiedkotis, tada reikia amarilį ir sodinti- nesvarbu ar yra šaknys ar ne. Šaknis vėliau išaugina.

O puvėkas DAŽNAS palydovas verysad.gif  Su puviniu esu ir svogūną (ta prasme nepasodintą) nusipirkusi- puvinys viduje po keliais sluoksniais buvo. Bet čia jau loterija.
Aš su BAISIULINIAIS puvėkais esu iš Maximos prisipirkus, bet pasigydai ir augini sau toliau  mirksiukas.gif

Nu, bet kad ten su dideliausiais žiedkočiais ir 4 žiedais - ar taip būna, kad visiškai be vienos šaknelės? unsure.gif O šiadien pakeliau jį (nes patupdžiau tik ant žemės paviršiaus) ir pamačiau "gyvačių" doh.gif , jaučiu šitie lenda iš senos žemės, likusios iš pavasario... g.gif Fui, kaip man nesiseka su juo bash.gif
Atsakyti