QUOTE(Jucy @ 2009 06 29, 20:44)
Ice tea šaunuolė, kad sulakstė,
o va kaip sulakstyt, kai esi už 300 km 
Pinigai sukišti, o rezultatas...
Ar kas patars, ar galima amariliui lapus nupjovinėt, kol jis žiedų neleidžia, ar lapai būtinai augt turi?
Siūsk paštu atgal ir surašyk ko norėtum vietoj tų

Su visais tik kalbėtis reikia
O lapų JOKIU BŪDU negalima nupjaudinėti. Šiaip pirmam lape rašiau, kad amarilį keliam, kai pradeda lįsti žiedkotis. Na, o jei taip atsitiko, kad pirma lenda lapai, o ne žiedkotis, tai auginam lapus ir tikimės, kad subres ir žiedkotis. Nors šiais metais gali tekti pasitenkinti ir tik lapais - sustiprės svogūnas ir kitais metais bus žiedų
O va mano Pasadena, kuri iškeliavo atgal į EG, ir vietoj jos pasiimtas Elvas
Papildyta:
QUOTE(kambliukas @ 2009 06 29, 17:13)
O aš baisiai nepatenkinta Eurogėlėmis...

Nes pirkau iš jų pasodintą Clown, grįžusi namo pakrapštinėjau luštą - pamačiau puvinį, tada nupjoviau žiedus, dar pakrapščiau -
ogi jis įkištas visiškai be šaknų! Tada jau nulupau kaip reikiant į 'margancovkę', zelionka - žiūrėsiu kas bus su juo toliau
Kai pradeda lįsti žiedkotis, tada reikia amarilį ir sodinti- nesvarbu ar yra šaknys ar ne. Šaknis vėliau išaugina.
O puvėkas DAŽNAS palydovas

Su puviniu esu ir svogūną (ta prasme nepasodintą) nusipirkusi- puvinys viduje po keliais sluoksniais buvo. Bet čia jau loterija.
Aš su BAISIULINIAIS puvėkais esu iš Maximos prisipirkus, bet pasigydai ir augini sau toliau
Papildyta:
QUOTE(Livai @ 2009 06 29, 17:09)
bet man jie visai patinka, tik spalvu galetu ivairesniu but,
panemunej maciau daug po 5lt prikrauta buvo "roziu patale" tokie faini visi su ziedukais
Vazonuose pasodinti ir tik po 5 lt