Įkraunama...
Įkraunama...

Amariliai (II tema)

jau gražesnis nebus biggrin.gif ir spalvos nelabai kažkaip gavosi su fotiku rolleyes.gif
bet vistiek gražus, o dar kiek suvargau, kol radau jo vardą doh.gif
Atsakyti
dar pateršiu... blush2.gif

user posted image
Atsakyti
Žiūriu, pradėjo skleistis Lady Jane žiedas thumbup.gif , kai sužydės, įdėsiu foto mirksiukas.gif
Atsakyti
lauksim LADY JANE pasirodymo wub.gif

mano ir vienas skleisis, tik dar nežinau, kas doh.gif
ir dar, va šitas, kur iš palapinės žydi, man toks vaizdas, kad jis su puvinuku, o dar ir nuo žydėjimo svogūnas susitraukęs, paminkštėjęs. Kaip manot, ar man jį po nužydėjimo raut ir gydyt ar dar palaukt, neapsisprendžiu g.gif
Atsakyti
jau nuzydejusios,bet uzfiksuotos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(linaule @ 2009 07 06, 06:04)
jau nuzydejusios,bet uzfiksuotos smile.gif

Labai grazus ziedai thumbup.gif o kas tas paskutinej nuotraukoj?
Atsakyti
mažiausia,linaule labai grazus ziedai wub.gif
o as vel su klausimuku blush2.gif nuzidejo mano gelyte,ka dabar daryti su stiebu? g.gif blush2.gif
Atsakyti
Merginos, gal patarsit, kas man su amariliu vienu daryt. Pastebėjau, kad ant svogūno, kur kyšo virš žemės, pelėsis toks nemažas apsitraukęs. O svogūnas neseniai pasodintas, tikrai neperlaistytas g.gif
Atsakyti
QUOTE(*irma* @ 2009 07 06, 10:55)
o as vel su klausimuku blush2.gif nuzidejo mano gelyte,ka dabar daryti su stiebu? g.gif  blush2.gif

nu ką daryt, nupjaut aišku mirksiukas.gif

QUOTE(Jucy @ 2009 07 06, 12:04)
Merginos, gal patarsit, kas man su amariliu vienu daryt. Pastebėjau, kad ant svogūno, kur kyšo virš žemės, pelėsis toks nemažas apsitraukęs. O svogūnas neseniai pasodintas, tikrai neperlaistytas  g.gif

tu stebėk kolkas, ar nėra kokių muselių, ar svogūnas neminkštja, Aš kai vieną pasodinau, man ir žemė buvo lyg apipelijus, bet nieko, praėjo. Tieisiog daugiau gryno oro reikia mirksiukas.gif

linaule, gražūs gėliukai wub.gif
Atsakyti
nu blyn, musu kaime tai tik kaimietiski amariliai doh.gif

linaule wub.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(mažiausia @ 2009 07 06, 19:15)

tu stebėk kolkas, ar nėra kokių muselių, ar svogūnas neminkštja, Aš kai vieną pasodinau, man ir žemė buvo lyg apipelijus, bet nieko, praėjo. Tieisiog daugiau gryno oro reikia  mirksiukas.gif

linaule, gražūs gėliukai  wub.gif

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
mažiausia, linaule labai gražūs žiedai thumbup.gif bigsmile.gif wub.gif
Atsakyti