Įkraunama...
Įkraunama...

SVOČIŲ NAMAI

QUOTE(manilla @ 2009 05 28, 13:08)
Sveikos  4u.gif Ale tikros svočiutės-pleputės thumbup.gif Tik neprisėsk porą dienų ir vėl nauja tema  thumbup.gif

mandra sandra tikrai grazesne ši suknelė ir tau labiau tinka,bet ir ana man labai patiko blush2.gif  O jau butelių gražumas wub.gif šaunuolė  4u.gif aš turbūt kitoj eilėj stovėjau,kai Dievas dalino talentus lotuliukas.gif

man atrodo apie 60 saldainių g.gif

uoj, dėkui blush2.gif
bet ir nereikia savęs nuvertinti. tiesiog imi ir darai biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės.
Na va, atėjo tas laikas kai aš sąrašiuko prieky. Žinokit, nesitiki man dar, tai ir jaudulio nejaučiu. Kažin, ar patikėsiu šeštadienį, kad jau ta diena? biggrin.gif
Saldainius mes su vyru vienus pakavom aną savaitę (Extra), kitus dar prieš savaitę (Meška šiaurėje). Tai ta Meška visus reikia pervyniot, nes popieriukai persigėrę riebalais doh.gif Žodžiu užsakiau iš naujo popieriukus ir pakuosim šiandien. doh.gif Extra kol kas laikosi, nes jie suvynioti ne tik į foliją, bet ir į sviestinį popieriuką, o anie tik į foliją.
Atsakyti
aciu uz atsakymus brangiosios blush2.gif tai man 3kg saldainiu per akis bus!
Atsakyti
sveikutes pleputes tik neprieik dienele cia kas daros jau. Zinokit as dar dbr netikiu kad jau praejo wiskas tiesiog praleke. O extra saldainiai pas mane 3men buwo pries westuwes suwynioti nieko nenutiko jiems puikiai isilaike.
Atsakyti
Tai liuks,as net nelauksiu ir netempsiu gumos tik pirma reikia nusipirkti saldainiu ir popierelius atsispausdinti,jaunieji metosi,tai negaliu scenarijaus parasyti jau originala kad daugiau nereiktu prie jo kist nosies. nezinau kaip viska spesiu... g.gif
Atsakyti
spesi wiska as scenariju galutini varianta penktad pries pat westuwes teatsispauzdinau:) ir wiskas gerai buwo smile.gif
Atsakyti
sveikos mergytes, norejau visoms padekoti uz visus scenarijus ir visas kitas geras idejas, mano eile kita savaite, tai savaitgali vienu prisedimu visa scenariju pasirasiau ir atrodo visai nebliogai(kad tik nebutau is anksto pasigyrus) blush2.gif ir stalo ispirkimui tokia baika sugalvojau, bet kaip pavyks papasakosiu po veselios. Tik dar vienas dalykelis mane neramina, nelabai man patinka jokie zodziai seimos zidiniui....gal kas turit kokius negirdetus ar bent minti kokia....labai aciu smile.gif
Atsakyti

ruošiasi šiam savaitgaliui:

zeniania - geguzės 30
Varėnė - gegužės 30


birželio 6
pajole
auksegi
mycas



Atsakyti
kazin kas buna ypatingo scenarijuose kurie siulomi pirkt? g.gif
Atsakyti
SALDAINIAI
Pas mus buvo 36 suaugę, neskaitant vaikų. Saldainių turėjau 5 kg Meška šiaurėj. Pervyniojom kažkur 100 saldainių. Kitus dėjom išpirkoms ir valgymui. Bet su jaunųjų etiketėm ryškiai trūko, nes prie bažnyčios visi taip ir taikės paimti tuos suvenyrinius. Jaunoji dar norėjo po porą saldainių lauktuvėms įdėti, bet jų nebebuvo, viską išgaudė prie bažnyčios. Saldainių gal koks kg liko.

STALO IŠSIPIRKIMAS
Per mūsų vestuves kai užsakinėjom salę pasakiau administratorei, kad nenoriu jokių stalo išpirkimų, tai jo ir neleido svečiams daryti. Čia jau ne nuo svečių, o nuo jaunųjų priklauso, kaip jie užsako. Per šias vestuves jaunieji norėjo su tradicijom, tad ir stalo išsipirkimas vyko, kaip gi be to.
Bet tarkim situacija tokia. Jaunieji nenori stalo išpirkos, bet viską užsakinėja tėvai, ir jie patys ruošia jauniesiems siurprizą su stalo užsėdimu. Tada jau niekur nedingsi, reikia suktis, kažką turėt su savim, kitaip stalo neišsipirksi. Tam atvejui siūlyčiau turėt saldainių, turėt butelį degtinės (labiau publikai patinka su etiketėm) ir netikrų pinigų. Tikrai išsipirksit.

TAURĖS JAUNIESIEMS
Jas dovanoja skirtingai. Kas namie, išvažiuojant ir geriant pirmą šampaną, kas prie zagso ar bažnyčios, užtvirtinti sudarytai sąjungai. Kas gamtoje dovanoja. Čia viskas nuo svočios priklauso kada ji pasirenka laiką dovanojimui.
Aš dovanojau namie. Ir paprašiau tėvelių, kad jie tas taures nuvežtų į baliaus vietą, ir padėtų prieš jaunuosius. O gamtoj gėrė iš vienkartinių papuoštų šampaninių taurių. Aš noriu, kad jaunieji tikrai tų taurių nesudaužytų, o mano manymu, gamtoj ar kelionėj daug kas gali nutikt, ir tos taurės netyčia gali sudužti.
Viena svočia darė taip, kad pirko specialiai trapias taures, jaunieji gamtoj išgėrė šampaną ir sudaužė tas taures, kad šukės laimę atneštų.
Atsakyti
as taures dovanojau prie juros po to kai aitwara paleido. Pasiemus buwau ju dezute ir dar popieriaus tai kai isgere sampana supakavom ir pasinesem i autobusa tai taurem nieko nenutiko.
Papildyta:
o kiek girdejau apie tuos parduodamus tai nieko naujo jose nera ten tas pat kas ir cia gal dar maziau tik uz pinigus ir jau grazei surasyta. Bet aisku kiekwieno teise rinktis smile.gif
Atsakyti
QUOTE(ok7ana @ 2009 05 28, 16:22)
kazin kas buna ypatingo scenarijuose kurie siulomi pirkt? g.gif

Nieko, ko nerastum čia, SM
Atsakyti