Įkraunama...
Įkraunama...

Virkštelė apsivijusi aplink kaklą

Mum 2x aplink kaklą apsivijus virkštelė nei daktarų nei mūsų su vyru demesio labai neatkreipė kai buvo gelbėjamos mudviejų gyvybės. Daktarės irgi sakydavo paskui: tas tas.. nu ir.. ai dar virkštelė va apsisukus.

Kartais tai pavojinga o kartais ne turbūt.. Vyro sesės leliukas galėjo pasismaugt dėl apsisukusios virkštelės tia buvo tliktas cezaris.. O man.. Kadangi budejo begimdant šalia stalo 12medikų, tai visi žinojo, jog pridusisį leliuką nuo virkštelės atgaivins (be to neprireikė), o nuo nelaiku padarytos cezario disjukcijos užspringimo- deje neatgaivins niekas.

Beje, iš vakaro atliktas echoskopas virkštelę rodė neapsisukusią. Gyd. sakė, kad turbūt apsivijo beleidžiant vandenis (taip dažnai būna)
Atsakyti
Paskaičiau, ir dar baisiau pasidarė, mum ir apsiviniojus virkštelė aplink kakliuką, tai dar liko 1,5 mėnesio, tai dabar dar labiau tas laikas prailgs.
Atsakyti
Mano mažei irgi buvo virkštelė apsisukus, gydytoja prieš gimdymą savaitė žiūrėjo taip ilgai echo, bet man nieko nesakė. Ir labai gerai, nes būčiau labai nervinusis. Pasakė vyras, kai pagimdžiau, kad akušerė labai mikliai atsuko virkštelę, mažylei buvo viskas gerai, 10 balų. Nesijaudinkit mamytės, tos visos baimės negerai. Aišku, man lengva patart, kai aš nežinojau.
Atsakyti
mano abiem dukrom buvo apsivijus virkstele aplink kakla. Is anksto to nezinojau. Pirmajai prireike cezario operacijos, nes jau visai dingo vaikelio tonusai. O antrajai per gimdyma irgi pradejo smaugt, tai ji matyt nevalingai pasitustino, tada pazaliavo vandenys, ir ji tu vandenu uzgere, tai po gimdymo ja teko reanimuot. verysad.gif
Atsakyti
Na va siandien as irgi po exo, gydytojas paziurejo sake kad virkstele uzsimetus ant kaklo. Sake labai sekti judesius. Kazin o i nesciuju baseina galima eiti, ten gi visokie aktyvus pratimai vyksta, po kuriu mazius TAIP STIPRIAI malas...
Atsakyti
As kazkur skaitinejaus, kad lialius kol turi vietos, ir nuolat makaluojasi, tai viekstele gali ir pasisukti aplink kakliuka, ir taip pat sekmingai lialius nuo jos issivaduoja 4u.gif del kraujagysliu skaicius - turi buti 3, tiek ju mate pas mane genetikos cantre, ir sake, kad viskas gerai. Laikykimes mamkos 4u.gif
Atsakyti
Nium... Mano baby dar nera apsisukusi virkstele user posted image
Ir siaip tikiuos visko geriausio kas susije su baby user posted image
Atsakyti
as manyciau kad genetikos centre gali pamatyti ar virkstele tinkamo ilgio,juk ten kiekviena smulkmena pamato g.gif bet kiekvienos nesius i genetikos centra del virksteles ilgio g.gif
Atsakyti
o man antakalnije pamate tk 2 kraujagisles ,pasake kad negerai 20% gali buti hromosominiai pakeitimai. pati jauciosi gerai iki gymdimo 3 savaites, o forume perskaiciau kad jeigu permazai kraujagisliu iviktu persileidimas.
Atsakyti
Šiandien buvome pas daktarę ir kai žiūrėjo echoskopu pasakė, kad yra apsivijusi vikštelė aplink kaklą. unsure.gif Bet pabrėžė, kad yra tikimybė, kad ji atsivynios. Mums dabar yra 32 sav. Norėčiau paklaust, gal kažkam iš jūsų taip buvo, ir kaip viskas baigėsi?
Atsakyti
Sveika, aš norėčiau pasakyti kad reiktų atsargiai žiūrėtį į tą virkštelę. Ta prasme būtinai paprašyk, kad prieš gimdymą echoskopą padarytų, nes mūsų atvejų tai nekas buvo. cray.gif
Atsakyti
O sakyk, tau cezari darė, ar kaip ten buvo?
Atsakyti