Įkraunama...
Įkraunama...

KT ir nėštumas

Sveikutes!
Per 2 metus pakeiciau keturiu rusiu KT:Triregol, Marvelon, Cilest ir Logest. Nei vienu organizmas nenorejo priimti. Viskas vyko su reguliariomis ginekologes konsultacijomis. Jau tada ji man patare viska mesti ir gimdyt,nes gimda maza- neissivysciusi ir gali but sunku pastot huh.gif , bet man buvo 20 meteliu, mokiausi ir nors mintis buvo viliojanti(man,bet ne mano vaikinui- dabar jau vyras), sveikas protas to neleido. Nuo to laiko 4 metus saugojomis vien tik skaiciuodami vaisingas- nevaisingas dienas. Si pavasari nusprendem,kad jau atejo laikas smile.gif .Kadangi dabar gyvenu Londone,tai nera taip paprasta apsilankyti pas ginekologa, bet balandzio men. buvau grizus namo ir nuejau privaciai- ten pasake,kad gimda maza,bet normali g.gif . Va nuo tada geriu foline rugsti, bet vakar ir vel apsilanke mmm... sad.gif . Jau panikuoju...
Atsakyti
QUOTE (murzinyte @ 2004 08 14, 12:26)
As visai sviezia nevartotoja.Ka tik baigesi menesines ,rytoj tureciau gerti eiline Regulon piliule, bet viskas.Labai norime antro leliuko.Bet ar ner blogai pastoti tik nutraukus vartojima?Ar gimda taip greit atsistato? Vienu zodziu neuzilgo eisiu pas ginekologe konsultacijai, pranesiu ka naujo isgirdau ir kokois prognozes. rolleyes.gif

Mano manymu, tai juk iskart po menesiniu juk nera dienos vaisingos.
As pasiskaiciau visokiu atsiliepimu ir manau, kad nera blogai leisti ivykiams klostytis sava eiga. Julab, kad vieni sako, jog nieko baisaus, jei ir vartojant KT pastojama, unsure.gif antri sako, kad nera reikalo laukti, nutraukus KT, nes kiausides puola gaminti kiausinelius kur kas produktyviau po ilgos pauzes, unsure.gif dar treti sako, kad reikia palaukti bent tris menesius, kol kepenys issivalys... Nezinia, ko klausyti - tiek skirtingu nuomoniu. g.gif Mudu su vyru bent jau apsisvarstem, kad lai buna taip, kaip bus. O taigi pasitaiko, kad zmones planuoja, planuoja ir nieko nebeiseina. sad.gif
Atsakyti
Gal tarp busimu mamyciu yra ir vyresniokiu? wink.gif Nes kaip suprantu, tai dauguma jusu - dar jaunos moteraites. O kaip sekesi pastojimas po vartotu kontraceptiku toms, kurioms jau 30 ir virs? Gal as labai nekantrauju, bet stai praejo menuo nuo nevartojimo KT, bet nestumo testas siandien parode tik viena riebia juostele. sad.gif Teisybe, mano mmm dar neveluoja, taciau as taip taip noriu pagaliau buti mama, kad neiskentus siandien pasidariau nestumo testa. rolleyes.gif
Atsakyti
Tai va kaip zadejau rasau ka sake ginekologe.Nors KT gamintojai ir sako ,kad laukti nera reikalo,gydytojai rekomenduoja palaukti tiek men.,kiek metu vartotos KT.Be to rekomendavo pagerti valanciu ir detoksikuojanciu preparatu ar arbatu.Yra tokis "DetoxKit" bet jis kainuoja apie 45lt blink.gif ,bet arbateles pigesnes.
Zodziu mes su vyru nutarem palaukti apie pora menesiu.Apsivalyti organizma, visokeriopai ji pastiprinti ,o jau tada pirmyn clap_1.gif
As manau kadangi jau nestumas yra planuojamas tai kodel gi visko nepadarius kaip reikalas - paciai bus ramiau rolleyes.gif
Kol kas tiek.
Atsakyti
QUOTE (Saara @ 2004 08 18, 16:26)
Gal tarp busimu mamyciu yra ir vyresniokiu? wink.gif Nes kaip suprantu, tai dauguma jusu - dar jaunos moteraites. O kaip sekesi pastojimas po vartotu kontraceptiku toms, kurioms jau 30 ir virs? Gal as labai nekantrauju, bet stai praejo menuo nuo nevartojimo KT, bet nestumo testas siandien parode tik viena riebia juostele. sad.gif Teisybe, mano mmm dar neveluoja, taciau as taip taip noriu pagaliau buti mama, kad neiskentus siandien pasidariau nestumo testa. rolleyes.gif

Nu nelabai gal as vyresnioke, bet jau nebe jaunute moteraite. Kai nustojau gert (pries 2.5metu) KT, man buvo apie 27 berods unsure.gif . Nu nebeatskaiciuoju blink.gif . Tiek to. Tai su vyru taip specialiai negaminom 2.gif , bet as vis pareguliuodavau smileysex.gif ant "tu dienu". 4 men pastot neisejo. Ir tik 5-am men gavosi clap.gif . Dukrytei jau 1.6 metu wub.gif .
Atsakyti
Na stai, si menesi man nenuskilo. sad.gif Nelauktos viesnios apsilanke. Kagi, meginsiu toliau. wink.gif 2.gif
Atsakyti
Sveikutes, tikriausiai tinku prie vyresniu , man 29 m.Vartojau KT 4 m. be pertraukos - po to pastojau po 1 men, bet..kartais taip buna su pirmu nepavyko ( nesivystantis ). Po to po 6 men pradejom bandyti wink.gif ir po 3 men bandymu, t matavimo ir skaiciavimo pasiseke-liko nedaug kai isvysim savo saulute wub.gif 2.gif ...
Mergikes pastoti galima greitai , tik rekomenduojama iki pastojimo pagerti foline rugsti- del to dauguma daktaru rekomenduoja menesio pertrauka, kad pradetumet gerti foline... O tos detoksikacijos..niekalas, KT organizme nesikaupia, jie pakeicia gimdos gleivine t.y. padaro netinkama kiausineliui prisitvirtinti, taip pat keicia gimdos kaklelio gleiviu tirstuma, kad spermatozoidai nepraietu...
Sekmes visoms meginanciomstapti nestuke.gif 2.gif
Atsakyti
Idomu, ar galima gerti ir KT ir foline rugshti?
Atsakyti
Labas rytas,

As tai geriu KT ir geriu Materna (vitaminų sudėtyje yra folinės rūgšties).
Atsakyti
Aš gėriau Cilestą gal kokiu 4 metus, net nebepamenu, kai nutarėme planuoti antrą 2.gif , nutraukiau ir iš karto pirmą mėnesį ir pavyko thumbup.gif
Gydytoja sakė viskas gerai, lialius didelis ir auga normaliai, o apie KT neigiamą poveikį net negalvoju ir tiek
Kai tik nutraukiau KT iš karto pradėjau gerti folinę rūgštį ir vit. E

Tiesa, aš ne iš pačių jauniausių mamyčių, man jau 32, pirmai dukrytei greit 10 metelių tongue.gif
Atsakyti
QUOTE (0nora0 @ 2004 08 25, 09:33)
Idomu, ar galima gerti ir KT ir foline rugshti?

O kodel gi ne? Daugumoje vitaminu i sudeti iena foline rugstis. Ji butina ne tik pries pastojant wink.gif . Aisku, nestuke.gif jos reikia labiausiai.
Atsakyti
Sveikutės! Prisijungiu ir aš prie tų vyresniųjų mamyčių wub.gif Keturis metus gėriau Cilest, dabar jau du mėnesiu "gaminam" lialiuka, bet sad.gif
Prisiskaičiau čia apie folinę rūgštį ir vit.E, kad eisiu ir aš ryt pirkti smile.gif
Atsakyti