Įkraunama...
Įkraunama...

KT ir nėštumas

QUOTE (Cikadele @ 2004 06 24, 17:02)
dabar tai isvis niekas nebeaisku sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
esu pasimetus unsure.gif unsure.gif unsure.gif

O ko tu pasimetus? Imk ir paklausk bet kurio ginekologo (jei musu visu patirtis neitikina wink.gif ) ar gali saugiai pastoti po kontraceptiku, o ne klausyk zaunyjimo tu, kurie nera expertai shioje srityje smile.gif . Pvz. mano motina, susidariusi nuomone apie kontracepcija tarybiniais laikais, irgi galvojo, kad ash save zhudau,negalesiu vaiku tureti ir t.t. Daviau jai savo gineloges koordinates - ishsikalbejo, kas ant shirdies, suzhinojo kokios XXI a. realijos ir nurimo smile.gif .
Atsakyti
mudu abus su vyru nusprendem, kad KT as nebegersiu, siandien jau antroji diena....... pasisaugosim kitaip, o jei dievas duos vaikeli, tai duos 2.gif visgi jis bus pradetas svariam kune, neapnuodytam kazkokiu chemikalu.... thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Cikadele @ 2004 06 28, 14:22)
mudu abus su vyru nusprendem, kad KT as nebegersiu, siandien jau antroji diena....... pasisaugosim kitaip, o jei dievas duos vaikeli, tai duos 2.gif visgi jis bus pradetas svariam kune, neapnuodytam kazkokiu chemikalu.... thumbup.gif

KT yra moteriški hormonai smile.gif , kurių ir šiaip organizme gaminas wink.gif .
Atsakyti
man po KT nutraukimo buvo dvejos menesines - vienos dar netikros, antros jau tikrosios. treciuju jau nebera thumbup.gif tikiuosi, dal ilgai nebus biggrin.gif turbut padejo tai, kad apsipirkau pora giga packu Alwaysu laugh.gif
Atsakyti
aisiu ir as pikti olveizuuuuu nieko nebus,tao tai ir as noriu lialiaus laugh.gif wub.gif
Atsakyti
QUOTE (Rucelie @ 2004 06 29, 10:02)
man po KT nutraukimo buvo dvejos menesines - vienos dar netikros, antros jau tikrosios. treciuju jau nebera thumbup.gif tikiuosi, dal ilgai nebus biggrin.gif turbut padejo tai, kad apsipirkau pora giga packu Alwaysu laugh.gif

O man šitie burtai nepadėjo unsure.gif
Jau 3 mėnuo, kaip nebevartoju KT - o rezultatas neigiamas. Aišku, šį mėnesį mane paerzino, leido pasvajoti 6 dienas - ir psio... mad.gif
Bet aš tikiu, kad pavyks ne šiabdien, tai ryt, ne ryt, tai poryt wink.gif
Kada jau reiktų panikuoti, kad kažkas negerai, po metų?
Atsakyti
Tirtis siūlo įvairiai pradėt - vieni po metų, kiti po dviejų, dar netgi girdėjau kad po 3 mėnesių intensyvaus planavimo.... unsure.gif Šiaip jei jauti, kad yra problėmų, tai ne pro šalį tirtis - labai nereguliarios m, pati ar vyras persirgę infekcinėm ligom ir pan. O pradžiai nepuolant tirtis, galima pamatuot bazinę temperatūrą, kad suprast, ar iš viso vyksta ovuliacija ir kada ji būna. Galima pabandyt ovuliacinius testus iš vaistinės.
Atsakyti
Kai planavom vaikuti, ginekologe sake, kad po KT vartojimo per pirmus tris menesius pastosiu 90%, jei ne - po pusmechio ateiti tyrimu. Na, chia nepanikuojant, del visa ko. Bet neteko smile.gif .
Atsakyti
Man pavyko po septyniu menesiu, o KT naudojau apie 6 metus. Labai stipriai nesistengem ir ovuliacijos tik paskutini menesi pradejau ieskoti , o jos nebuvo , nes ten jau sedejo kazkas clap.gif
Siaip man daktare sake, jog KT naudojimas ytakos pastojimui nedaro, nes vos tik nustoji naudoti piliule visi nereikalingi hormonai pasisalina. Vat mano kelios drauges nieko nenaudojo , o pastoti negali . Tyrimus reikia eiti daryti tik po 6_8 menesiu nepastojimo, kai zinai savas vaisingasias dienas , temperaturas ir T.T. Sekmes ir svarbiausia nepradek del to pergyvent , nes tada tikrai sunkiau, itampa yra tavo didelis priesas!
Atsakyti
Labutis. As kontraceptikus irgi vartojau ilgokai. Apie 4 metus tai tikrai. Planuodama vaikeli nutraukiau ju gerima 6 menesiams. Na man patare ginekologe, kad visgi kepenys nuo hormonu issivalytu. Bet cia gal ir niekai. Na ir pastojau nuo pirmo purkstelejimo. Ir net is karto dvieju laukiuos smile.gif
Svarbiausia bandant neprarasti vilties smile.gif
Atsakyti
As 1,5 metu geriau Cilest. Kai nutarem nebesisaugot su KT, viena menesi dar naudojom prezervatyvus vaisingomis dienomis. O antra menesi nieko nebenaudojom, ir uzkibom smile.gif .
Atsakyti
OIJ KAIP IR AS TIKIUOSIU TO PATIES MERGINOS,SEKEMES JUMS NESIOJANT LAILIUKA:AISTEBA,GVEN clap.gif
Atsakyti