QUOTE (Cikadele @ 2004 06 24, 17:02) |
dabar tai isvis niekas nebeaisku ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() esu pasimetus ![]() ![]() ![]() |
O ko tu pasimetus? Imk ir paklausk bet kurio ginekologo (jei musu visu patirtis neitikina

QUOTE (Cikadele @ 2004 06 28, 14:22) |
mudu abus su vyru nusprendem, kad KT as nebegersiu, siandien jau antroji diena....... pasisaugosim kitaip, o jei dievas duos vaikeli, tai duos ![]() ![]() |
KT yra moteriški hormonai

aisiu ir as pikti olveizuuuuu nieko nebus,tao tai ir as noriu lialiaus

QUOTE (Rucelie @ 2004 06 29, 10:02) |
man po KT nutraukimo buvo dvejos menesines - vienos dar netikros, antros jau tikrosios. treciuju jau nebera ![]() ![]() ![]() |
O man šitie burtai nepadėjo

Jau 3 mėnuo, kaip nebevartoju KT - o rezultatas neigiamas. Aišku, šį mėnesį mane paerzino, leido pasvajoti 6 dienas - ir psio...

Bet aš tikiu, kad pavyks ne šiabdien, tai ryt, ne ryt, tai poryt

Kada jau reiktų panikuoti, kad kažkas negerai, po metų?
Tirtis siūlo įvairiai pradėt - vieni po metų, kiti po dviejų, dar netgi girdėjau kad po 3 mėnesių intensyvaus planavimo....
Šiaip jei jauti, kad yra problėmų, tai ne pro šalį tirtis - labai nereguliarios m, pati ar vyras persirgę infekcinėm ligom ir pan. O pradžiai nepuolant tirtis, galima pamatuot bazinę temperatūrą, kad suprast, ar iš viso vyksta ovuliacija ir kada ji būna. Galima pabandyt ovuliacinius testus iš vaistinės.

Kai planavom vaikuti, ginekologe sake, kad po KT vartojimo per pirmus tris menesius pastosiu 90%, jei ne - po pusmechio ateiti tyrimu. Na, chia nepanikuojant, del visa ko. Bet neteko
.

Man pavyko po septyniu menesiu, o KT naudojau apie 6 metus. Labai stipriai nesistengem ir ovuliacijos tik paskutini menesi pradejau ieskoti , o jos nebuvo , nes ten jau sedejo kazkas
Siaip man daktare sake, jog KT naudojimas ytakos pastojimui nedaro, nes vos tik nustoji naudoti piliule visi nereikalingi hormonai pasisalina. Vat mano kelios drauges nieko nenaudojo , o pastoti negali . Tyrimus reikia eiti daryti tik po 6_8 menesiu nepastojimo, kai zinai savas vaisingasias dienas , temperaturas ir T.T. Sekmes ir svarbiausia nepradek del to pergyvent , nes tada tikrai sunkiau, itampa yra tavo didelis priesas!

Siaip man daktare sake, jog KT naudojimas ytakos pastojimui nedaro, nes vos tik nustoji naudoti piliule visi nereikalingi hormonai pasisalina. Vat mano kelios drauges nieko nenaudojo , o pastoti negali . Tyrimus reikia eiti daryti tik po 6_8 menesiu nepastojimo, kai zinai savas vaisingasias dienas , temperaturas ir T.T. Sekmes ir svarbiausia nepradek del to pergyvent , nes tada tikrai sunkiau, itampa yra tavo didelis priesas!
Labutis. As kontraceptikus irgi vartojau ilgokai. Apie 4 metus tai tikrai. Planuodama vaikeli nutraukiau ju gerima 6 menesiams. Na man patare ginekologe, kad visgi kepenys nuo hormonu issivalytu. Bet cia gal ir niekai. Na ir pastojau nuo pirmo purkstelejimo. Ir net is karto dvieju laukiuos 
Svarbiausia bandant neprarasti vilties

Svarbiausia bandant neprarasti vilties

As 1,5 metu geriau Cilest. Kai nutarem nebesisaugot su KT, viena menesi dar naudojom prezervatyvus vaisingomis dienomis. O antra menesi nieko nebenaudojom, ir uzkibom
.

OIJ KAIP IR AS TIKIUOSIU TO PATIES MERGINOS,SEKEMES JUMS NESIOJANT LAILIUKA:AISTEBA,GVEN