Įkraunama...
Įkraunama...

KT ir nėštumas

QUOTE (Cikadele @ 2004 06 24, 15:37)
po pasitarimo su vyru abu nusprendem, kad nezalosim nei manes nei musu busmo vaikiuko del tu KT
dabar mano dienels ir po ju KT nebegersiu, saugosimes kitaip, kol.......turesim vaikeliuka arba vaikeliukus.....
as tu KT bijau, o ypac pasekmiu sad.gif

Nesamone kazkokia, naudojau kokius 4 metus GKT "Regulon", o vos tik nutraukus, net neplanuotai, pastojau clap.gif Kol kas su nestumu problemu nera mums 2.gif ir man nestuke.gif 18 sav. clap_1.gif wub.gif Is vis esu girdejusi, kad net pertrauku nereikia daryti tarp vartojimo, nesvarbu nori pastoti ar ne. Nes kazkada metus pavartodavau ir darydavau 1 men pertrauka, paskui organizmas turedavo prisitaikyti is naujo prie KT. Kazkas paprotino, kad to daryti tikrai nereikia. O apie tai, kad nutraukus KT negalima is karto pastoti ir kad rekomenduojama saugotis kitais budais 3-6 men, is vis neteko girdeti g.gif Manau, kad tai ne KT kaltos, kad kazkas negali pastoti, kiekviena mes esame labai individuali ir tikrai nesureiksminciau tavo vietoje cia isgirstu dalyku. Kas atsitiko vienai, nebutinai atsitiks ir tau, o juo labaiu nuo KT. wink.gif

Taigi saugokis kaip saugojaisi, ir sekmes po metu gaminant 2.gif wub.gif
Maziau skaitineti reikia blogu istoriju, nes jos taip pat trukdo pastoti, tiesiog reikia labai noreti (bet ne perlabai, nes organizmas jaudinasi ir gali nepavykti), atsipalaiduoti ir matysi, viskas bus thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Tushka @ 2004 06 29, 09:28)
O man šitie burtai nepadėjo unsure.gif
Jau 3 mėnuo, kaip nebevartoju KT - o rezultatas neigiamas. Aišku, šį mėnesį mane paerzino, leido pasvajoti 6 dienas - ir psio... mad.gif
Bet aš tikiu, kad pavyks ne šiabdien, tai ryt, ne ryt, tai poryt wink.gif
Kada jau reiktų panikuoti, kad kažkas negerai, po metų?

Pirmiausia ne panikuot reikia, o atsipalaiduot ir negalvot, kad 2.gif gamini, o myletis aistringai, dar gali kojas palaikyti uzvertus i virsu po akto wink.gif laugh.gif kai kam padeda laugh.gif
Atsakyti
Su pirmu pastojau po 6 men. (piliuliu nevartojau), o po 3 m. bandem antra, tai visus metus nepastojau. Gydytoja rekomendavo gerti KT profilaktiskai (patologiju nerado, itare, kad truputi uzsikiso kiausintakiai). Taigi pageriau 6 men. Rigevidon (gyd. aiskino, kad jis veikia gydomai), nutraukus pirmos menesines pasirode po 1.5 men., o kitu jau nebesulaukiau... Dabar esu laiminga 18 sav. nestuke clap.gif clap.gif clap.gif
Taip pat labai pritariu Anios lialiaus mama:), kad nereikia labai galvoti apie 2.gif , o gyventi savo gyvenima...

Visoms dideles sekmes ir kantrybes !!! heart.gif
Atsakyti
As 3m. geriau Regulon, nes rado cista ir tokiu budu bande ja sumazinti, paskui padariau keliu men. pertrauka, bet cista pradejo vel augti teko vel griebtis KT, geriau 2m. Logest. Nusprendem su vyru kad laikas 2.gif , tai nustojau vartoti KT. Pas gyditoja 1men. kai nevartojau nespejau nueiti, tai pasisaugojom, o kai nuejau ji patare kuo greiciau griebti jauti uz ragu, nes cista vel gali pradeti augti, o jei nieko neiseis per tris men. tai begti greit pas ja, vel KT. Bet sito neprireike, per 3men. nevartojimo pastojau thumbup.gif . Taigi manau kad KT nekenkia pastojimui, o tik sureguliuja moters organizma clap_1.gif .
Atsakyti
turiu policistiškas kiaušides ir gydausi, gydausi, bet vis dar priauga per daug mažų folikuliukų. O KT gerti gydytojai kažkaip nesiūlo.
Atsakyti
Aš nuo 18 gėriau Logest, dabar man 23, turiu leliuką, pastojau iškarto (po 4 metų vartojimo) tą patį mėnesį nutraukusi smile.gif , ir dabar norėčiau gerti KT, bet yra tik vienos, dar neįsigilinau, bet nenoriu kad mažylei per pienuka ko nors kliūtų g.gif
Atsakyti
as vartojau tabletes 4 metus, su puses metu pertrauka pries metus, pastojau per pirma menesi, nutraukus kontraceptiniu tableciu gerima , taip rekomendavo gydytojas, nes pries tai turejau ginekologiniu bedu, sakoma, kad moterys pacios vaisingiausios buna, is karto nutraukus kontraceptikus, o yra gydytoju, kurie sako, kad reikai kaip tik, palaukti kad is organizmo pasisalintu likuciai, nesuprasi, tik sakau, kad mums pasiseke, tikekimes vaikiukas bus sveikas
Atsakyti
QUOTE (INKOGNITO @ 2004 07 28, 10:34)
Aš nuo 18 gėriau Logest, dabar man 23, turiu leliuką, pastojau iškarto (po 4 metų vartojimo) tą patį mėnesį nutraukusi smile.gif , ir dabar norėčiau gerti KT, bet yra tik vienos, dar neįsigilinau, bet nenoriu kad mažylei per pienuka ko nors kliūtų g.gif

Yra KT kurios tinka maitinancioms mamos.
Atsakyti
as vartojau 4 metus KT geriau ivairias cilest, logest, pavyko pastot iskart po nutraukimo kita men, po pirmo gimdymo vel pradejau vartot KT, kai norejom antro 2.gif vaikucio nebegeriau ir vel pastojau iskart po nutraukimo kita men thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE (Smilte @ 2004 07 28, 14:58)
Yra KT kurios tinka maitinancioms mamos.

maniškės tai netiko mad.gif , nors gydytoja sakė tik pirmus tris mėnesius negalima. Naudojau regulon. Kai ketvirtą mėnesį maitindama pradėjau jas gerti, tai mano dukra 2.gif priaugo tik 300 gramų, nors pirmus tris mėnesius taip po 1-1,5kg augo. neužilgo visai nebevalgė mano pieno sad.gif , nuo 5 mėn prasidėjo mišinukai, nors buvau nusiteikus metus mažiausiai maitint doh.gif
Atsakyti
As irgi ilgokai, kone kas metai (5m.) keiciau KT del ivairiu nemaloniu reiskiniu... Is pradziu naudojau, nes labai spuoguota veida turejau, tai ginekologe prirase KT. Bet veidui tiko, o bendrai savijautai netiko. Tada prasidejo keitimas. Geriausiai tiko Mercilon. Dabar ka tik meciau vartojima, nes mudu susigalvojom, kad noretume jau 2.gif . Tai nezinau, kaip cia mum pavyks. g.gif Buvo labai didelis laisvumo, lengvumo pojutis, kuomet baigiau gerti KT ir siaip visokie nauji pojuciai kune. rolleyes.gif Stebejau gleiviu pasikeitimus. Nuo pat pradziu atsirado skaidrios, kurios mane labai nuteike myletis... wub.gif blush-anim-cl.gif tongue.gif thumbup.gif Paskiau artejant ovuliacijos dienai niekas nesikeite, gleiviu gausejimo nesimate. Pamaniau, kad susigadino mano aparatas, nieko nebus is musu planu. g.gif sad.gif Pasidariau ovuliacijos testa ir tik viena kontroline juostele buvo, o kita labai labai nezymi. Bet vakare staiga atsirado tasios, skaidrios gleives ir tada mudu nusiuntem extra zinute gandui. smileysex.gif wink.gif Dabar laukiu ir kasdien tyrineju savo pojucius, ar jau, ar dar ne... rolleyes.gif g.gif
Atsakyti
As visai sviezia nevartotoja.Ka tik baigesi menesines ,rytoj tureciau gerti eiline Regulon piliule, bet viskas.Labai norime antro leliuko.Bet ar ner blogai pastoti tik nutraukus vartojima?Ar gimda taip greit atsistato? Vienu zodziu neuzilgo eisiu pas ginekologe konsultacijai, pranesiu ka naujo isgirdau ir kokois prognozes. rolleyes.gif
Atsakyti