Įkraunama...
Įkraunama...

KT ir nėštumas

Dėl to, kad KT nekenkia................

Pagal savo patirtį- drįsčiau prieštarauti. Kai aš vartojau visi išsijuosę tvirtino, kad nekenkia. Dabar kai negaliu pastot, po 5 metų vartojimo ir 1 metų nevartojimo (kitaip saugojomės), sako, kad KT kaltos.

Ir dar gydytojai sako, kad mano policistiškumas bei cistos kiaušidėse atsirado kaip tik dėl to, kad nebandžiau pastot iškart po KT nutraukimo.
g.gif

Tuo tarpu, kai nutraukiau, remondavo bent pusmetį nepastot.

Ir žinok žmogus ką daryt. g.gif g.gif g.gif
Atsakyti
visai susimakalavau...kazkas bresta mano viduj.jau dab pasiskaicius apie tas pasekmes vartojant KT man siurpas pagaugais nueina....liko man si menesi isgert dar regis apie 9 novynette tableciu,bet jau dabar kas vakara isimant jas is pakuotes soka lauk sirdis...............nenoriu ju gert, bet kaip tada apsisaugot?
kazkaip jauciu, kad naturaliai besisaugant tikrai ikliusiu, o vaikuti mes planuojame po kokiu metu.............
vyras mano sako, kad reikia baigt tas tabletes gert,bet zinia vyras...juk visa apsauga is dalies lieka man....zinoma galima ir su gumytem, bet..........jausmas visiskai ne tas sad.gif
atsiprasau cia viska taip padrikai isdesciau....pasimetus as pasimetus..............
Atsakyti
Sveikos,
jaučiuosi nebevieniša po KT nebegalinti "pagauti žuvytės". Sūnelį pagavom iš antro karto kai tik sugalvojom. Vėliau dėl įvairių priežasčių vartojau Novynette, po to Graciale, beveik du metus. Dėl skausmų krūtyse ir mastopatijos teko nutraukti, skyrė agnukastoną, viso kurso negėriau nes radau instrukcijoje kad nėstumo metu negalima. gaudom lialių jau 3 ciklus bet be rezultato. Anksčiau ovuliacijos dieną skaudėdavo pilvą ir buvo lengva žvejot, bet dabar nieko nebejaučiu. aš kaip aš, bet vyras nervinasi dėl blogų žvejybos rezultatų. jam atrodo vienas du ir turi būti, kaip aną kartą.
Atsakyti
po pasitarimo su vyru abu nusprendem, kad nezalosim nei manes nei musu busmo vaikiuko del tu KT
dabar mano dienels ir po ju KT nebegersiu, saugosimes kitaip, kol.......turesim vaikeliuka arba vaikeliukus.....
as tu KT bijau, o ypac pasekmiu sad.gif
Atsakyti
Na o as geriau KT 5metus,o nustojus gydytoja sake kad dar pora menesiu reikia pasisaugoti kitaip,kad organizmas issivalytu nuo visu hormonu gaunamu is KT,o po to jau ir bandyt.pirma menesi bebandant ir pastojau.Taip kad manau jokio blogo poveikio jos tikrai neturi,ir jeigu dar nenori 2.gif gali drasiai jas gerti
Atsakyti
taciau kiek yra daug pvz kai gydytojai mano, jog del vartotu kotraceptiniu nepavyksta pastoti, arba vaikelis turi kazkokia negalia galbut del vartotu KT...
as nenoriu rizikuoti, nes kaina per didele...nenoriu rizikuoti savo vaikeliu, busimu vaikeliu gyvybe ar sveikata...pakentesim ir pasisaugosim kitaip....bet kokiu atveju jei pastociau nebutu juk beda, o tik dziaugsmas, mudu mylime vienas kita ir vaikelis mums butu dziaugsmas...
del tu KT... juk ir gydytojai nesutaria patys- blogai ar gerai...bet juk tai chemija, o ji niekada nieko gero zmogui dar nedave sad.gif
Atsakyti
Penkis metus geriau kontr. tabletes ir pastojau ishkart, vos nutraukiau smile.gif .
Beje, po kontraceptiku kurso pirmaji pusemeti moteris buna 30% vaisingesne wink.gif .
Atsakyti
dabar tai isvis niekas nebeaisku sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif sad.gif
esu pasimetus unsure.gif unsure.gif unsure.gif
Atsakyti
Mielos merginos smile.gif

Noriu visas jus paguosti ir suteikti viltį, papasakodama 2 istorijas:

1. Aš vartojau KT 5 metus. Nutrraukusi, saugojausi 3 mėnesius, ir jau ketvirtą mėnesį sėkmingai pastojau. Dabar turiu nuostabiausią pasaulyje sūnelį. 2.gif

2. Mano draugė vartojo KT irgi apie 5 metus, o paskui, panorėjusi pastoti, sekė ovuliaciją ir visaip stengėsi apie 1,5 metų - jokio rezultato. Per tą laiką ji susirado jai patinkantį darbą ir jau lyg ir nebe taip troško vaiko. Ir būtent tada vieną gražią dieną pasijuto nestuke.gif clap_1.gif . Todėl manau, kad labai svarbu ir atsipalaiduoti, apie TAI negalvoti, o tiesiog mėgautis laisvu gyvenimu - ir viskas bus gerai.

Linkiu visoms, kad jūsų svajonė kuo greičiau isipildytų.

Atsakyti
6,5 metu "Diane-35" ir po to 9 menesiai "Marvelon". Pastojau jau pirma menesi nustojus vartototi kontraceptikus, tiksliau is pirmo "suvio"... laugh.gif
Atsakyti
tevelis matyt taiklus saulys, netusciais saudo laugh.gif laugh.gif wink.gif
Atsakyti
Tabetes naudojau 2 m. O pastojau pati pirma menesi, nors nesisaugojau tik 5 d. po menesiniu, o veliau naudojau prezervatyvus...
Atsakyti