Įkraunama...
Įkraunama...

Ką veikiate kartu su savo vyru, antrąja puse?

Važinėjamės dviračiais 4u.gif
Atsakyti
Mes su vyru dirbame kartu, todel turime daug daugiau laisvo laiko nei kitos sheimos, kad ir pietaujame beveik visada kartu, griztame ish darbo ant dviratuku kartu, pakeliui shopinames. Savaitgali tvarkome kartu nama ir aplinkui, geriame kava, ziurime BBC ir diskutuojame. Labai smagu vaziuoti su mashina belekur. Zaidziame tenisa, kartais badmintona.. Lankome draugus, jie lanko mus. Einam pasivaikshchioti i parka ar i miesta.. Ir kaip nebutu keista plepame... be galo be krashto, ir yra ka pasakyti, ypach ish jo puses biggrin.gif
Atsakyti
Mes nueinam i parduotuve,prisiperkam dauuuug saldumynu,issinuomuojam koki gera dvd ir sedim namie smile.gif arba einam pasivaikscioti po azuolyna (nice),senamiescio senas gatveles isnarsom. kai labai nusibosta miestas ir kaines,klubai,namai, tada vaziuojam tourist5.gif ,issitiesi sau ant vacation1.gif ir siurbcioji zemuogiu vacation4.gif thumbup.gif .Ziema megstam Druskininkus drinks_cheers.gif
Atsakyti
Mes einam pasivaiksciioti kur nors, skaitom knygas, einam isimaudyti i juryte. O kartais tiesiog tinginiaujam ir gulim lovyteje ax.gif
Atsakyti
na, o mes ne tik geriausi draugai, apsipirkinėtojai ir pan, bet ir kartu dirbame. Keletas draugių, nesupranta, kaip mes dar ir laisvalaikį kartu galime leisti, nes visą parą esame kartu. Bet nepatikėsite, kitaip jau ir nebegalėčiau. Ar yra tokių dar čia? Beje, kažkurioj temoj parašiau, kad taip yra tai aprėkė visos mane ale savo gyvenimo nebeturiu. Bet man taip gyventi labai patinka ir atskirai laiką leisti mums nebesinori. Per 5 metus buvimo kartu tik vieną kartą buvome rimčiau susipykę 4u.gif

Gal dar čia yra tokių, kurie dirba kartu? Būtų įdomu sužinoti, kaip jums sekasi... g.gif Jei ką, naują temą užvedžiau apie tai ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DjeVu: 18 sausio 2006 - 21:48
Galvojau galvojau ir supratau, kad pas mus viskas - atvirksciai, nieko bendro musu pomegiuose nera. Skirtingesniu zmoniu, kaip mes - nesu maciusi g.gif bet mes labai dideli "lenktyninikai" asmeniniuose pasiekimuose...ir kas tarp musu bendro g.gif gal, kad "stabdi" vienas kitam uzminame laiku ir abipusis palaikymas, kai abejones apipuola 4u.gif kazin kokia statistika tokiu seimu?
Atsakyti
Tokia paprasta tema kazkaip priverte susimastyt, ka is tikruju megstam veiktu su vyru kartu g.gif
Jis vadina save loseju, nes yra pamises del biliardo, gali biliardinej sedet nors ir para laiko, vadina save kinomanu, nes perziuri visus imanomus filmus, kuriu as nemegstu (man labiausiai patinka muilo operos), vadina save gurmanu, nes megsta valgyt, o kartais net ir gamint visokias nesamones, kuriu as nepernesu (man geriau tradicinis keptos mesos gabalas).
Bet visgi mes turim ir kazka bendro. Abu mylim gyvunus, daznai vaziuojam pas tevus, paiimam suni ir vezam i kita miesto gala, kad ji pavedzioti miske, arba vezames suni pas save savaitgaliui "pasisveciuoti". Siaip megstam pasivaiksciot po gryna ora, kartais isgeriam kokio vyno vakare, paziurim tv kartais vien tam, kad save pralinksmint, pvz tv pagalba lotuliukas.gif Retkarciais einam kartu i ta pacia biliardine, kurioje jis mane "moko" losti. Vasara vaziuojam prie ezeru, vyras zvejoja, as salia sededama "balejinu", esam pamise del grybavimo.
Vyras nori mane ikalbint bent karta i savaite nueit su juo kartu i baseina, bando itikint, kaip tai butu "bendra ir seimyniska", ale kad as nemoku plaukt verysad.gif
Atsakyti
OOO bendra veikla yr gerai lotuliukas.gif viena "veikla" man ypac patinka ax.gif
O seip tai gaminam katu. Tik man nuotaika turi buti gera, antraip nervuojuos jei apskritai kas nors salia tongue.gif Dar patinka vazinetis visur... ypac vasara... pavakary nuvarom prie mariu, pasedim, pasigrozim saulelydziu. Arba vaziuodami Siauliai-Kaunas marsrutu kur stabtelim.
Vat noreciau kad maniskis kaip kai kuriu rasiusiu padetu man apsipirkineti. Nekoks is jo patarejas tongue.gif O kai jam perkam tai man patinka, jam irgi bigsmile.gif
Atsakyti
O mes kepame bandeles. Jis maišo tešlą, o aš traukiu iš spintelių ko jis prašo (miltus, cukrų...)
Atsakyti
QUOTE(Atėnė @ 2004 03 31, 12:38)
Mamkos ir nemamkos,
papasakokite ka veikiate pasilikusios su vyru kartu. Na, viena tokia veikla as suprantu biggrin.gif  ir ja labai vertinu, bet as ne apie tai. Ar vakarais losiate kortom, domino, monopoli ir t.t., gal kartu einate apsipirkti (ne, bendrai buitiniai darbai neidomu). O gal pvz. penktadienio vakara    drinks_cheers.gif. Dviese. Siaip, be progos. Kalbates? Ziurite telika? Einate i artimiausia parkeli pasivaikscioti? Kokia veikla jums padeda stiprinti tarpusavio rysi?

Nors as ir nemamka dar ir dar nespejusi isteketi, bet pasidalinsiu ir savo veikla su busimu vyru 4u.gif
Daug pramogu pati isvardinai. Su vyru galima veikti viska, kokia veikla jums tuo metu priimtiniausia, kas jus domina.
Mano busimas vyras yra kartu ir mano draugas, tai mes turim daug panasiu pomegiu ir interesu. Labai megstam kartu leisti laika. Megstam buti namuose, ziureti TV ar siaip koki filma, lankyti draugus ar juos pasikviesti pas save, megstam eiti pasivaikscioti, vaziuoti kur i gamta kepti saslyku, kad ir ziema, nuvaziuoti pazaisti pool'o ar kur nors skaniai pavalgyti. Kartais bunam tam paciam kambary, bet uzsiimam skirtinga veikla - jis pvz. prie kompo, o as ka nors skaitau, bet tas buvimas kartu, nors ir nebendraujant labai teigiamai veikia. Atostogaudami megstam ne tik papludimyje paguleti, bet ir dviraciais pasivazineti ir siaip pasivaikscioti daug. Keliaut kartu megstam, tik tam reikia laiko ir pinigu biggrin.gif
Papildyta:
Dar pamirsau parasyti, kad megstam valgi kartu gamintis, paskui skirstomes, kas plaus indus: kas daugiau prie maisto ruosimo prisidejo, tas nieko nedaro, o kas mazai prisidejo arba nieko nedare tik moraliskai palaike - tas plauna indus biggrin.gif
Atsakyti
Megstam su vyru keliauti(jai daugiau laisvu dienu turime), na o dazniausiai kinas, baseinas, pirtis. Taciau neatsispiriame pagundai tiesiog patinginiauti blush2.gif visa diena prasivartyti lovoje.
Atsakyti
Nueiti į boulingą, kiną, kartingai irgi jėga.
Atsakyti