Įkraunama...
Įkraunama...

B. Dvariono muzikos mokykla

Kadangi užvedėt kalbą pasisakysiu. Mokausi aš dvarionkėj vis dar. Šiemet 10klasę baigsiu. Tik nuėjus rugsėjį mokytojai tiesiai šviesiai visam chorui pasakė, kad valdžia visoms Vilniaus (pabrėžiu tik Vilniaus) muzikos mokykloms nuėėmė lygiai puse finansavimo. Nuo mokytojšų algų todėl nuėmė trečdalį kas buvo, aš kadangi su choro mokytoja labai gerai sutariu tai sakė 1000 Lt nuėmė, dabar 2000 vos gauna, o dirba tikrai daug ir su dideliu virš 100 vaikų turinčiame chore. Man šiemet egzaminai bus ir va paliko tik po 20min. per savaitę specialybės ir fortep[ijono pamokų. Čia juk patys svarbiausi egzaminai kurių pažymiai į baigimo pažymėjimą bus įrašyti. Nesuprantu kaip valdžia negalvoja, paleika po 20min pamokos, kai po pusmečio reiks egzaminus laikyti jau. Antras dalykas. NUėmė teoretikams valandų su mažiukais, užtat va vyresniems nuo šių metų padarė privalomas teoretines pamokas. ir va dabar kai 8-9kl nelankiau jokių solfedio ir kitų teoretinių pamokų šiemet privalėsiu lankyti. doh.gif Na vienu žodžiu vyksta didelės nesąmonės ten šiuo metu. Visi pasimetę ir niekas nežino kaip baigsis. Bent jau patys mokytojai pakolkas dar nekalba apie mokyklos uždarymą, bet pačioj mokykloj tikrai vyrauja liūdnos nuotaikos. Jeigu kam mano kalba padėjo tai džiaugiuosi padėjus.
Atsakyti
QUOTE(PVSH @ 2009 09 10, 22:36)
Ar girdejote, kad Balio Dvariono desimtmete muzikos mokykla zada kitu metu pavasari uzdaryti?

O iš kur toks gandas atėjo g.gif
QUOTE(Akinomra @ 2009 09 11, 20:18)
Bent jau patys mokytojai pakolkas dar nekalba apie mokyklos uždarymą, bet pačioj mokykloj tikrai vyrauja liūdnos nuotaikos.

Jei patys mokytojai nekalba, tai iš kur tokios kalbos???? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Treja @ 2009 09 11, 22:40)
Jei patys mokytojai nekalba, tai iš kur tokios kalbos???? g.gif [/color]

Galimas daiktas, kad mokinių gązdinti nenori kol dar niekas neaišku. Šiemet dirbam, o apie kitus metus dar per anksti galvoti.
Atsakyti
Oho, kokios nesąmonės? blink.gif Gal vieną Čiurlionkę paliks per visą Lietuvą?... doh.gif Iš kitos pusės finansavimas visur sumažėjo, gal tik dėl to tokios kalbos... g.gif Baigsis krizė, ir gal viskas susitvarkys...
Atsakyti
Nelabai norisi tikėti tokiomis kalbomis...
Atsakyti
QUOTE(zarazna @ 2009 09 13, 20:44)
Nelabai norisi tikėti tokiomis kalbomis...

Man tenka atsiimti savo žodžius - tokios kalbos iš mokytojos lūpų pasiekė ir mane. Šiuo klausimu šaukiamas visuotinis mokyklos tėvų susirinkimas. Kažkaip į galvą netelpa - taupyti naikinant Muzikos Mokyklas...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zarazna: 14 rugsėjo 2009 - 06:59
QUOTE(zarazna @ 2009 09 14, 07:59)
Man tenka atsiimti savo žodžius - tokios kalbos iš mokytojos lūpų pasiekė ir mane. Šiuo klausimu šaukiamas visuotinis mokyklos tėvų susirinkimas. Kažkaip į galvą netelpa - taupyti naikinant Muzikos Mokyklas...

Taigi...liberalų sąjūdžio proto bokštų su Švietimo ministru priešakyje genialus projektas ,,kam mums reikalingos muzikos mokyklos"? doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Raganiūkštė @ 2009 09 14, 09:12)
Taigi...liberalų sąjūdžio proto bokštų su Švietimo ministru priešakyje genialus projektas ,,kam mums reikalingos muzikos mokyklos"? doh.gif

Nejaugi negirdėjot? Juk nori visus popamokinius užsiėmimus perkelti į mokyklas, ir nepalikti specialiuzotų muzikos, sorto, šokių ir t.t. būrelių. Todėl tokie dalykai ir vyksta. Nors man visai taip nepatinka, panika mokykloj tiek mokytojų tiek mokinių veiduos verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Akinomra @ 2009 09 15, 21:16)
Nejaugi negirdėjot? Juk nori visus popamokinius užsiėmimus perkelti į mokyklas, ir nepalikti specialiuzotų muzikos, sorto, šokių ir t.t. būrelių. Todėl tokie dalykai ir vyksta. Nors man visai taip nepatinka, panika mokykloj tiek mokytojų tiek mokinių veiduos  verysad.gif

Užtat reikia per ateinančius mokslo metus aktyviau tėveliams reikštis 4u.gif Mūsų mokyklloj tėveliai sukruto kaip reikiant, rinko parašus ant raštų, kurie bus siunčiami aukščiausiom instancijom. Padėkit mums, mokytojams ir savo vaikams, kad nebūtų sugriauta šitiek metų gyvavus ir puoselėta ugdymo sistema mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Kas naujo? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Amžina studentė @ 2009 10 06, 12:05)
Kas naujo?  ax.gif

Geriausi linkejimai VIVA VOCE chorui, jie parsiveza pirma vieta is konkurso Antalijoje vykusio 2009 11 04-2009 11 08d. grista po keliones 2009 11 12d.
Nuostabiai dainuoja vaikai, puikūs mokytojai Katinai thumbup.gif
Atsakyti
Gal kas gero girdet? Pas mus zadejo kad pavasari bus atranka i Balio Dvariono muzikos mokykla, turetu atvaziuot i musu darzeli, bet dabar kai tokia situacija.. g.gif
Atsakyti