sakiau, kad nepatiks. bet dėl vandenyno tu neteisi.
Necituoju, nes nesusikalbu su "pele", o su tuo langeliu per daug darbo
Kai SM paskaitau dėstymus apie tai, kad jei kitame žmoguje matai kažką negero, tai visas tas blogis tavo paties... nu, dovanokit, gal aš ir mažai šaime skyrelyje išmanau, bet man vienas pavyzdys prieš akis stoja: jeigu mes manome, kad Gestapas yra žmogžudys ir psichinis ligonis, tai reikštų, kad mes... (Kažkodėl manau, kad LinguLingu gyveni ne LT, tai gal tas Gestapas nieko ir nesako, bet čia jau sena LT plačiai nuskambėjusi vaikžudystė)
Gal priežastis kur kas paprastesnė: kažkas palinkėjo sėkmės, po nemalonaus pokalbio, kada nuoširdumas negalimas. Ir "užkrito" tas palinkėjimas. Panašiai kaip apsinuodijus maistu, ilgai į tą patiekalą žiūrėti negali...
Kai SM paskaitau dėstymus apie tai, kad jei kitame žmoguje matai kažką negero, tai visas tas blogis tavo paties... nu, dovanokit, gal aš ir mažai šaime skyrelyje išmanau, bet man vienas pavyzdys prieš akis stoja: jeigu mes manome, kad Gestapas yra žmogžudys ir psichinis ligonis, tai reikštų, kad mes... (Kažkodėl manau, kad LinguLingu gyveni ne LT, tai gal tas Gestapas nieko ir nesako, bet čia jau sena LT plačiai nuskambėjusi vaikžudystė)
Gal priežastis kur kas paprastesnė: kažkas palinkėjo sėkmės, po nemalonaus pokalbio, kada nuoširdumas negalimas. Ir "užkrito" tas palinkėjimas. Panašiai kaip apsinuodijus maistu, ilgai į tą patiekalą žiūrėti negali...
QUOTE(Adatuke @ 2009 05 30, 17:19)
Kai SM paskaitau dėstymus apie tai, kad jei kitame žmoguje matai kažką negero, tai visas tas blogis tavo paties...
Kai SM paskaitau dėstymus apie tai, kad jei kitame žmoguje matai kažką negero, tai visas tas blogis tavo paties...
tiesiog reikia matyti abi puses
didelis blogis turi dideli nematoma geri ... kaip ir didelis geris savo dideli nematoma blogi.
Blogis kaip ir geris - salyginiai. Vienam labai gerai - kitam labai blogai.
Pasiseilėjimui.
Vakar gavau persiųstą laišką:
Dievas neduoda jums žmonių, kurių jūs norite, Jis duoda jums žmones, kuriu jums REIKIA - padėti, iskaudinti, palikti, mylėti ir padaryti jus tokia, kokia jums buvo skirta būti.
Viespatie Dieve: moteris, skaitanti sita laiska, yra graži, elegantiška ir stipri, ir aš myliu ją. Padėk jai pilnai gyventi savo gyvenimą. Skatink ją ir priversk pranokti kitu lūkescius. Padėk jai švytėti tamsiausiose vietose, kur neįmanoma mylėti. Apsaugok ją visada, pakylek ją, kai jai labiausiai Tavęs reikia ir pasakyk jai - kai ji eis su Tavimi, ji visada bus saugi.
Mylėk savo Seseris!!!! Dabar pradedu skaiciuoti Jusu laika!!!! Po 9 minučių kažkas Jus pradžiugins. Bet jūs turite pasakyti 9 seserims, kad Jūs jas mylite, galbūt net ir man. Pirmyn!!!!
Čia jogiukų palinkėjimas
vakar nepersiunčiau, kreivai aš žiūriu į tokius virvelinius laiškus. Bet pagalvojau, kad ims kas ir pasidžiaugs
Jei kas norit, imkit ir persiųskit, gal ką pradžiuginsit.
Bet tokie palinkėjimai man velniškai patinka
Vakar gavau persiųstą laišką:
Dievas neduoda jums žmonių, kurių jūs norite, Jis duoda jums žmones, kuriu jums REIKIA - padėti, iskaudinti, palikti, mylėti ir padaryti jus tokia, kokia jums buvo skirta būti.
Viespatie Dieve: moteris, skaitanti sita laiska, yra graži, elegantiška ir stipri, ir aš myliu ją. Padėk jai pilnai gyventi savo gyvenimą. Skatink ją ir priversk pranokti kitu lūkescius. Padėk jai švytėti tamsiausiose vietose, kur neįmanoma mylėti. Apsaugok ją visada, pakylek ją, kai jai labiausiai Tavęs reikia ir pasakyk jai - kai ji eis su Tavimi, ji visada bus saugi.
Mylėk savo Seseris!!!! Dabar pradedu skaiciuoti Jusu laika!!!! Po 9 minučių kažkas Jus pradžiugins. Bet jūs turite pasakyti 9 seserims, kad Jūs jas mylite, galbūt net ir man. Pirmyn!!!!
Čia jogiukų palinkėjimas
vakar nepersiunčiau, kreivai aš žiūriu į tokius virvelinius laiškus. Bet pagalvojau, kad ims kas ir pasidžiaugs
Bet tokie palinkėjimai man velniškai patinka
Nesuprantu, kai gražios mintys, bendravimas taikus, tai tai vadinama pasiseilėjimu
. Čia kažkam su savivoka netvarkoj...
QUOTE(be rėmų @ 2009 05 30, 16:57)
Nuoširdu
Kažkada mačiau jus nuotraukoj. Nustebino akys, tikrai. Nemoku apibūdinti: net ne pavargusios, bet kažkas į tą pusę. Nepasakyčiau, kad pilnos kančios, bet kažkur į tą pusę
nepasakyčiau, kad pasirodėt nelaiminga, bet kad užsivertusi ant kupros didelę naštą, gal taip? naštą, kurią nešat, nors kaži ar tas nešimas duoda kam nors kokios naudos. Ir net ne tai, nežinau, kaip pasakyti. Tiesiog jūs kažkodėl nepriimat to, kas vadinama "sėkmės banga". Jūs jos atsisakot viduje. O žodis "sėkmė" man reiškia būtent palankų vėją, tą "sėkmės bangą". Jei jums kas pasiūlytų sėstis į lėktuvą ir taip persikelti per vandenyną, jūs atsisakytumėt, geriau jau kapanotumėtės pati. Perkeltine prasme.
Man taip tada pasirodė.
Kažkada mačiau jus nuotraukoj. Nustebino akys, tikrai. Nemoku apibūdinti: net ne pavargusios, bet kažkas į tą pusę. Nepasakyčiau, kad pilnos kančios, bet kažkur į tą pusę
Man taip tada pasirodė.
Taip, tu teisi...tai mano pasirinkimas, esu mokoma daugelio dalyku, bet pagrindinis - kazkodel visada pati.Kolkas nezinau kas ir kodel, bet arteju i tai - mokausi su savimi susitarti:) Dar visai neseniai net pagalbos nemokau pasiprasyti
Papildyta:
QUOTE(Adatuke @ 2009 05 30, 17:19)
Man labai patiko, Adatuke, tavo pasvarstymai ir pavyzdelis - pilnai gali buti, kad taip ir nutiko:)
Kita vertus - svarbu ne tai , ka mes matom, svarbu kas mes esam. Nors desniai veikia butent tokiu principu ir ne veltui yra sakoma - nekaltinkim veidrodzio jei snukis kreivas.Tai va, jei mus pastumia, vienas nutyli, kitas koliojasi,vienas pastumusiji pavadina durnium, kitas akiplesa, nutylejes pamasto savyje, tad kokios isvados persasi? Kokia tikimybe, jog tas kuris mus poastume yra "DURNAS" arba "AKIPLESA"... mano galva durnius yra tas, kuris nezinodamas, kodel buvo pastumtas - greiciausiai netycia - padare isvada, jog pastumes yra durnius, mano suporatimu akiplesiska uzsipulti zmogu ir ji apsaukti del to, jog buvo pastumtas...o kas liudniausia, kad daznas pastumes atsipraso, tik berekaujantis ir etiketes beklijuojantis to nebegirdi.Tai cia apie tai kas mes esam ir kaip save suvokiam:)
Gryztant prie palinkejimu - nedidele cia beda, bet as tikrai nuosirdziai manau, jog turiu visa sekme , kurios man reikia
QUOTE(LinguLingu @ 2009 05 30, 15:29)
Kodel palinkejimas sekmes man sukelia nepasitenkinima? Gal kas paaiskinsit, kodel Lingulingu nemegsta kai jai linkima sekmes?
Tiesa, klausimas tiems, kurie l.inki sekmes - ar visda esat nuosridus savuose palinkejimuose? Na kai keikiates, tai neabejoju, bet va kai linkit - ar tikrai nuo dusios?
Tiesa, klausimas tiems, kurie l.inki sekmes - ar visda esat nuosridus savuose palinkejimuose? Na kai keikiates, tai neabejoju, bet va kai linkit - ar tikrai nuo dusios?
Tikriausiai tik Ezoterikos skyrelyje priimta klausti "kodėl man nepatinka tas ir tas"
Palinkėjimas sėkmės iš mano pusės reiškia, kad aš tau niekuo negaliu padėti ir tavo tolimesnį gyvenimą (kelionę, diena, nuėjimą į tualetą) pavedu sėkmei. Ir dar.... bandau prisiminti visus savo palinkėjimus. Na nors kažkiek:
tai yra atsiribojimas nuo žmogaus, kai reikia jį paleisti, nukirtimas ryšių. Ir panašu jog nesu linkėjęs sėkmės tiems. kam jos nereikia. Tiems, kurie tikrai nugyvens gyvenimą, dieną ir nueis į tualetą.
Kažkaip nelinkim kitam to, ko jis turi per akis arba to, ko beviltiška linkėti, nes visvien niekad nepasieks. Labai sėkmingam žmogui sėkmės nepalinkėsi, motinai Terese-"būk gera, rūpestinga" ar Numavičiui pinigų.
O dažniausiai palinkėjimai standartiniai - sėkmės, laimės.... ir tai nieko nereiškia.
O dažniausiai palinkėjimai standartiniai - sėkmės, laimės.... ir tai nieko nereiškia.
QUOTE(Medinis @ 2009 05 31, 08:22)
Tikriausiai tik Ezoterikos skyrelyje priimta klausti "kodėl man nepatinka tas ir tas"
Palinkėjimas sėkmės iš mano pusės reiškia, kad aš tau niekuo negaliu padėti ir tavo tolimesnį gyvenimą (kelionę, diena, nuėjimą į tualetą) pavedu sėkmei. Ir dar.... bandau prisiminti visus savo palinkėjimus. Na nors kažkiek:
tai yra atsiribojimas nuo žmogaus, kai reikia jį paleisti, nukirtimas ryšių. Ir panašu jog nesu linkėjęs sėkmės tiems. kam jos nereikia. Tiems, kurie tikrai nugyvens gyvenimą, dieną ir nueis į tualetą.
Na o kodel gi ne? Jei jau klausiama ar yra Dievas ir prasoma irodymu, tai ...
Kaip ne kaip, Gluosnis paliete ganetinai rimta pasamones aspekta - nuojauta
VA tavaji posta paskaicius, remiantis ezoterika, galiu parasyti, kad nesmerkim ir nebusim smerkiami, nevertinkim, nes nezinom kaip yra is tikruju...ir tai galiu padaryti remdamasi tavuoju atsakymu - va paryskinsiu tavajame poste tai, apie ka as kalbu - kas mes tokie, kad nusprestume uz kitus, ko jiems eikia?
Papildyta:
QUOTE(Staiga @ 2009 05 31, 08:34)
Kažkaip nelinkim kitam to, ko jis turi per akis arba to, ko beviltiška linkėti, nes visvien niekad nepasieks. Labai sėkmingam žmogui sėkmės nepalinkėsi, motinai Terese-"būk gera, rūpestinga" ar Numavičiui pinigų.
Va, koks puikus dar vienas ribotumo, smerkimo pavizdys - zmogus uz kita ima ir nusporendzia, jog beviltiska...kitaip sakant - isankstinis nusistatymas lemia , itakoja tai, ka priklauso kitam zmgui
Linkėjimas sėkmės tapo kaip priežodis be didesnės svarbos, prasmės. Kai žmogus pasisako, jog jo laukia kažkoks, nors ir nedidelis, išbandymas, darbas, mes automatiškai linkime sėkmės, nes paprasčiausiai nėra ką atsakyti. Arba atsisveikinant ( "Iki. Sėkmės tau" ). Gal dėl tokio atsainaus pasakymo ir atsirado neigiama reakcija į "sėkmę'.
QUOTE(LinguLingu @ 2009 05 31, 13:53)
kas mes tokie, kad nusprestume uz kitus, ko jiems eikia?
Na nebūkite naivi... O kas gi nuspręs, jei ne mes? Pasaulio centras esame mes. Apie mus viskas sukasi, mes patys nusprendžiame kokiam tam pasauliui būti. Du žmonės vienodose sąlygose jausis skirtingai. Mes spremdžiame viską ir apie viską.