Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(kristulee @ 2009 06 16, 17:30)
Sandrynja, labai grazus darbelis thumbup.gif .
tik pasakykit, is kur Jus kantrybes semiates? as tik mezginukus vaikams iki galo padarau, kitkam kantrumo nebeuztenka  blush2.gif .
veduosi savo pasiutelius i lauka, nu tai jei nepadusiu paskui lakstydama, vadinasi dar gyvensiu biggrin.gif .

Kristulee, saugok save, jau mesk lakstyma i sona biggrin.gif ir neskaityk visokiu liudnu istoriju, geriau pasaka savo mazylei paskaityk mirksiukas.gif (atskaiciau morala, sorry).
Atsakyti
Nesuprantu nieko - Delfy Kubilius garantuoja, kad motinystės išmokų nemažins, dabar per žinių anonsą Deksnys kažką šneka apie mažinimą.....
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 16, 15:47)
O kaip taip gali būt? Teisiška?

Pasakysiu, kaip pasakytu: Nepatinka eik.... bus kas ateis....
Atsakyti
QUOTE(vdapr @ 2009 06 16, 18:45)
Pasakysiu, kaip pasakytu: Nepatinka eik.... bus kas ateis....

Be žodžių...... cool.gif

O tavo vyro reikalai kaip? Dirba?
Atsakyti
Sandrynja labai gražu wub.gif
Meto ir aš noriu nes tik VJ pažįstu gyvai biggrin.gif noriu su kitom susipažint...
Pasirodau sao pupą ax.gif
user posted image
user posted image
Atsakyti
QUOTE(spyglej @ 2009 06 16, 19:13)
Sandrynja labai gražu wub.gif
Meto ir aš noriu nes tik VJ pažįstu gyvai biggrin.gif noriu su kitom susipažint...
Pasirodau sao pupą ax.gif
user posted image

Kokia grazuole wub.gif wub.gif wub.gif , o garbanos... as irgi tokios grazuoles noriu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 06 16, 19:27)
Kokia grazuole  wub.gif  wub.gif  wub.gif , o garbanos... as irgi tokios grazuoles noriu  4u.gif

Na tai turėsi tą gražuolę ir tu... mirksiukas.gif Aš irgi tarp bernų labai norėjau kasyčių tai taip ir gavosi...tai ir tau taip bus....
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 06 16, 19:27)
Kokia grazuole  wub.gif  , o garbanos...

Aš šiandien pas draugę svečiuodamasi glosčiau ir glosčiau jos dukrytės garbanas, gėrėjaus - sakau, gal sulauksiu garbanėlių wub.gif .
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 16, 18:53)
Be žodžių......  cool.gif

O tavo vyro reikalai kaip? Dirba?

Mano Mv atsidare savo imone tai po biskiuka bando kapstytis.... labai reikia vadybininku.... o gera sunku surasti.... Galit paziuret čia
Papildyta:
Spyglej graži pana.... thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo vdapr: 16 birželio 2009 - 18:44
vdapr, tai vadinasi, galima čia užsisakyt kalendorių? Jei gerai supratau. Atsiunti fotkes, prideda gražių vaizdų ir atspausdina?
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 16, 19:49)
vdapr, tai vadinasi, galima čia užsisakyt kalendorių? Jei gerai supratau. Atsiunti fotkes, prideda gražių vaizdų ir atspausdina?

taip... MV daro viska ka atspausdinti galima.... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 16, 18:43)
Nesuprantu nieko - Delfy Kubilius garantuoja, kad motinystės išmokų nemažins, dabar per žinių anonsą Deksnys kažką šneka apie mažinimą.....

aš ir girdėjau kad peržiurės ir kad nuo rugpjučio 21%pvm ir kad veliau eis žmones į pencija tai baisu pasidare

Papildyta:
QUOTE(vdapr @ 2009 06 16, 19:43)
Mano Mv atsidare savo imone tai po biskiuka bando kapstytis.... labai reikia vadybininku.... o gera sunku surasti.... Galit paziuret čia
Papildyta:
Spyglej graži pana....  thumbup.gif

dar girdėjau kad rems pradedančius verslininkus tai jei taviškis atsidaro versla but gerai pasidomėti 4u.gif

Papildyta:
QUOTE(rencė @ 2009 06 16, 16:33)
taip, Alytuj
Ir aš norėčiau  ax.gif , būtų smagu su jumis gyvai susipažinti  wub.gif

ir aš nieko prieš, drinks_cheers.gif
Atsakyti