Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

QUOTE(vdapr @ 2009 06 16, 19:53)
taip... MV daro viska ka atspausdinti galima....  4u.gif

Aiškuma. Kai turėsim gražių nuotraukų - gal ką sumąstysim.
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 16, 20:24)
Aiškuma. Kai turėsim gražių nuotraukų - gal ką sumąstysim.

oki poki.... mirksiukas.gif
Atsakyti
Kaip tavo mažiaus akis? Užgijo fanaras?
Atsakyti
QUOTE(zydrute @ 2009 06 16, 15:20)

aha,spalio 30,bet kada du nujauciu kad anksciau smile.gif

gal kartu gimdysim mirksiukas.gif Su kompanija visada smagiau thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 16, 20:37)
Kaip tavo mažiaus akis? Užgijo fanaras?

Jep... nei zneklo nera... eina vel kaip tankas.... ir vel bardiurais.... iki kito karto... doh.gif neveltui berniukas...
Atsakyti
oi, merginos, kad jus zinotumet, kaip noriu dinkt is anytos namu iki leles gimimo...jau nervai nebelaiko su ja. kad gauciau koki namuka prikabinama isinuomot iki rudens g.gif . nu as jau stengiuos su ja nebendraut, tai kai piktpaukstis, tik ir ziuri kaip cia ikast vaikams verysad.gif . vakar Domuti kirpykloje pagrazinom, nu toki faina kavalieriuka padare, ziurejau ir dziaugiausi- tik grizom namo, vaikui nuotaika sugadino komentarais, kaip jam netinka, kaip negrazu, jo veido formos ne tokiam kirpimui.... tas ir nukabino nosi. siandien Matuka sikt vis varinejo, ko tik vaikas nepapraso- atsakymas vienas, eik sikt. tas ziopliukas uzlipo pas mane ir guodziasi. meginu ju neleist eit pas ja, verkia kad nori pas seneli... nu toks durnizmas, jau nebegaliu. atzliumbiu kad mano vaiku nemegsta ir tiek, nebezinau. pasistatysiu pas mama kieme palapine ir iseisiu verysad.gif . kaip gaila kad pas mama labai mazai ai tikrai cia nekenteciau ir savo vaiku neleisciau zemint.
oi, nepykit, bet vyro nera, norejau kam nors isipasakot, o verkt jau nebesinori- lelytes gaila.
Atsakyti
Kristulee, kaip sakoma, duok kvailiui kelią... Suaugęs žmogus, o mąsto vaikiškai.
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 06 16, 21:27)
oi, merginos, kad jus zinotumet,
oi, nepykit, bet vyro nera, norejau kam nors isipasakot, o verkt jau nebesinori- lelytes gaila.

Uzuojauta tau.Ale ot ir ciudike anytele doh.gif kantrybes :4u
Atsakyti
Labas rytas, kas nemiegat. Aš blūdiju nuo 4 ryto. Prasideda nemiegojimai....
Atsakyti
Labukas 4u.gif
o as kolkas dar tik nuo 7val ax.gif Nes po darbo pavargus parsliauziu.....
Atsakyti
QUOTE(kristulee @ 2009 06 16, 21:27)
oi, merginos, kad jus zinotumet, kaip noriu dinkt is anytos namu iki leles gimimo...jau nervai nebelaiko su ja. kad gauciau koki namuka prikabinama isinuomot iki rudens g.gif . nu as jau stengiuos su ja nebendraut, tai kai piktpaukstis, tik ir ziuri kaip cia ikast vaikams verysad.gif . vakar Domuti kirpykloje pagrazinom, nu toki faina kavalieriuka padare, ziurejau ir dziaugiausi- tik grizom namo, vaikui nuotaika sugadino komentarais, kaip jam netinka, kaip negrazu, jo veido formos ne tokiam kirpimui.... tas ir nukabino nosi. siandien Matuka  sikt vis varinejo, ko tik vaikas nepapraso- atsakymas vienas, eik sikt. tas ziopliukas uzlipo pas mane ir guodziasi. meginu ju neleist eit pas ja, verkia kad nori pas seneli... nu toks durnizmas, jau nebegaliu. atzliumbiu kad mano vaiku nemegsta ir tiek, nebezinau. pasistatysiu pas mama kieme palapine ir iseisiu verysad.gif . kaip gaila kad pas mama labai mazai ai tikrai cia nekenteciau ir savo vaiku neleisciau zemint.

oi kristule tu tik nesinervuok paskutines dieneles negerai 4u.gif o anyta tai visiškai štiš jei tokias nesamones kalba,gal butu kur butuka išsinuomot jei pinigėliai išneša g.gif
sveikutės visos 4u.gif
klaudija tik apie tave pagalvojau kai tau sekasi
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Bona -pari: 17 birželio 2009 - 08:46
Labas rytas 4u.gif
Kristulee,laikykis.Ziauru su tokia (pamirsau kaip ten sutrumpintai anyta) doh.gif As savo jau visai nebeskambinu ir nzn ar kada paskambinsiu doh.gif
O as pirmadieni buvau pas psihologe,labai patenkinta esu smile.gif Tikrai faina moteriske,tiesiog issikroviau,issipasakojau.Antradieni vel pas ja eisiu ir taip i savaite karta po 50 minuciu thumbup.gif Vakar dar krauja pridaviau po savaites atsakymai ir vel pas daktariuka.
Dar gavau atsiprasymo laiska is tos daktares kur skunda parasiau ir cia nebezinau ka daryti,lyg noreciau netesti sio reikalo is kitos puses ar verta atleisti uz tokius poelgius g.gif
Atsakyti