QUOTE(krismantas @ 2009 06 04, 10:16)
Labas rytelis.
Mamytes, gelbekit- gak kurios zmogutis sirgo kiaulytem? jau nebesuprantu...Matukas atsikele patines kaip parselis, limfmazgiai tokio didumo, kad is vien su kaklu. kaireje puseje kiek maziau, bet desinioji

. tik va temperatura nera tokia auksta, kaip raso prie tokios ligos, jau nebezinau, gal kuriai kas buvo panasaus.
musu gyd atostogauja, be to, poliklinika kraustosi i kitas patalpas, tetis siandien dirba- ne pas medikus siandien neis nuvaziuot. ir kas manes laukia, as nesu persirgus. nu jau zeme is po koju slysta...
sveikute tu būtinai ieškok gydytojo berniukam kiaulytė l negerai tikėkimės kad tai tik gerklytė
Papildyta:
QUOTE(sandrynja @ 2009 06 04, 09:54)
Sveikos
Rugseje, nu jau tikrai bludini

. Ale, gerai kad darban nereik diena galesi nuluzt
Bona-pari, isgasdinai ir mane...jau galvojau vel nauja mamyte....Isdykele tu
gabrieliuk, pamatysi dar II, tik kantrybeles reik ir sustipret tau...Labai man patiko rences zodziai, kad reik ismokt pasakyt sudie...Pati ilgai apie tai galvojau, vis dar uzduodu sau klausima apie dar viena mazyli...Ir po rences minties labai aiskiai supratau, kad as dar nepasakiau sudie....stiprybes tau, gabrieliuk...
vaivos juosta, lek ir tu su savo Miglute su skeciu po balas pasilakstyt
Krismantas, kaip faina, jau lovyte ruosiat mazajai princesei

Liudna sukaktis arteja Jusu seimai, o aip sunku ziuret i tavo angelelio nuotrauka....Saugok save, mazute, ir savo pilvuka...Tiesa, dar sveikateles tavo mazajam ligoniukui
Zydra, kaip Eliza laikosi?
Na, o mes su mazute kovojam su vis dar atsirandanciais naujais spuogeliais

. vargsiuke taip isberta, kad net gaila ziuret
sveikute tikiuosi naudoji briljantine žaluma(zeliokke) nes kitaip liks randeliai
Papildyta:
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 04, 09:16)
Kas rugsėjei sapnuot neduoda?
Bona-pari iš avataro teatpažinau

.
Ir vėl lyyyyja... jau nenoriu. Pasiilgom lauko.
truputuka pralinksminau

o taip tai žinai perdaug smalsiu atsirado
Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2009 06 03, 22:23)
Labutes
O tu mane nugasdinai

galvojau,negi vel nauja mamyte prisijunge?! O cia tik tu
galiu prisidėti aš ir persinešiau ant bludo
Papildyta:
QUOTE(divėja @ 2009 06 03, 22:23)
Labutes
O tu mane nugasdinai