Įkraunama...
Įkraunama...

Angelėlių mamyčių svetainė

Sveikos mamytes, kaip gaila maziuku kurie apsirgo unsure.gif stiprybes Jums
Vejaraupiai taip gerit nepraeina, otie spuogeliai laikosi ilgai, bent mums taip buvo, turbut menesi. Smilte buvo paskiepyta, tai sirgo labai lengva forma, bet tikrai nesmagu sad.gif
Stiprybes visoms wub.gif
Atsakyti
QUOTE(gabrieliukas @ 2009 06 04, 09:24)

Rugseje,su sautuvais nuo ryto,kiba kariausi jau su kuo hihihi.gif

nugi cia pagal nuopelnus- seklys morka lotuliukas.gif

QUOTE(krismantas @ 2009 06 04, 10:16)
Matukas atsikele patines kaip parselis, limfmazgiai tokio didumo, kad is vien su kaklu. kaireje puseje kiek maziau, bet desinioji doh.gif .

gal angina g.gif , sunui tai nuo anginos kaklas uztindavo, priims bet kuri gydytoja jei jusiske atostogauja

vejaraupiu dabar nebegydo "zelionka", siaip tuos spuogelius as gydziau degtine, vatos gabaliuka suvilgau ir pridejus palaikau keleta sekundziu tai efektyviau nei zelionka mums veike, o kur pulinukai buvo tai dejau jau kaip kompresiukus po minute laikiau, nes po plaukais vaikui liko randeliai, ir isvis po plaukais buvo nemazi pulinukai, tai kai pradejau degtine tept issigydem greit, o zelionka buvau paterliojus, tai tik didejo
Atsakyti
O aš gavau dovaną nuo vyro - ramunėm dekoruotus guminius čebatus lotuliukas.gif - vestuvių metinių proga biggrin.gif . Nes zyziau, kad šlapia po lietaus, kad neturiu kuom apsiaut. tongue.gif

Nuo visų spuogelių, niežėjimų labai tinka ir Octenisept. Nors dauguma tepa zelionke - brolio vaikai neperseniauisiai sirgo - žaliavo abu. Kažaip labiau įpratę visi.
Atsakyti
nu saunuolis vyras kad "lakierkom" aprupino, ziema i kampa padejus kaip interjero puosmena galesi laikyt, pavasari vasara primins lotuliukas.gif
nu vo valandziuke nusnaudziau tai dabar kaip pagiriota doh.gif , prikvankus. geriu kava gal pavyks prabust, o uz lango ledais kala blink.gif
Atsakyti
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 04, 14:39)
o uz lango ledais kala blink.gif

Aha, skaitosi vasara..... doh.gif Pas mum irgi - sutemsta staiga, prašniokščia tokie gūsiai ir vėl saulė plieskia.

Rodausi lakierkas biggrin.gif

user posted image
Atsakyti
Labutis,

QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 04, 05:17)
labasrytas triniti.gif  as bludinu...

Na tu ir ankstyva bigsmile.gif Aš tokiu laiku kartais gult tik einu blush2.gif
Sandrynja sveikatos tavo mergytei 4u.gif
Gabrieliuk, na jau jei sapnuoji dvi juosteles tai neužilgo ir tikrovėje jas pamatysi biggrin.gif Koks gražus TB sapnas, iš tokio ir pabust nesinori.......
Vaje krismante kokios bėdos pas tave...... unsure.gif
QUOTE(vaivos juosta @ 2009 06 04, 13:45)
O aš gavau dovaną nuo vyro - ramunėm dekoruotus guminius čebatus  lotuliukas.gif  - vestuvių metinių proga  biggrin.gif . Nes zyziau, kad šlapia po lietaus, kad neturiu kuom apsiaut.  tongue.gif

thumbup.gif
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 04, 14:39)
o uz lango ledais kala blink.gif

blink.gif O pas mus nelyja, bet jau vėjas koks doh.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif

Ligoniukams daug daug sveikatėlės 4u.gif 4u.gif 4u.gif

Vaivos juosta, kokios fainos tavo foto wub.gif

Šiek tiek pasirodysim ir mes blush2.gif

Aš iš balos tas gražumas mano prigimimo? ax.gif

user posted image

Pasidinsiu ąžuoliuką, tegu žaliuos ir džiugins visus vaikus smile.gif

user posted image

Tegu skrenda visų mūsų norai toli toli 4u.gif

user posted image

O gal galėčiau ir aš gauti jūsų albumėlio nuorodą blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Nledi: 04 birželio 2009 - 14:31
QUOTE(rugsėjė @ 2009 06 04, 12:25)
nugi cia pagal nuopelnus- seklys morka lotuliukas.gif
gal angina g.gif , sunui tai nuo anginos kaklas uztindavo, priims bet kuri gydytoja jei jusiske atostogauja

vejaraupiu dabar nebegydo "zelionka", siaip tuos spuogelius as gydziau degtine, vatos gabaliuka suvilgau ir pridejus palaikau keleta sekundziu tai efektyviau nei zelionka mums veike, o kur pulinukai buvo tai dejau jau kaip kompresiukus po minute laikiau, nes po plaukais vaikui liko randeliai, ir isvis po plaukais buvo nemazi pulinukai, tai kai pradejau degtine tept issigydem greit, o zelionka buvau paterliojus, tai tik didejo

matai o aš vos tik kildavo ir tepdavau iškart praeidavo g.gif matai reiškia visiems kitaip huh.gif
Papildyta:
QUOTE(Nledi @ 2009 06 04, 15:27)
Sveikos  4u.gif

Šiek tiek pasirodysim  ir mes blush2.gif

Aš iš balos tas gražumas mano prigimimo?  ax.gif

user posted image

O gal galėčiau ir aš gauti jūsų albumėlio nuorodą  blush2.gif

nledi graži panelė,
parašysiu i a.ž
Atsakyti
Ačiū mergaitės, jau gavau į AŽ prisijungimo slaptažodį
Atsakyti
Nledi grazus vaikuciai
Vaivos juosta, jei mergina pelkej sugalvotu rimta reikala atlikt- neskestu tongue.gif

nu va noriu pasidziaugt kad mb papuole i PRO lyga driftingo. tai reiskia kad jei nesmuks zemyn nereiks moket startiniu mokesciu thumbup.gif , papuola i pirma 16uka ar 20tuka, labai patenkintas rezultatais, nes neturejo padoriu treniruociu, masina gedo ir tik pries kelias dienas susitvarke
po nelaimes Kedainiuose LT si sezona nebus cempionato, viskas perkeliama i Latvija, tai jau kita savaitgali ir mb pas "braliukus" leks
Atsakyti
Labas rytas 4u.gif
Atsakyti
Sveikutės.

Kaip mažieji ligoniukai laikosi?

Aš važiuoju pasibadyt pas gydytoją šiandien ( dėl minusinio kraujo leis imunoglobuliną). Dar po pardę kokią pasivaikščiosiu - mažė užsiprašė pas močiutę, tai rankos laisvesnės.

Šaunuolis tavo vyras, rugsėje. O šiaip - brangiai atseina tas pomėgis?
Atsakyti