Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

user posted image
o čia jis visas tas mano lapienis
Valio thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif gavosi ikelt nuotrauką
Atsakyti
Žinau, kad jau ne kartą apie tai kalbėta buvo, bet dabar ant greitųjų nerandu kur. blush2.gif
Mano kaktusus užpuolė greičiausiai erkės. doh.gif
Kaip jas išnaikinti? blush2.gif
Atsakyti
Turiu kažką panašaus į šį aloe (tiksliau, atrodo lyg ir taip pat, tik ši foto iš interneto):

user posted image

Kartu su kaktusais lauke gauna popietinės saulės. Bet gal šį augalą kaip tik reikia slėpti nuo saulės? Senieji apatiniai lapai paraudę ir minkšti, o iš vidurio priaugę naujų gražių žalių lapelių. Be to pastebėjau šonuose 3 tupinčius vaikus smile.gif Tai nesuprantu patinka jam taip, ar ne g.gif
Atsakyti
QUOTE(saridon'e @ 2009 06 14, 14:18)
dar neauginau šių augaliukų, bet labai smalsu ax.gif O vandenuką distiliuotą naudojat? Kaip tik pirksiu musėkautui, tai daugiau paimčiau ax.gif
Kol kas nepersodinčiau, o po to kaip supratau reikia kaktusų žemės maišytos su smėliu (žvyru) g.gif O kaip dažnai laistot?
Jei kada galėsit "pasidalinti" arba užsakinėsit augaliukus, labai norėčiau 4u.gif
Taip, aš vilnietė ax.gif

Distiliuotas vanduo yra gerai, bet nera butinybe. Kazkas atejas is gelininku labai juokesi, kai pamate mano vertybe geriancia vandeni tiesiai is krano. lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(Tina* @ 2009 06 15, 00:44)
Siandien laisciau savo kaktusyna, ir pagalvojau, kad butu gera tureti tik tuos mazuosius. Tie gigantai...

Gigantas gigantui nelygu. Bet mazyliu kaktusu kolekcijos man labai labai prie sirdies. Visokios smulkios rebucijos, frailejos, astrofitumai kol mazuciai simpatiski smile.gif O kai pasidaro 2 metru tai ziauru. ax.gif

Tik tiek, kad mano kaktusynas jau seniai ne kaktusynas, o havortinas. Nu, ir neslegia manes nors tu ka. rolleyes.gif

O as nelaistau nieko- visi kankinasi po lietumi. Ziuresi kas isliks lotuliukas.gif
Atsakyti
Sveikos,merginos,buciau dekinga jei parasytumet mano kaktuseliu pavadinimus 4u.gif

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

user posted image

Atsakyti
čia šiandieniniai mano pirkiniai blush2.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(***Žiogelis*** @ 2009 06 15, 18:50)
Sveikos,merginos,buciau dekinga jei parasytumet mano kaktuseliu pavadinimus 4u.gif

Pabandysiu 4u.gif

1. aloe ...
2. huernia ...
3. stapelia grandiflora
4. echinopsis chamaecereus
5. cereus strausii
Atsakyti
Aciu 4u.gif
Atsakyti
[quote=saridon'e,2009 06 15, 20:35]
čia šiandieniniai mano pirkiniai blush2.gif
[

Grazus pirkiniai mirksiukas.gif jei taip kasdien hihihi.gif
Atsakyti
Saridon' e puikus pirkinis, kaip tik tinkama bliuda nulipdziau. biggrin.gif lotuliukas.gif lotuliukas.gif

Jo. Dabar reiktus ties kiekviena nuotrauka rasyti- koks grazus augalas, ir koks netykes vazoniukas. .. blush2.gif biggrin.gif bigsmile.gif
Bet istikruju sitie augaliukai graziai atrodytu vienoje kompanijoje- t.y. bliude.
Labai smagus. Gal galetum is arciau nufotografuoti ta raudona?? Toks itarymas, kad as tokio neturiu!!!! Siaubas!!! lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 06 15, 23:19)
Saridon' e puikus pirkinis, kaip tik tinkama bliuda nulipdziau. biggrin.gif  lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Jo. Dabar reiktus ties kiekviena nuotrauka rasyti- koks grazus augalas, ir koks netykes vazoniukas. .. blush2.gif  biggrin.gif  bigsmile.gif
Bet istikruju sitie augaliukai graziai atrodytu vienoje kompanijoje- t.y. bliude.
Labai smagus. Gal galetum is arciau nufotografuoti ta raudona?? Toks itarymas, kad as tokio neturiu!!!! Siaubas!!!  lotuliukas.gif

ačiū už komplimentus 4u.gif 4u.gif
tik tiek radau ermitaže, norėjau daugiau, bet vis gi pirmi tokie augaliukai.
Man irgi gražu kompozicijos wub.gif jaučiu reik bent savaitėlei leist jiems apsiprast ax.gif
O visos rūšys vienodai vandens "geria"? g.gif akmenėlis gal ne su visom "sugyventų" vienam vazone g.gif
Neturiu fotoaparato, nepavyksta normaliai nufotografuoti to augaliuko, jis vienintelis toks buvo ir labai gražutis pasirodė, negalėjau nepaimti wub.gif

Papildyta:
user posted image

prisipažinsiu, tik pamačius šią nuotrauką užsimaniau sukulentų wub.gif

user posted image
Atsakyti
Dar griztu prie dideliu kaktusu temos.

Kaip jums gigantes vaiduokles opuntijos unsure.gif grazios blink.gif doh.gif oi kaip smagu butu ju glebin ikristi karsta.gif o cereusai - stulpai iki lubu unsure.gif echinopsiai perauge irgi bebe.gif dar kai surudija nuo apaciu dry.gif kaip tik tokiu turiu... bet kai prazysta ir vel gera, grazu smile.gif
Atsakyti