Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Vau, cia mano vazoniukas, jauciuos labai nusipelniusi tai opucijai lotuliukas.gif
Bet vis tiek Olivija tokio grazaus kaktuso nenoriu... lotuliukas.gif Bet aciu tverejui, kad tiek daug ir tokiu ivairiu kaktuseliu sutvere. Siandien is vienos kaktusininkes grizau-- labai, labai patiko ir kaip keista-- tik 1 augaliukas buvo toks koki ir as turiu lotuliukas.gif Fantastika!!!! O atrodo ir domimes tomis paciomis seimomis lotuliukas.gif
Atsakyti
As ir noreciau suzinot tikslias veisles ziemojanciu lauke opuntiju. Nagi profes mirksiukas.gif
Atsakyti
O ziemojancios opuncijos bus tos,kurios auga Canadoje.Tai O.fragilis,O.basilaris. smile.gif Arba pasekliauti pardaveju
http://www.succseed.com/ spausti "Frosthardy cacti" 4u.gif

Atsakyti
Ką reiškia, jei kaktusas prie pat žemės pradėjo geltonuoti? blush2.gif
Čia kažkas užpuolė? ax.gif

Beje, ką galima naudoti nuo visokių gyvių, kurie puola kaktusus?
Apžiūrėjau savo kaktusus, tai dar nemačiau jokių vabaliukų, bet norėčiau žinoti ateičiai... unsure.gif
Esu naujokė kaktusų auginime, tad dar nelabai gaudausi... Patarkit. ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 16, 22:32)
As ir noreciau suzinot tikslias veisles ziemojanciu lauke opuntiju. Nagi profes  mirksiukas.gif

Prasom viena auginu mirksiukas.gif
http://vysniauskugel....php?g=23&pg=28
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 06 17, 12:52)

Ar ta auginama yra pirkta iš manęs? g.gif Jei taip, tai labai įdomu kaip sekasi auginti, kiek užaugo? mirksiukas.gif
Atsakyti

Kuria tu augini?Raudonais ziedais?
Atsakyti
user posted image

ilgai lauktas ziedelis wub.gif
user posted image
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 06 17, 17:08)
ilgai lauktas ziedelis wub.gif

Labai grazus ziedelis wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2009 06 17, 12:02)
Ar ta auginama yra pirkta iš manęs? g.gif Jei taip, tai labai įdomu kaip sekasi auginti, kiek užaugo?  mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif
Per ziema tai toks nulepes sugriuves vos ne kaip kosyte o paskui pavasari kaip pradejo pustis zaliuoti taip grazu wub.gif
Ne pas mane geltonas 4u.gif
Bet sakiau reiks bandyti is Vysniausku isigyti ir kitokiu spalvu thumbup.gif
Atsakyti

Turbut labai sausoj vietoj pasodinta? gal gali nuotkinti dabartini vaizdeli? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Laivite @ 2009 06 17, 22:07)
drinks_cheers.gif
Per ziema tai toks nulepes  sugriuves vos ne kaip kosyte o paskui pavasari kaip pradejo pustis zaliuoti taip grazu  wub.gif
Ne pas mane geltonas  4u.gif
Bet sakiau reiks bandyti is Vysniausku isigyti ir kitokiu spalvu  thumbup.gif

Na žiemą tikrai jie atrodo baisiai schmoll.gif pirmais metais stebėdama jį žiemą, maniau, kad tikros nesąmonės tie žieminiai kaktusai, gerai, kad neišmečiau pavasarį, bet atšilus irgi kai pradėjo augti doh.gif džiaugiuosi, kad jūsiškis sėkmingai išgyveno žiemą ir linkiu sulaukti žiedų thumbup.gif
Atsakyti