Tina, baisios baisios tos opuncijos. Saridone, tu akmenuku tikrai nesodink su kitais- akmenelius butinai tik molini puoduka. As ju nepastebejau is pradziu. O kas jie tai negaliu pasakyti.
O uz ta nuotrauka labai aciu, nu bet vistiek neatpazinau kas.
Turiu kažką panašaus į šį aloe (tiksliau, atrodo lyg ir taip pat, tik ši foto iš interneto):
Kartu su kaktusais lauke gauna popietinės saulės. Bet gal šį augalą kaip tik reikia slėpti nuo saulės? Senieji apatiniai lapai paraudę ir minkšti, o iš vidurio priaugę naujų gražių žalių lapelių. Be to pastebėjau šonuose 3 tupinčius vaikus Tai nesuprantu patinka jam taip, ar ne
Alijošiniams reikia daug šviesos,bet aš asmeniškai tokį aloe Aristata laikau labiau pavėsingoje vietoje,tada jis neblunka,neapvysta,atrodo sveikai sodriai žalios spalvos
visvien nieko nesimato tokie raudoni smulkūs lapukai ir žiedeliai kažkokie buvo, bet jau nudžiuvę jei kada turėsiu rankose fotiką, būtinai parodysiu kokybiškesnį vaizdelį
Alijošiniams reikia daug šviesos,bet aš asmeniškai tokį aloe Aristata laikau labiau pavėsingoje vietoje,tada jis neblunka,neapvysta,atrodo sveikai sodriai žalios spalvos
Ačiū už atsakymą bandysiu saulėtom dienom keletą savaičių nedideliame pavėsyje palaikyti
Vakar norejau paziuret pro langa ir vos akies su ta MB numyleta opuntija neissiduriau Dieve, kazkada gi jos man baisiai patiko lauke visai kas kita, lauke bent jau prazysta, nes ziedai ju grazus.