Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

Tai taip nusiskyniau didizuli augala su vaikais su ziedais ir cia pusei gimines ji isdalinau,kadangi prazydo maniskis,dabar visos laukia,gal ir pas jas zydes. biggrin.gif
Atsakyti
Mano naujokai blush2.gif

user posted image user posted image

O sakykit Italijoj yra laukinių kaktusų? Vasarą važiuosiu į stovyklą joje tai susidomėjau, kad gal parsiveščiau blush2.gif dar aprašyme parašyta, kad ekskursija į Slovakijos Žemųjų Tatrų nacionalinį parką. Tai čia tas kur Crassula važiuoja? bigsmile.gif
Atsakyti
Yra ir Italijoje,as buvau Venezijoje,tai ten yra kaktusu.Jie auga paprastai plantacijomis niekieno.Bet as buvau kaimeliuose,o didmiesciuose nezinau kaip ten su kaktusais.
Atsakyti
QUOTE(JuzTea @ 2009 06 20, 15:48)

O sakykit Italijoj yra laukinių kaktusų? Vasarą važiuosiu į stovyklą joje tai susidomėjau, kad gal parsiveščiau blush2.gif dar aprašyme parašyta, kad ekskursija į Slovakijos Žemųjų Tatrų nacionalinį parką. Tai čia tas kur Crassula važiuoja? bigsmile.gif

Tik pirstines nepamirsk mirksiukas.gif ,lauksim sugriztant. bigsmile.gif Mums lauktuviu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2009 06 20, 19:32)
Tik pirstines nepamirsk mirksiukas.gif ,lauksim sugriztant. bigsmile.gif Mums lauktuviu  ax.gif

Butinai ok.gif bet dar negreit.. Dar mėnesis ir 10 dienų rolleyes.gif
Atsakyti
As saviski kai skyniau,tai laiminga kaktusas be spygliu,grazus didelis.O jis velniukstis su uzsleptais mazyciais spygliukais,ilgai vargau kol is ranku isskabinejau spyglius. biggrin.gif Ku pasienije stabdydavo ir liepdavo atidaryti bagazine,vyrui tik sakydavau neliesk kaktuso,lai muitininkai patys tikrina. biggrin.gif
Atsakyti
Ooo taip, opuncijų spyglių džiaugsmo ir aš turėjau doh.gif reikia nueit pas Crassulą į foto albumą pažiūrėt Tatrų rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 20, 14:42)
Va pasodinau viena lapa,o jis prazydo.[img]

Opuntia vulgaris tongue.gif

QUOTE(JuzTea @ 2009 06 20, 15:48)

Yra yra. Tu paciu opuntiju plantacijos biggrin.gif Crassula egzotiskesniais keliais klajoja - Tenerifej. As kai buvau Tatruose, kaktusu neaptikau smile.gif
Atsakyti
skaitau tema, ziurineju nuotraukas, taip grazu daros, tik nezinau kodel mano kaktusai niekada nezydi, turiu ju virs tuzino, jau penkti metai eina ir nieko, turiu viena is meksikos parvezta, irgi kalnuose drauge nuskyne.
turiu tik viena, kaip man atrodo, kaktusa kuris zydi smile.gif smile.gif
pas visus matau kaip sakos krenta, o pas man i virsu auga

user posted image

user posted image

sitam visi lapiukai nukrito verysad.gif
user posted image

sito, sena nuotrauka, jam labai pas mane patiko, uzaugo didesnis uz vazona, teko persodint, tada nurudavo apacia ir supuvo
user posted image

sitas visai juokingai augo, koki pasodinau toki ir ismeciau, neuzaugo ne per nago juodyma, per visus metus ne vienos saknytes neisleido
user posted image

o apie sita augala ir man daug mysliu kyla, juodavo lapai ir krito, galiausiai kote skyle atsirado
http://images49.fotk...SNV32310-vi.jpg

nesiseka man su tais kaktusais verysad.gif verysad.gif verysad.gif
Atsakyti
Svajos,nesiseka ir man su kaktusais. 4u.gif
Mergaites parase pavadinima,dabar zinosiu ka parsiveziau is uzsienio. bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Tina* @ 2009 06 21, 01:09)
Yra yra. Tu paciu opuntiju plantacijos  biggrin.gif Crassula egzotiskesniais keliais klajoja - Tenerifej. As kai buvau Tatruose, kaktusu neaptikau  smile.gif

Aha, matau jau kad nėra, bet kalnų grožis wub.gif Italijoj apsiskabysiu tada ko rasiu rolleyes.gif šiandien gymno žiedas niekaip neišsiperėjo nors tiek saulės buvo daug unsure.gif
Papildyta:
Ar tai erkė? fear.gif fear.gif fear.gif

user posted image user posted image
Atsakyti
JuzTea, taip, tai erkutes, oi kiek jos man nervu prigadino ..
Atsakyti