Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

QUOTE(elitarai @ 2009 06 17, 18:08)

ilgai lauktas ziedelis wub.gif

labai grazu wub.gif noreciau ir as tokios spalvos blush2.gif
Atsakyti
Vaikiukais aplipes,kodel gi ne?galeciau duoti smile.gif ,negaila.
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2009 06 18, 09:16)
Na žiemą tikrai jie atrodo baisiai  schmoll.gif pirmais metais stebėdama jį žiemą, maniau, kad tikros nesąmonės tie žieminiai kaktusai, gerai, kad neišmečiau pavasarį, bet atšilus irgi kai pradėjo augti  doh.gif džiaugiuosi, kad jūsiškis sėkmingai išgyveno žiemą ir linkiu sulaukti žiedų  thumbup.gif
Jeigu teisingai supratau,tai cia Jusu puslapis
http://vysniauskugel....php?g=23&pg=28 O is kur gaunate/perkate kaktusus,ar auginate is seklu?Kiek metu auginate kaktusus lauke,kiek turite skirtingu rusiu,kokia rusis yra atsparesne musu klimato salygom?Ar turite kitu lauke auganciu kaktusu(ne Opunciju)? rolleyes.gif Wau, kiek uzdaviau klausimu blush2.gif
Atsakyti
2009-01-25

user posted image
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2009 06 18, 14:57)
http://vysniauskugel....php?g=23&pg=28 O is kur gaunate/perkate kaktusus,ar auginate is seklu?Kiek metu auginate kaktusus lauke,kiek turite skirtingu rusiu,kokia rusis yra atsparesne musu klimato salygom?Ar turite kitu lauke auganciu kaktusu(ne Opunciju)?  rolleyes.gif  Wau, kiek uzdaviau klausimu  blush2.gif

Jei tai Astersitos puslapis- tai priimkit mano nuosirdu susizavejima, sveikinima ir viska viska--- tiek puikiu augalu!!!!

O del opunciju. Pagalvoju kartais- na taip labai butu pagal mano specilizacija auginti jas. Bet kai prisimenu, tai kas is uzauga pietuose--- esu linkusi joms zemes kieme neskirti ir dziaugtis, kad kieme auga berzas. Jau cia net nezinau kas vercia zmones del ju eit is proto...
Bet va echinocereusu ziemojanciu lauke begaliniai noriu.
Atsakyti
Va čia ir bus mano bėda doh.gif doh.gif doh.gif Aš turėjau žiemojančią opunciją vazoniuke, ji man per žiem tokia suglebus buvo ir aš išmečiau, ens galvojau, kad mirė verysad.gif tiksliau pavasrį nuskabiau visas ausis ir tik kelmas liko.. Dar ir dabar turiu tą vazoniuką doh.gif Padėsiu lauke po lietum, gal išaugs kas po pusės metų sausros lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rimusia @ 2009 06 18, 13:57)
http://vysniauskugel....php?g=23&pg=28 O is kur gaunate/perkate kaktusus,ar auginate is seklu?Kiek metu auginate kaktusus lauke,kiek turite skirtingu rusiu,kokia rusis yra atsparesne musu klimato salygom?Ar turite kitu lauke auganciu kaktusu(ne Opunciju)?  rolleyes.gif  Wau, kiek uzdaviau klausimu  blush2.gif

QUOTE(Crassula @ 2009 06 18, 16:30)
Jei tai Astersitos puslapis- tai priimkit mano nuosirdu susizavejima, sveikinima ir viska viska--- tiek puikiu augalu!!!!

O del opunciju. Pagalvoju kartais- na taip labai butu pagal mano specilizacija auginti jas. Bet kai prisimenu, tai kas is uzauga pietuose--- esu linkusi joms zemes kieme neskirti ir dziaugtis, kad kieme auga berzas. Jau cia net nezinau kas vercia zmones del ju eit is proto...
Bet va echinocereusu ziemojanciu lauke begaliniai noriu.

Oi ne, ne mergaitės doh.gif blush2.gif tas puslapis tikrai ne mano ir man iki Vyšniauskų toli kaip iki dangaus doh.gif Laivite iš manęs pirko vieną opunciją, o iš Vyšniauskų kaip supratau nori dar kitos rūšies įsigyti mirksiukas.gif Tai va ir išrišau detektyvą lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2009 06 18, 16:56)
Oi ne, ne mergaitės  doh.gif  blush2.gif tas puslapis tikrai ne mano ir man iki Vyšniauskų toli kaip iki dangaus  doh.gif Laivite iš manęs pirko vieną opunciją, o iš Vyšniauskų kaip supratau nori dar kitos rūšies įsigyti  mirksiukas.gif Tai va ir išrišau detektyvą  lotuliukas.gif

Oi net nepagalvojau kad cia taip gausis doh.gif
Atsiprasau uz suklaidinima 4u.gif
Bet Astersita viska isaiskino mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(Astersita @ 2009 06 18, 18:56)
Oi ne, ne mergaitės  doh.gif  blush2.gif tas puslapis tikrai ne mano ir man iki Vyšniauskų toli kaip iki dangaus  doh.gif Laivite iš manęs pirko vieną opunciją, o iš Vyšniauskų kaip supratau nori dar kitos rūšies įsigyti  mirksiukas.gif Tai va ir išrišau detektyvą  lotuliukas.gif

Kaip gaila, kad ne.
Nu, nieko- vysniauskienemis negimstama, o tampama, taip , kad viskas pries aky !!!!
Atsakyti
O as dar desietka klausymu norejau uzduoti verysad.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 06 18, 18:17)
Kaip gaila, kad ne.
Nu, nieko- vysniauskienemis negimstama, o tampama, taip , kad viskas pries aky !!!!

QUOTE(rimusia @ 2009 06 18, 20:56)
O as dar desietka klausymu norejau uzduoti  verysad.gif

Ačiū Crassula už puikius žodžius, stengiamės pagal galimybes thumbup.gif mirksiukas.gif
rimusia, jei tik galėčiau, tai mielai atsakyčiau ir į šimtą, bet nelabai jau daug teišmanau ir pati blush2.gif Auginu šias opuncijas keletą metų, jos tikrai išgyvena mūsų šaltas ir šlapias žiemas,be jokių dangstymų ar kokių kitų priemonių...Tik žiemą atrodo kaip sušalusi, sukiužusi drebučių masė, negali patikėti, kad tik sušilus ji kaip niekur nieko vėl pakyla ir pradeda augti mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(elitarai @ 2009 06 18, 13:13)
Vaikiukais aplipes,kodel gi ne?galeciau duoti smile.gif ,negaila.

bigsmile.gif o kur tu gyveni? ax.gif kazin kaktusus pastu siusti galima? lotuliukas.gif
Atsakyti