Astersita, nufotkink kaip jos dabar, siuo metu, atrodo?
QUOTE(meda22 @ 2009 06 18, 19:47)
As ne LT,bet rugsejy busiu,ir Kaune tarp kitko,tad primink apie save ir be problemu.(tas kaktusas LT)kaktusai per 2 namus

QUOTE(Tina* @ 2009 06 19, 00:03)
Astersita, nufotkink kaip jos dabar, siuo metu, atrodo?
Galėsiu nufotkinti, bet maniškės dabar labai prastos

As tai negaliu nufotkinti nes dabar iskasiau i vazona nes vyksta aplinkos tvarkymas
Bet vienu zodziu tikrai gerai isgyveno tik gaila nepadariau nuotrauku kaip graziai atrodo ziema kai sniego prisnigta o kaktusiuko ausys kyso

Bet vienu zodziu tikrai gerai isgyveno tik gaila nepadariau nuotrauku kaip graziai atrodo ziema kai sniego prisnigta o kaktusiuko ausys kyso

QUOTE(Astersita @ 2009 06 19, 07:26)
Galėsiu nufotkinti, bet maniškės dabar labai prastos
Pasodintos žemoje vietoje, o šią vasarą nuolat pliaupia lietus, tai pagal žemę vos nenupuvusios, bet naujas "ausytes" leidžia
Ruošiuosi persodinti kur sausiau...

suintrigavot, gal pamenat prieš metus siuntėt man į Kauną opunciją - ji ne žieminė kartais?

QUOTE(pabirze @ 2009 06 19, 10:55)
suintrigavot, gal pamenat prieš metus siuntėt man į Kauną opunciją - ji ne žieminė kartais?
Neskiriu jų 

Na ne

Reik gal man vienas "ausis" istremti i kiema vasarai

Dar daugiau prazydo barbata
[attachmentid=179656]
[attachmentid=179656]
Koks grazus augalas.
As parsiveziau is Bosnijos in Hercogovina,nuo kalno nusiskynusi kazkoki kaktusa,pasodinau i savo darza ir pamirsau.Vakar nuejau paziureti,o jis zydi graziu geltonu ziedu,net aiktelejau is nuostabos.Dabar ne nezinau ar augalas yra prigijes,ar cia ziedas dar zydi maitindamasis is kaktuso.
As parsiveziau is Bosnijos in Hercogovina,nuo kalno nusiskynusi kazkoki kaktusa,pasodinau i savo darza ir pamirsau.Vakar nuejau paziureti,o jis zydi graziu geltonu ziedu,net aiktelejau is nuostabos.Dabar ne nezinau ar augalas yra prigijes,ar cia ziedas dar zydi maitindamasis is kaktuso.

Koks grazuolis
Turbut nusiskynet su ziedo uzuomazga ir dabar gaves dregmes prazydo

Turbut nusiskynet su ziedo uzuomazga ir dabar gaves dregmes prazydo