Įkraunama...
Įkraunama...

Kaktusai ir sukulentai

O stai mano graptopetalum, vis neturiu laiko parodyt.
[attachmentid=178482]

Nuostabus ziedai blink.gif
Atsakyti
QUOTE(elle @ 2009 06 02, 20:22)
Čekiukai puikūs, tik kažkaip man vieno trūksta, gal kur pas man pasimetė  rolleyes.gif

man irgi vieno trūksta, o kažkam mačiau Kaktusinė net monetų vietoj augaliukų įdėjus....
Atsakyti
QUOTE(agniren_& @ 2009 06 03, 13:44)
jetau, kaip grazu thumbup.gif  thumbup.gif  kas per auginimo ypatumai? kaip ziema?kodel mano nezydi doh.gif  g.gif

Kad lyg ir nera ypatumu unsure.gif smile.gif nebent tai, kad name ziema klimatas skiriasi nuo perkaitintu butu daugiabuciuose, pas mus visad temperatura nevirsijo 20 laipsniu, o prie lango gal dar vesiau. Oras nebuna taip stipriai issausejes.
Atsakyti
QUOTE(Oli_vija @ 2009 06 03, 15:01)
man irgi vieno trūksta, o kažkam mačiau Kaktusinė net monetų vietoj augaliukų  įdėjus....

Dėkoju už tai kad kaktusai vis tik surado mane.

Dabar reiks keliaut actaros pirkt. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Canaria @ 2009 06 03, 15:09)
Padėkite, turiu problemą  smile.gif  Gavau pasodintas dvi haworthias ir nutiko bėda - nupuvo šaknys. Ištraukiau aš jas iš vazonų, nupjoviau puvinį ir taip uždėjau ant žemių, nes nežinau ką daryti toliau. Teko pjauti iki pat lapų pradžios, taigi liko išvis be šaknų. Gal nuskabdyti kažkiek tų lapų iš apačios, kad gautųsi bent jau kažkoks kotukas? Kol kas nufotografuoti negaliu, šią savaitę neturėsiu fotoaparato  verysad.gif

Labas!!!!

Havortijos naturaliomis salygomis nusipudo saknis. Taip pat ir ant musu palangiu - vasaros pradzioje-- ( manosios ivairiu metu vasara- ir pradzioje, ir i gala) nusipudo saknis. Augintojai jas net rekomeduoja persaknindinti karta i sezona.

O isaknindinti taip-- smelingas zemiu misinis- i ji patupdoma grazuole- ir koookia savaitele kita- ji yra po kokius 4 kartus apipurskinejma vandeniu. Po savaites palieti. Sekmes!!!

Del ceko kaktusu ir pinigu- merginos, as pvz. sumokejau maziau, negu tikejaus. Juolab, kad sitam cekui mokejome ir anksciau uz tuos kuriu nera.
Neuzmirskit- pavedimai, siuntymai- galiausiai ir talonelis i stoti nuvaziuotiir pasiusti kainuoja.
O kad negaunat "einamu" augalu- tai merginos, ugdykites orginalu skoni lotuliukas.gif blink.gif unsure.gif mirksiukas.gif
Va, matot- uzsimaniau echinoceeusu- ir negavau. Matyt ispirko visi gudruoliai. Reikejo uzsisakyti 10 obregoniju biggrin.gif
Bet siaip, tai jauciasi jo dosni ranka- praejusiais metais daug idejo po du, o siemet--po du nebuvo, bet vietoj 6 echinocereusu gavau 15 kuriu nesitikejo doh.gif

Atsakyti
[quote=Tina*,2009 06 03, 09:13]

O stai mano graptopetalum, vis neturiu laiko parodyt.
[attachmentid=178482]
Tina žiedai nuostabūs,dar neteko matyti niekur tokių.Gal kada dauginsi... flirt.gif
Atsakyti
O man visus idejo, kuriu norejau smile.gif Tik pastininkas musu siuntini biski suplojes buvo matyt tongue.gif nes kai kurie tokie supresuoti biski, bet kaktusai gajus, atsistatys lotuliukas.gif actaroj jau issimaude, dabar dziovinasi.

O uzsisakiau as 3 echinocereusus, lobivia, matucana, 2 mediolobivias, neoporteria, obregonia ir 2 ariocarpusus. Kaip minejau - viskas ispildyta smile.gif
Atsakyti
OOOO man echinocereusai liiiks neišsipildziusia svajone verysad.gif verysad.gif verysad.gif

Nu, nebegaliu- gera -susisodini ir toooooks kaifas. Nu, nepykit-- as dar kokius 6 kartus apie kaifa parašysiu lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(RasiukasR @ 2009 06 03, 22:43)
Tina žiedai nuostabūs,dar neteko matyti niekur tokių.Gal kada dauginsi... flirt.gif

Kolkas yra tik viena skrotele, is kurios ir zydi.

Crassula, ar patiko sukulentai? Nieko nesakei, gal tau ju net nereikejo blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 06 03, 21:55)
Labas!!!!

Havortijos naturaliomis salygomis nusipudo saknis. Taip pat ir ant musu palangiu - vasaros pradzioje-- ( manosios ivairiu metu vasara- ir pradzioje, ir i gala) nusipudo saknis. Augintojai jas net rekomeduoja persaknindinti karta i sezona.

O isaknindinti taip-- smelingas zemiu misinis- i ji patupdoma grazuole- ir koookia savaitele kita- ji yra po kokius 4 kartus apipurskinejma vandeniu. Po savaites palieti. Sekmes!!!

Labai ačiū už atsakymą 4u.gif Neteko man dar tokio dalyko girdėti blink.gif Buvo pora atžalų tokių nedidukių - jos neišgyveno, o didžiosios dvi liko. Naudosiuos patarimu, tikiuosi šios dvi liks gyvos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Crassula @ 2009 06 04, 08:14)
Nu, nebegaliu- gera -susisodini ir toooooks kaifas. Nu, nepykit-- as dar kokius 6 kartus apie kaifa parašysiu lotuliukas.gif  lotuliukas.gif

Va kaifas pasisodinus, tai tikrai toks nerealus biggrin.gif vaikštau ratais apie tuos vazonus ir grožiuosi... O kad mažai nepasirodytų, vakar dar maximoj nutvėriau Gymnocalycium Saglione, tokio dar neturėjau, tai dabar jau visai "apsipatenkinus" esu biggrin.gif
Atsakyti
Tina, labai labai aciu!!!!!
Tikrai patiko!!!! Labai atsiprasau, kad tokia nemandagi--- siuo metu pas mane kose galvoje. Nerandu savyje ramumo-- cia taip atsitinka, kai dukryte apserga.

Cia prakalineju, bet kainos net nerasau-- nes tik del paveiksliuko:
user posted image
Atsakyti