Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

QUOTE(AveM @ 2009 06 16, 11:04)
Jei bus tokia vasara,tai ir darzoviu neturesim.Tiek saltos naktys,kad ne tik augalai neauga,bet ir visagale zole stovi vietoje. doh.gif

Nu pas mus žolę spėk pjaut doh.gif .Bet šilumos tikrai trūksta.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 16, 10:04)
Jei bus tokia vasara,tai ir darzoviu neturesim.Tiek saltos naktys,kad ne tik augalai neauga,bet ir visagale zole stovi vietoje. doh.gif

Oi, neduok Dieve doh.gif Nors mano pasodintos kelios cukinijos nupuvo verysad.gif is naujo seklytes pasejau... taip dziaugiausi lietumi, o dabar laukiu saules doh.gif
Atsakyti
o mane užkniso ridikėliai.. jau dantis skauda nuo valgymo... ir kartoki jie pasitaikė.. auginau šiltnamyje, tai gal kiek rečiau laisčiau, nes susėjus tarp pomidorų buvau..
ir kuo tie ridikėliai pasižymi, kad juos ten pasėjau doh.gif lotuliukas.gif
ir dar pasėjau laugh.gif lauke, šiltnamy..
Papildyta:
QUOTE(Vessta @ 2009 06 09, 17:58)
pas mane irgi keturi lapai violetavi pasidare, bet nauji tai zali. g.gif

o gal tai tiesiog tokia jų rūšis, veislė? pirkau inetu kopūstų sėklų, atsiuntė ir foto.. tai ten kaip tik žali kopūstai su filetavom "siūlėm".. bet taip ir nepasėjau aš tų kopūstų unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(be rėmų @ 2009 06 07, 11:31)
Prisiodinau anksčiausiai žirnių, gal balandžio vidury, dar burokėlių ir nenuravėjau, jau ruošiausi, vis ruošiausi... Nagi, nuėjo vyras, su žoliapjove lotuliukas.gif Visus žirnius nušniojo doh.gif  biggrin.gif  rolleyes.gif Ir niekaip neina įtikinti, kad kalčiausias čia jis unsure.gif

bigsmile.gif tai ir nekaltink.. žmogus aplinką sutvarkė.
Tačiau.. nu pikta būtų ir man..

QUOTE(polonia @ 2009 06 07, 20:23)
Sveikos kolegos, kaip su sparaginemis pupelemis, ar dar nevelu seti? Pavelavau...

nepavėlavai, nea. Šparaginėm pupelėm nuo sėjos užtenka maždaug 55 dienų.. tai nuo dabar dar du derlius galima paimti. Tik pirmyn. Aš taip darau. Sukonservuoju vieną partiją, po to laukiu kitos..
nukasam tulpes, ir ton vieton sėju pupeles.. po to sodinu tulpes.. nu ne moksliškai čia, nepailsi dirva, bet man tuščia vieta nesimėto.
Atsakyti
Eksperimentas biggrin.gif Nors galvoju, kad gal apmulčiuoti ir kitą lysvės pusę biggrin.gif

user posted image

user posted image
Atsakyti
Išretinus morkas, jas patariama barstyti maltais juodaisiais pipirais blink.gif kad kenkėjai nepultų ax.gif
visai gudrus patarimas!
Atsakyti
Ar ne per brangios bus morkos,jei pipirais barstyti lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 19, 19:51)
Ar ne per brangios bus morkos,jei pipirais barstyti lotuliukas.gif

lotuliukas.gif brangokos, čia gal labiau taikytina nedaug jų auginantiems blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 06 18, 10:11)
Eksperimentas  biggrin.gif Nors galvoju, kad gal apmulčiuoti ir kitą lysvės pusę  biggrin.gif

user posted image

user posted image

ADA,ar kartais su nupjauta vejos zolia mulciavai,atrodo neblogai g.gif
Atsakyti
Mano darzoves sudyge visos graziai,bet kadangi nakti buvo net salnos,tai pakando kelis darzoviu lapus.Manau,kad dar issilaikys,nes agurku sirdeles gyvos,til lapai kur prie zemes buvo,tie pasalo.
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 19, 20:33)
ADA,ar kartais su nupjauta vejos zolia mulciavai,atrodo neblogai g.gif

Taip. Kurią išgrėbojom iš vejos blush2.gif
Šiandien taip apmulčiavau ir ratą apie medelius ax.gif
Atsakyti
QUOTE(ADA @ 2009 06 19, 21:44)
Taip. Kurią išgrėbojom iš vejos  blush2.gif
Šiandien taip apmulčiavau ir ratą apie medelius ax.gif

Medelius storai geriausia,o šaknys,ten kur šakos.ten ir reikia mulčiuoti.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 19, 21:35)
Mano darzoves sudyge visos graziai,bet kadangi nakti buvo net salnos,tai pakando kelis darzoviu lapus.Manau,kad dar issilaikys,nes agurku sirdeles gyvos,til lapai kur prie zemes buvo,tie pasalo.

Tai sianakt buvo salna? g.gif
Atsakyti