Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

Ne sia praeita nakti pas mane ryte zole visa buvo balta. doh.gif
Atsakyti
Kaip kopustai pas jus auga,pernai turejau labai daug,ir prisiraugus buvau,siemet jauciu kad pirkti reikes ,stovi kaip nusauti biggrin.gif
Atsakyti
Kol as gostroliavau po uzsieni ,mama kovojo su mano kopustu grauzikais.Taip buvo uzpuole kazkokios museles,kad vos isgelbejo.Dabar jau tokie visai neblogi,tai maciau kirminai nuo baltu drugeliu jau grauzia.Nezinau kaip bus su kopustais.
Atsakyti
O mano ankstyvi-grazuoliai,guzes tik suka smile.gif tik 10vnt.pasisodinau,nes nelabai jau tuos kopustelius mes megstam..o velyvuju tai isvis nesodinu-neraugiam schmoll.gif nusiperkam kokius 3 kartus per ziema ir viskas ax.gif
Atsakyti
As tai ankstyvuosius megstu marinuoti,greitam valgymui.
Atsakyti
O as esu kopustine,tiek sviezus tiek rauginti lotuliukas.gif , MB tik rauginti,todel daug sodinu ,pasidalinu su draugais bigsmile.gif
Atsakyti
mano kopustai grazus smile.gif pfu pfu nei kirminai puola nei ka g.gif kai sodinau ziurejau kad nepustu "kirmininis vejas" tai ramu dar, kaip toliau nzn, ravedama zemiu ant kotu uzvariau daugiau
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 20, 20:22)
O as esu kopustine,tiek sviezus tiek rauginti lotuliukas.gif , MB tik rauginti,todel daug sodinu ,pasidalinu su draugais bigsmile.gif

ooo, kopūstinukė drinks_cheers.gif aš irgi - tiek brokoliai, tiek kalafiorai, tiek paprasti gūžiniai kopūstai taaaaip man tinka, kad.... bigsmile.gif drinks_cheers.gif

Nusipirkau turguj brokolių daigų, gal sulauksiu derliaus ax.gif savų nespėjau pasėti doh.gif
Atsakyti
Aš ir kpūstus labai mėgstu... ypač žiedinius. Tik šiemet neturėsiu, matyt, jų schmoll.gif Pirkau turguje daigus (mano neišsilaikė verysad.gif ), bet irgi kažkokie silpnučiai, palei žemę lapus auginasi unsure.gif Gal aš per greitai noriu?
O ankstyvieji gūžiniai (tpfu tpfu tpfu) galvutes suka biggrin.gif
Atsakyti
As tai sodinu daugiau ankstyvuosius,megstu pamarinuotus juos.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 06 21, 10:42)
Aš ir kpūstus labai mėgstu... ypač žiedinius. Tik šiemet neturėsiu, matyt, jų  schmoll.gif  Pirkau turguje daigus (mano neišsilaikė verysad.gif ), bet irgi kažkokie silpnučiai, palei žemę lapus auginasi unsure.gif  Gal aš per greitai noriu?
O ankstyvieji gūžiniai (tpfu tpfu tpfu) galvutes suka biggrin.gif

nebijok, dar žiedinukai sustiprės, nes aš pernai galvojau, kad tik lapus valgysiu lotuliukas.gif o jau ruduo beveik buvo g.gif ir galvytes staigiai, netikėtai iškišo bigsmile.gif nelikau tuščiomis ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 21, 15:03)
nebijok, dar žiedinukai sustiprės, nes aš pernai galvojau, kad tik lapus valgysiu  lotuliukas.gif  o jau ruduo beveik buvo  g.gif  ir galvytes staigiai, netikėtai iškišo  bigsmile.gif  nelikau tuščiomis  ax.gif

drinks_cheers.gif aišku, dar spės sustiprėt ir viskas bus gerai drinks_cheers.gif
Mano žiediniai pačios sėti, labai gražūs (šaltų naktų neišsigando tfu tfu tfu), bet dar tik auga, žydėt juk jiems dar ankstoka ax.gif
Atsakyti