Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

QUOTE(AveM @ 2009 06 22, 16:30)
Mano bulves sernai nusikase. verysad.gif

joooo.. negerai.. mano tėvai kasnakt išveda šunį prie bulvių lauko. Tai tas skalija kiaurą naktį. Bet bulvės nenukastos.. tfu 3x.

kaip gražu, kai šerniokai šeimomis laksto wub.gif man gražu wub.gif bet po svetimus bulvių laukus
Atsakyti
Mielosios paaiskinkit jus man ka tas mulciavimas duoda ir kaip ruosti pelenu "skanesta"?
Atsakyti
Ir dar, gal kuri auginat Pekino kopustus? As jau pasisejau ir po keliu dienu pasistiebe neblogai i virsu, kaip, kada ir i kokia zeme juos kist?
Atsakyti
Pelenais,tai as barstau paprastai.nors dabar jau svogunus reikes palieti,vien barstymo nepakanka,pradejo geltonuoti.As tai ant kibiro vandens ismaisysiu pora saukstu pelenu.
Teko vienais metais auginti pekino kopustus,tai sodinau paprastai kaip visus,tik po to kai prasideda formuotis galva aprisdavau celofaniniu maiseliu.
Papildyta:
Sernai su seimomis tikrai labai graziai atrodo,bet tik kaimyno javuose,o ne mano bulvese. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(irutinka @ 2009 06 23, 23:42)
Mielosios paaiskinkit jus man ka tas mulciavimas duoda ?

mulčiavimas, na ir dar čia 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *saulašarė*: 24 birželio 2009 - 08:56
As siemet taip ir nesuspejau savo darzoviu apmulciuoti. ax.gif
Atsakyti
As laisciau pries dvi savaites,lyg pagerejo ,dabar vel atrodo gelsta g.gif,gal tik man taip atrodo,bet kirminuku nera schmoll.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 24 birželio 2009 - 10:11
QUOTE(naitas @ 2009 06 23, 22:01)

kaip gražu, kai šerniokai šeimomis laksto  wub.gif  man gražu  wub.gif  bet po svetimus bulvių laukus

QUOTE(AveM @ 2009 06 24, 07:55)

Sernai su seimomis tikrai labai graziai atrodo,bet tik kaimyno javuose,o ne mano bulvese. biggrin.gif

koks lietuviškas požiūris lotuliukas.gif
lithuania.gif
Atsakyti
Taip as tikra lietuve.tik velniai griebtu sernai nesilaiko lietuvisku paprociu. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 24, 13:50)
Taip as tikra lietuve.tik velniai griebtu sernai nesilaiko lietuvisku paprociu. biggrin.gif

Jau šernai tai tikrai lietuviški, eina ne į savo mišką knisti šaknelių, o į kaimyno bulvių lauką, t.y., pas tave lotuliukas.gif thumbup.gif ot šernėkai lotuliukas.gif doh.gif
Atsakyti
Bliambacki,buvau darze,purenau kalbinau darzoves biggrin.gif kad greiciau augtu,kaip dave lietus ,tai vos suspejau i namus parlekti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 24, 16:45)
Bliambacki,buvau darze,purenau kalbinau darzoves biggrin.gif kad greiciau augtu,kaip dave lietus ,tai vos suspejau i namus parlekti. biggrin.gif

Dabar Kedainiu rajone rode per telika tvanas,nu sakes isplukdins visas darzoves zmonems bijau.gif
Atsakyti