As jau viena brokoliuka siandien nusilauziau
Ir zirniu ankstys jau nemazos.Agurkai tik labai jau nepatenkinti-per salta
Bulves greit zydes
Svogunai tai is proto eina-laiskai ilgi ilgi ir labai veslus.Va,pasigyriau
QUOTE(glossi @ 2009 06 25, 15:46)
As jau viena brokoliuka siandien nusilauziau
Ir zirniu ankstys jau nemazos.Agurkai tik labai jau nepatenkinti-per salta
Bulves greit zydes
Svogunai tai is proto eina-laiskai ilgi ilgi ir labai veslus.Va,pasigyriau 
O pas mane svogunai nekokie,ravejau ziuriu kirminukai balti ,reikia tikriausiai su kalio permanganatu palaistyti
Vai tai ne pas mane vieną ne koks daržas
Agurkai irgi tik dabar pradėjo dygti. Viskas, vakare agroplėvele vėl dengsiu. Ir burokėlių lapai kažkokie pageltę... Tik bulvės irgi jau žydi.
Papildyta:
Ir dar norėjau paklausti, kaip pas jus bazilikai auga? Kokioje žemėje? Praeitais metais pasėjau į durpes - sudygo nenoriai, augo silpni, bet po to kažkaip atsigavo.
Šiais metais pasisėjau į vazonėlius, persodinau vėl į tas durpes - neauga, nors tu ką...
Tai dar pasėjau į tokį pusiau smėlingą dirvožemį - sudygo, bet tokie jau mažučiai, taip neauga...
QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 25, 14:28)
prisikalbėjai
juokas juokais, bet kažkaip sunkiai šiemet su tais orais - lietus būtų neblogai, jei padoriai šilumos būtų, o dabar daržovėms nekas
Tik po 3 savaičių dabar dygsta agurkai, morkos, mangoldai
seniau savaitėlės užtekdavo, na 10-ies dienų
ojej, kol derliaus sulauksiu

juokas juokais, bet kažkaip sunkiai šiemet su tais orais - lietus būtų neblogai, jei padoriai šilumos būtų, o dabar daržovėms nekas
Tik po 3 savaičių dabar dygsta agurkai, morkos, mangoldai
QUOTE(satanele @ 2009 06 25, 14:37)
Papildyta:
Ir dar norėjau paklausti, kaip pas jus bazilikai auga? Kokioje žemėje? Praeitais metais pasėjau į durpes - sudygo nenoriai, augo silpni, bet po to kažkaip atsigavo.
Šiais metais pasisėjau į vazonėlius, persodinau vėl į tas durpes - neauga, nors tu ką...
Tai dar pasėjau į tokį pusiau smėlingą dirvožemį - sudygo, bet tokie jau mažučiai, taip neauga...
Mano burokeliai irgi bais vargani. Zirniai zydi, bulves irgi jau zydes.
Pagaliau mano ilgai laukti pastarnokai ir petrazoles auga
Galetu jau nebelyti
Papildyta:
Beje, mano bazilikai ir bais mazuciai ir vos keli tik issilaike.
Pagaliau mano ilgai laukti pastarnokai ir petrazoles auga
Galetu jau nebelyti
Papildyta:
Beje, mano bazilikai ir bais mazuciai ir vos keli tik issilaike.
QUOTE(Žuvelė @ 2009 06 25, 15:28)
Ir dar norėjau paklausti, kaip pas jus bazilikai auga?
Pas mane irgi maziukai. Ir ne visi sudygo
QUOTE(satanele @ 2009 06 25, 15:59)
O pas mane svogunai nekokie,ravejau ziuriu kirminukai balti ,reikia tikriausiai su kalio permanganatu palaistyti 
pradedantis darzininkas praso patarimo
kokiom proporcijom margancovke maisot ir nuo ko padeda ir kur liet
pelenais skaitau barstot, laistot
nuo ko jie gelbsti ir padeda ir ko tie pelenai, malku ?
QUOTE(AveM @ 2009 06 26, 22:52)
Margancovkes dedu ant kibiro vos galiuka saukstelio bijau nudeginti augalus,jinai padeda nuo baltuju kirminu.Pelenu sarma irgi ant kibito puse stiklines irgi gerai,kad negeltonuotu svogunai.Tik smulkios druskos tirpala ant kibiro sauksteli.laistau nuo kirminu visus augalus.
O aš pakapščiau ir radau tu baltų kirminukų,tai reiškia nuo ju gali geltonuoti svogūnai
QUOTE(AveM @ 2009 06 26, 23:02)
Perplesk svogunu kelis laiskus,paziurek ar tuose pageltusiuose laiskuose nera tu paciu baltu kirminu.Bet jei radai zemeje salia svogunu pilnai gali kenkti svogunu galvoms.Pasiruosk kalio permangonato su smulkia druska ir palaistyk,bus ramiau.
Žemėje yra,o perplėšus svoguno laiška nėra
Reikia temele pailiustruoti

tik morku su svogunais nenufotkinau
ai,kita karta.

tik morku su svogunais nenufotkinau
glossi, gražu pas tave