Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

As jau viena brokoliuka siandien nusilauziau tongue.gif Ir zirniu ankstys jau nemazos.Agurkai tik labai jau nepatenkinti-per salta doh.gif Bulves greit zydes ax.gif Svogunai tai is proto eina-laiskai ilgi ilgi ir labai veslus.Va,pasigyriau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(glossi @ 2009 06 25, 15:46)
As jau viena brokoliuka siandien nusilauziau  tongue.gif Ir zirniu ankstys jau nemazos.Agurkai tik labai jau nepatenkinti-per salta  doh.gif Bulves greit zydes  ax.gif Svogunai tai is proto eina-laiskai ilgi ilgi ir labai veslus.Va,pasigyriau  blush2.gif

O pas mane svogunai nekokie,ravejau ziuriu kirminukai balti ,reikia tikriausiai su kalio permanganatu palaistyti g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo satanele: 25 birželio 2009 - 14:59
Vai tai ne pas mane vieną ne koks daržas g.gif Agurkai irgi tik dabar pradėjo dygti. Viskas, vakare agroplėvele vėl dengsiu. Ir burokėlių lapai kažkokie pageltę... Tik bulvės irgi jau žydi.

QUOTE(mikuotuke @ 2009 06 25, 14:28)
prisikalbėjai  lotuliukas.gif  4u.gif
juokas juokais, bet kažkaip sunkiai šiemet su tais orais - lietus būtų neblogai, jei padoriai šilumos būtų, o dabar daržovėms nekas  schmoll.gif

Tik po 3 savaičių dabar dygsta agurkai, morkos, mangoldai  blink.gif  seniau savaitėlės užtekdavo, na 10-ies dienų  unsure.gif ojej, kol derliaus sulauksiu  doh.gif  schmoll.gif

QUOTE(satanele @ 2009 06 25, 14:37)
As pasiziuriu irverkt norisi,burokeliai ir tie kazkokie nususe schmoll.gif

Papildyta:
Ir dar norėjau paklausti, kaip pas jus bazilikai auga? Kokioje žemėje? Praeitais metais pasėjau į durpes - sudygo nenoriai, augo silpni, bet po to kažkaip atsigavo.
Šiais metais pasisėjau į vazonėlius, persodinau vėl į tas durpes - neauga, nors tu ką...
Tai dar pasėjau į tokį pusiau smėlingą dirvožemį - sudygo, bet tokie jau mažučiai, taip neauga...
Atsakyti
Mano burokeliai irgi bais vargani. Zirniai zydi, bulves irgi jau zydes.

Pagaliau mano ilgai laukti pastarnokai ir petrazoles auga bigsmile.gif
Galetu jau nebelyti schmoll.gif
Papildyta:
Beje, mano bazilikai ir bais mazuciai ir vos keli tik issilaike.
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 06 25, 15:28)
Ir dar norėjau paklausti, kaip pas jus bazilikai auga?

Pas mane irgi maziukai. Ir ne visi sudygo schmoll.gif Tai praeita savaitgali dar pasodinau...
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 06 25, 15:59)
O pas mane svogunai nekokie,ravejau ziuriu kirminukai balti ,reikia tikriausiai su kalio permanganatu palaistyti g.gif

pradedantis darzininkas praso patarimo biggrin.gif 4u.gif
kokiom proporcijom margancovke maisot ir nuo ko padeda ir kur liet g.gif ant kirminu ?
pelenais skaitau barstot, laistot smile.gif
nuo ko jie gelbsti ir padeda ir ko tie pelenai, malku ? ax.gif blush2.gif
Atsakyti
Margancovkes dedu ant kibiro vos galiuka saukstelio bijau nudeginti augalus,jinai padeda nuo baltuju kirminu.Pelenu sarma irgi ant kibito puse stiklines irgi gerai,kad negeltonuotu svogunai.Tik smulkios druskos tirpala ant kibiro sauksteli.laistau nuo kirminu visus augalus.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 26, 22:52)
Margancovkes dedu ant kibiro vos galiuka saukstelio bijau nudeginti augalus,jinai padeda nuo baltuju kirminu.Pelenu sarma irgi ant kibito puse stiklines irgi gerai,kad negeltonuotu svogunai.Tik smulkios druskos tirpala ant kibiro sauksteli.laistau nuo kirminu visus augalus.

O aš pakapščiau ir radau tu baltų kirminukų,tai reiškia nuo ju gali geltonuoti svogūnai g.gif
Atsakyti
Perplesk svogunu kelis laiskus,paziurek ar tuose pageltusiuose laiskuose nera tu paciu baltu kirminu.Bet jei radai zemeje salia svogunu pilnai gali kenkti svogunu galvoms.Pasiruosk kalio permangonato su smulkia druska ir palaistyk,bus ramiau.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 26, 23:02)
Perplesk svogunu kelis laiskus,paziurek ar tuose pageltusiuose laiskuose nera tu paciu baltu kirminu.Bet jei radai zemeje salia svogunu pilnai gali kenkti svogunu galvoms.Pasiruosk kalio permangonato su smulkia druska ir palaistyk,bus ramiau.

Žemėje yra,o perplėšus svoguno laiška nėra schmoll.gif
Atsakyti
Reikia temele pailiustruoti biggrin.gif
user posted image

user posted image

user posted image

tik morku su svogunais nenufotkinau g.gif ai,kita karta.
Atsakyti
glossi, gražu pas tave thumbup.gif
Atsakyti