Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

QUOTE(satanele @ 2009 06 24, 18:07)
Dabar Kedainiu rajone rode per telika tvanas,nu sakes isplukdins visas darzoves zmonems bijau.gif

na ten jau išplukdė tikrai visas doh.gif

Ar gali būt geltona cukinija ir geltonais lapais blink.gif nieks kits negeltonuoja tik cukinija g.gif
Atsakyti
QUOTE(pulina @ 2009 06 24, 21:13)
na ten jau išplukdė tikrai visas  doh.gif

Ar gali būt geltona cukinija ir geltonais lapais  blink.gif nieks kits negeltonuoja tik cukinija  g.gif

Nu geltona,tikrai su žaliais lapais biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 06 24, 21:21)
Nu geltona,tikrai su žaliais lapais  biggrin.gif

o tai ko jos tada džiūsta man g.gif kai tokie orai, ko čia norėt unsure.gif
Atsakyti
Na pas mus aciu Dievui tik truputi nulijo,nors irgi toks smarkus lietutis buvo.
Atsakyti
Pas mus dar nei lasiuko,manau nakti pratruks lotuliukas.gif
Atsakyti
Kai nuejau pas darzoves,tai grizau puse vienuoliktos.Dar truputi ir buciau su prozektoriumi ravejusi,taip faina darze po lietaus. ax.gif
Atsakyti
Oi kaip džiugu, kad ne aš viena apie savas daržoves svajoju 4u.gif
Registruojuosi į jūsų temelę smile.gif

Na, mano cukinijos irgi buvo pageltę. Taip nutiko, kai iš vazonėlio persodinau į daržą. Kodėl - nežinau... Bet tuos pageltusius lapus numetė ir dabar jau atsigavo bei krauna žiedus smile.gif

QUOTE(pulina @ 2009 06 24, 21:13)
na ten jau išplukdė tikrai visas  doh.gif

Ar gali būt geltona cukinija ir geltonais lapais  blink.gif nieks kits negeltonuoja tik cukinija  g.gif

Atsakyti
Mano irgi buvo apatiniai lapeliai pagelte,bet as juos nuskyniau,o kiti zaliuoja.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 24, 08:55)
Teko vienais metais auginti pekino kopustus,tai sodinau paprastai kaip visus,tik po to kai prasideda formuotis galva aprisdavau celofaniniu maiseliu.

ir mega_shok.gif jie ten neužduso? t.y. nesupuvo? Taip daro tikriausiai todėl, kad visokių vabalų neprilįstų? Žemių neprikristų?

QUOTE(pulina @ 2009 06 24, 22:13)

mano ir cukinijos ir moliūgai tokie.. geltoni.. cukinija sukrovus žiedų gal 5 vienoj vietoj, tai vienas jau .. nupuvo doh.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 24, 16:45)
Bliambacki,buvau darze,purenau kalbinau darzoves biggrin.gif kad greiciau augtu,kaip dave lietus ,tai vos suspejau i namus parlekti. biggrin.gif

prisikalbėjai lotuliukas.gif 4u.gif
juokas juokais, bet kažkaip sunkiai šiemet su tais orais - lietus būtų neblogai, jei padoriai šilumos būtų, o dabar daržovėms nekas schmoll.gif

Tik po 3 savaičių dabar dygsta agurkai, morkos, mangoldai blink.gif seniau savaitėlės užtekdavo, na 10-ies dienų unsure.gif ojej, kol derliaus sulauksiu doh.gif schmoll.gif
Atsakyti
As pasiziuriu irverkt norisi,burokeliai ir tie kazkokie nususe schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 06 25, 14:01)
Mano irgi buvo apatiniai lapeliai pagelte,bet as juos nuskyniau,o kiti zaliuoja.

Mano didieji moliūgai lygiai taip pat: apatiniai buvo pageltę, bet va vos dienos šiltesnės pasidarė, tuoj viršūnės pažaliavo ir žiedukus krauna wub.gif Viskas bus gerai irnesakyk.gif Beje, jie sėti buvo iš karto į lauką ax.gif

QUOTE(satanele @ 2009 06 25, 14:37)
As pasiziuriu ir verkt norisi,burokeliai ir tie kazkokie nususe schmoll.gif

nepergyvenk, maniškiai visais laikais buvo tokie gražūs, maniau jie tikrai nelepūs, o šiemet šiek tiek nuliūdus buvau, nes kažkaip nesmagiai augo, kai kurie lapeliai geltoni buvo, bet šiandien pažiūrėjau - jau thumbup.gif atsigauna ir net ropeles augina wub.gif Spės ir taviškiai užaugt mirksiukas.gif laiko dar turim iki rudens tongue.gif
Atsakyti