Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

Greisi ,tikra tiesa,savo daržoves auginant ir trešti su chemikalais tikras absurdas,jau tos chemijos prisivalgom su kitais produktais,aš tik naturaliai stengiuosi auginti daržoves,gėles tršiu su chemija nes kitaip jos irgi neauga schmoll.gif
Atsakyti
QUOTE(satanele @ 2009 07 06, 09:45)
Greisi ,tikra tiesa,savo daržoves auginant ir trešti su chemikalais tikras absurdas,jau tos chemijos prisivalgom su kitais produktais,aš tik naturaliai stengiuosi auginti daržoves,gėles tršiu su chemija nes kitaip jos irgi neauga schmoll.gif

O visos tos atliekos prie trąšų gamyklš.Kur dar durpių kasimas.Jas bekasdami išnaikina visas pelkes...Taigi sodininkas gaunasi pats didžiausias gamtos niokotojas unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 06, 10:37)
Nu oras toks permainingas,manau atsakas į šio šimtmečio žalą padarytą gamtai.Nebėra prkatiškai jokio ryšio tarp žmogaus ,žemės ir gvūnų...Mums ,tik naikinti,purkšti ir tt.Mulčo bijome dėti,dilgėlių taip pat .O vat prevekuru purkšti nebijome ir dar po to valgyti...

as streso pagauta nupurskiau blush2.gif blush2.gif o kas del tresimo tai dilgelem ir taukem trest nebijau mirksiukas.gif o kuom naturaliu purkst nuo visokiu ligu g.gif
Atsakyti
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 06, 09:58)
as streso pagauta nupurskiau blush2.gif  blush2.gif o kas del tresimo tai dilgelem ir taukem trest nebijau mirksiukas.gif o kuom naturaliu purkst nuo visokiu ligu g.gif

gal pienu su jodu.Bet geriausia ,kai žemę gerini.Tada viskas bus gerai.Ir šiaip kas purena žemę,taip daugiausia ligų ir gauna iš jos .Juk ten visos sporos ir gyvena.O mulčas suvalgo visas ligas,ar bent dalį biggrin.gif .
Atsakyti
QUOTE(*GREISI* @ 2009 07 06, 11:19)
gal pienu su jodu.Bet geriausia ,kai žemę gerini.Tada viskas bus gerai.Ir šiaip kas purena žemę,taip daugiausia ligų ir gauna iš jos .Juk ten visos sporos ir gyvena.O mulčas suvalgo visas ligas,ar bent dalį biggrin.gif .

pas mane viena iseitis pavasari kaip nors dezinfekuot zeme ar visa siltnami.zemes gerinimui finamsai nepalankus.nuomoju ar ta zeme su gyvenamu plotu blush2.gif chemintis stengiuos minimaliai blush2.gif
Atsakyti
Na pas mane toks darzas,kad neturesiu tiek nei sieno nei siaudu apmulciuoti. biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 06, 11:41)
Na pas mane toks darzas,kad neturesiu tiek nei sieno nei siaudu apmulciuoti. biggrin.gif

pas mane irgi plotai nemaži.Kam užtenka,kam ne.
Atsakyti
As jau siais metais taip ir palikau,o kitais metais prisikaupsiu siaudu ir nuo pat pavasario palengvinsiu sau darba.
Atsakyti
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 06, 08:52)
Pas mane ir supuvo dalis moliugu, cukiniju seklu. Tikejausi, kad anksti galesiu jas valgyti, bet deja sad.gif

pas man viskas sudygo, bet kaip bus toliau ziuresim

Ir is viso-atrodo mazi moliugeliai zydi, bet ziedai keli jau nukrite, bet vaisiu nera uzsimezgusiu... kazi kodel g.gif

praeitais metais tas pat buvo, dregmes truko...o siais gal silumos smile.gif
Atsakyti
Kuo patręšti porus- visai neauga, visiškai verysad.gif
Atsakyti
Sveikutės,

aš tai kaip pakvaišusi tą knygą skaitau ir visiems giriu smile.gif
O vakar iš viso sėkminga diena buvo - buvom Kaune, pas sesę - tai ir dilgėlių kupstai ir asiūklių radau smile.gif
Eisiu užraugsiu ta marmalą smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Žuvelė @ 2009 07 06, 16:34)
Sveikutės,

aš tai kaip pakvaišusi tą knygą skaitau ir visiems giriu smile.gif
O vakar iš viso sėkminga diena buvo - buvom Kaune, pas sesę - tai ir dilgėlių kupstai ir asiūklių radau smile.gif
Eisiu užraugsiu ta marmalą smile.gif

Prisiminiau posakį - kas vienam šūdas, kitam auksas lotuliukas.gif
Matai, kiek tereikia nedaug, kad diena būtų sėkminga - rasti piktžolių lotuliukas.gif thumbup.gif

(supersodininkių superpožiūris) drinks_cheers.gif
Atsakyti