Įkraunama...
Įkraunama...

Noriu savo daržovių

O as mastau kaip palieti cesnakus dilgelemis,juk kiekviena diena lyja ir taip viskas permirke. g.gif
Papildyta:
O as mastau kaip palieti cesnakus dilgelemis,juk kiekviena diena lyja ir taip viskas permirke. g.gif
Atsakyti
As jau neberizikuociau lieti.... o kam laistyti cesnakus dilgelem?
Siaip ar taip, juk jiems reikia jau isdziuti, nes tuoj gi rauti reikes unsure.gif
Atsakyti
Kaip tai rauti,as juos rausi tik spalio pradzioje. g.gif
Atsakyti
lotuliukas.gif thumbup.gif

QUOTE(mikuotuke @ 2009 07 06, 17:29)
Prisiminiau posakį - kas vienam šūdas, kitam auksas  lotuliukas.gif
Matai, kiek tereikia nedaug, kad diena būtų sėkminga - rasti piktžolių  lotuliukas.gif  thumbup.gif

(supersodininkių superpožiūris)  drinks_cheers.gif

Atsakyti
Mes tai raunam kažkur liepos pabaigoj ,kartais ir ankščiau,spalio mėnesį sodinam kitus,manau kad maniesiems jau laikas nes jau džiusta lapai visi schmoll.gif škai
Atsakyti
A,tai jusiskiai zieminiai vadinami,o mano vasariniai,dar tik pradeda galvas formuoti.
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 06, 22:31)
A,tai jusiskiai zieminiai vadinami,o mano vasariniai,dar tik pradeda galvas formuoti.

Aha,žieminiai bigsmile.gif
Atsakyti
Ne mano vasariniai,ir jei dar taip lis ir bus salta,nezinau kaip islaikys darzoves.Vel tiek lyta nakti,kad siaubas,visur upeliai.O salta lauke,apsirengiau megztuka ilgom rankovem ir dar striuke. blink.gif
Atsakyti
Labusiukas panelytėms 4u.gif

Žiūriu skundžiatės dėl drėgmės pertekliaus blink.gif atsiųskit man debesiukus nes pas mus sausra... nepamenu kada jau buvo lyję doh.gif žemė kaip plyta, žolė baigia nuruduooti verysad.gif

Beja buvote minėjusios regis kad kalafijorus galima vėliau sodinti g.gif ar kažką maišau blush2.gif
Darže vietos atlaisvėjo vietoi ridikų ir salotų tai reiktų ką nors dar įkišti unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(AveM @ 2009 07 06, 20:53)
Kaip tai rauti,as juos rausi tik spalio pradzioje. g.gif

Pas mane ir vasariniai...o ką, ne liepos pab. reikia unsure.gif
O svogūnus kada raunat?

Mano močiutė visada dar rugpjūčio pab. sėja žiedinius kopūstus.
Atsakyti
Na kad nezinau,gal ten kur kitur oro salygos kitokios,as tai tik rugsejo pabaigoje viska pamazu pradedu nuimineti. ax.gif
Atsakyti
Nu aš tai nežmoniškai šiandien pikta.... doh.gif Negana to, kad varnnėnai mano braškes siaubė - tai šian išrovė ir taip leisgyvius 2 agurkus ir... aplesė cukinijų žiedus!!!!!!!!!
Atsakyti