QUOTE(AveM @ 2009 07 04, 14:43)
Na maniskiai agurkai pirmuosius ziedus nuzydino bevaisius,o dabar gi jau krauna agurkiukus.nors kai turejau dilgeliu,tai paliejau,lai bus jims stipriau.
Pelenai,tai pas mane medzio,o kokie dar buna.
Pelenai,tai pas mane medzio,o kokie dar buna.
angliu, popieriaus, siuksliu visokiu
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 05, 16:45)
pas mane salierai lapiniai kokiu 3cm
kazin ar uzaugs kas.porai tai irgi verti uzuojautos.vienoj lysveleje kurkliai sutyse po zeme.svogunai irgi geriau patylesiu.zodziau ar orai ar darzini ke kalta

maniškiai irgi apgailėtini augaliukai...
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 05, 15:45)
pas mane salierai lapiniai kokiu 3cm
kazin ar uzaugs kas.porai tai irgi verti uzuojautos.vienoj lysveleje kurkliai sutyse po zeme.svogunai irgi geriau patylesiu.zodziau ar orai ar darzini ke kalta

Kur "naminiai" salierai pas mane-ir kokiu 3 cm ir su kokiais 3-4 lapukais
Uztat geltekles, saknines petrazoles ir pastarnokai
Bet pateisinama, nes pirmi metai darzininkauju
Nu metai ,tai nezinau.Dar taip nebuvo,kad is kokia 20 seklu isdygtu viena.Cia kalba apie cukinijas ir moliugus.Manau tiesiog supuvo.
Pas mane ir supuvo dalis moliugu, cukiniju seklu. Tikejausi, kad anksti galesiu jas valgyti, bet deja 
Ir is viso-atrodo mazi moliugeliai zydi, bet ziedai keli jau nukrite, bet vaisiu nera uzsimezgusiu... kazi kodel
Ir is viso-atrodo mazi moliugeliai zydi, bet ziedai keli jau nukrite, bet vaisiu nera uzsimezgusiu... kazi kodel
QUOTE(madmuazele @ 2009 07 06, 08:52)
Pas mane ir supuvo dalis moliugu, cukiniju seklu. Tikejausi, kad anksti galesiu jas valgyti, bet deja 
Nu mano manymu orai nedėkingi.Visada prisidedu moliūgų ,cukinijų krūvas po lovomis.Užtenka visai žiemai.Bet šiemet dar neragavau cukinijų
QUOTE(pulina @ 2009 07 05, 20:36)
maniškiai irgi apgailėtini augaliukai...
manyčiau oras kaltas...
(negi save kaltinsi) 
viskas aisku.oras kaltas.siame forume vien geros darzinikes ane
QUOTE(JUNIGEDA2 @ 2009 07 06, 09:16)
Nu oras toks permainingas,manau atsakas į šio šimtmečio žalą padarytą gamtai.Nebėra prkatiškai jokio ryšio tarp žmogaus ,žemės ir gvūnų...Mums ,tik naikinti,purkšti ir tt.Mulčo bijome dėti,dilgėlių taip pat .O vat prevekuru purkšti nebijome ir dar po to valgyti...