Įkraunama...
Įkraunama...

Kokia maitinimo padėtis jums geriausia?

deja, ir aš tik gulint doh.gif
kitaip nepatogu maniškei unsure.gif o automobilyje išvis kažkoks siaubas doh.gif
net nežinau nei ką daryti..
Atsakyti
QUOTE(sidrulka @ 2011 07 20, 10:27)
dieną maitnu atsisėdus, laikydama mergaitę iš po pažasties, kas daug kam keistai atrodo, bet mane taip išmokino KMUK ir man taip patogu...

Ir man šita poza buvo super tongue.gif Vis tik KMUK mokykla veika 4u.gif
Atsakyti
Kai tik pradejau maitinti, buvo patogu tik gulint. veliau pripratau sedint. O dabar galiu maitinti bet kokioje pozoje, bet kur be problemu. Ir dukrele kartais tokias pozas pati sugalvoja. Vos ne ant galvos lipa lotuliukas.gif
Atsakyti
Is pradziu maitindavau tik tai sedint, o dabar galiu ir sedint ir gulint ax.gif
Atsakyti
trecias vaikutis ir mums patogiausiai gulint 4u.gif aisku galiu ir sedint,kai reikia, bet visgi patogiausia gulint ax.gif
Atsakyti
Mes valgome (zindame) ir sedint ir gulint, nera mums jokio skirtumo smile.gif
Atsakyti
Dazniausiai zindau savo pupuli gulint, nes taip mums abiem patogiausia.
Atsakyti
as tik gulint, bandziau sedint,bet man sunku budavo,jis mustydavosi, kartais as nepatogiai atsisesdavau, nugara skaudedavo, tai nusprendziau tik gulint, man taip lb patogu. nors info paskaitinejau kad reikia keisti pozas.
Atsakyti
Gimdymo namuose tik gulėdama maitindavau, nes taip patogiau buvo. O namuose sėdint. Ant kelių pasidedu tokią tvirtą vilnonę pagalvę ir pasiguldžius maitinu. Jau trečią taip maitinu. Man patogu ir vaikui gerai.
Atsakyti
as maitinu sedint. labai patogiai mes mokam isitaisyti thumbup.gif galiu ir gulint, bet mes to nepraktikuojam wub.gif
Atsakyti
Aš dieną maitinu sėdėdama, kartais su maitinimo pagalve, kartais be. Naktį maitinu gulom smile.gif
Atsakyti
Man patogiausia gulint, nors ir tai nepasakyciau, kad itin patogu. Bandziau ir kelis kartus maitinau sededama. Butu visai nieko, bet vaikutis valgo ne itin ramiai, sunku nulaikyt vienoj pozoj. Kai iskrenta (.) is burnytes, tai pieno visur pribega, vaikelis nervuojas.
Atsakyti